Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ φ.1741

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 
Νότης Μαριάς: ΟΧΙ στην Πενταμερή για το Κυπριακό 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

  

Αγαπητοί Συναγωνιστές και συναγωνίστριες του Σωματείου ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ, Απευθύνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό και μήνυμα συμπαράστασης στον αγώνα που δίνετε για μια Κύπρο Ενιαία, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική χωρίς ξένους στρατούς και βάσεις, χωρίς δήθεν εγγυήτριες δυνάμεις.

Τιμώντας την επέτειο του ΟΧΙ στο κατάπτυστο Σχέδιο Ανάν καλούμαστε όλοι μαζί ενωμένοι να παλέψουμε για να κλείσουμε το δρόμο στο νέο σχέδιο Ανάν που δρομολογεί η Πενταμερής.

Την ώρα που η Τουρκία συνεχίζει να κατέχει παράνομα το 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας, την ώρα που ο Ερντογάν πραγματοποιεί παράνομες έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ και δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει την ίδια την Κυπριακή Δημοκρατία, η συμμετοχή Ελλάδας και Κύπρου στην Πενταμερή δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να νομιμοποιεί την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και το ψευδοκράτος του Αττίλα.

Όπως είχα την ευκαιρία να τονίσω επανειλημμένα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα τελευταία χρόνια, το Κυπριακό πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ζήτημα εισβολής και κατοχής και για τον λόγο αυτόν απαιτούμε άμεσα την πλήρη και άνευ όρων αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο και την κατάργηση των αποικιοκρατικών ρυθμίσεων των δήθεν εγγυήσεων.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας την οποία διοργανώνετε στην Λευκωσία έξω από το Προεδρικό για τη στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 24 Απριλίου, ημέρα της επετείου του ΟΧΙ στο κατάπτυστο Σχέδιο Ανάν κατά το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Νότης Μαριάς Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑΟ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια