Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1737

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach






Ο χρήστης Κυριάκος Κόκκινος πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία στο άλμπουμ:
Για γέλια και για «κλάματα».

Το σχόλιό μου για τις άψυχες εκδηλώσεις, που διοργανώνονται για τα 200 χρόνια έναρξης του συνεχιζόμενου ως σήμερα αγώνα απελευθέρωσης του Ελληνισμού και πλέον όλης της ανθρωπότητας, από τις δυνάμεις της ανελευθερίας. Ανούσιες παράτες, άοσμα λόγια, χτυπήματα στη πλάτη από όσους κανέναν ενδοιασμό δεν θα είχαν λίγο μετά να τη μαχαιρώσουν, αν η χρεία το απαιτεί... Διεθνιστικές ελίτ, θα γιορτάσουν μαζί με τις εγχώριες δουλοπάροικες ελίτ, μόνες, για τον εαυτό τους, χωρίς το λαό των Ελλήνων, προς τον οποίο κι οι δύο είναι πνευματικά ξένες κι αξιακά αντίπαλες. Ένας λαός φοβισμένος και παθητικοποιημένος από την άλλη, όσο ποτέ άλλοτε, θα κληθεί να γιορτάσει από μακρυά κι εικονικά κάτι θολό, την ουσία του οποίου έχει ξεχάσει κι αγνοεί, την χαμένη ελευθερία του!
  


Κι όπως τότε, 200 χρόνια πριν, σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο λαός αφού έχυσε άπλετα το αίμα του, επιμελώς παροπλίστηκε, μην τυχόν γίνει ως ελεύθερος κι επικίνδυνος. Όπως μετά τον αγώνα υποτιμήθηκε και βάναυσα κι υβριστικά παραγκωνίστηκε από τις δυνάμεις της δυτικής απολυταρχίας, που του επιβλήθηκαν, για να τον κυβερνήσουν εκβιαστικά, με ένα ανοίκειο καθεστώς, χωρίς κανένα στοιχείο της δικής του κοινοτικής, δημοκρατικής αυτοκυβέρνησης, κάπως έτσι κυβερνιέται ερήμην του και σήμερα .

Σαν να μην πέρασε μια μέρα θα λέγαμε!

Εμείς όμως την 25η Μαρτίου, στις 12.00, θα είμαστε εκεί, στο άγαλμα του Μακρυγιάννη (θα προτιμούσα ένα άλλο πρόσωπο είναι αλήθεια) για να τιμήσουμε τα αδέλφια μας, τους αγώνες τους, τον αιώνιο στόχο της λευτεριάς για να διατρανώσουμε συλλογικά τη συνέχεια του αγώνα!

Όσοι πιστοί...κλείστε τηλετυφλώσεις, πάψτε να δίνετε πίστη <<στους μουγκούς που λένε στους κουφούς για τους τυφλούς που είδαν τους κουτσούς να τρέχουν...>> κι ελάτε με τα αδέλφια σας στις ζωντανές κοινότητες των Ελλήνων, για τη Ζωή και την Ελευθερία !

Κυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - Διαπραγματευτής - Coach 
Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ 
Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Δεν υπάρχουν σχόλια