Header Ads

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΣ φ1740

Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης:

«Η καλύτερη αποτροπή είναι η ισχύς»!
  
 


Όπως αναφέρει το greece4greeks.blogspot.com, ο Στρατηγός Φράγκος Φ. στο ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου προέβη στις 20 Απριλίου σε συμπληρωματικές δηλώσεις δεδομένου ότι η συνέντευξη είχε ηχογραφηθεί και δεν ανταποκρίνονταν στην επικαιρότητα. Η κυρία Ευαγγελία Βασιλείου στην εκπομπή «Αναζητώντας την ταυτότητα μας» ζήτησε την θέση του όσον αφορά την επίσκεψη του Υπ/Εξ κ. Δένδια στην Άγκυρα και τον αντίκτυπο των κοινών δηλώσεων με τον Υπ/Εξ κ. Τσαβούσογλου.

Αναφέρθηκε στην στάση μας απέναντι στις επιθετικές βλέψεις της Τουρκίας και στο πνεύμα κατευνασμού που είχε επικρατήσει, ιδιαίτερα από τους ανθρώπους του πνεύματος με πιο πρόσφατο παράδειγμα την παρέμβαση του κυρίου Ιωακειμίδη του ΕΛΙΑΜΕΠ με το πρόσχημα ότι θα οδηγήσει σε εξελίξεις σε βάρος της χώρας μας. Αποτέλεσμα αυτής της στάσης ηταν να αφήσουν την Τουρκία να καταπατά την συνθήκης της Λωζάννης και να αμφισβητεί την θρησκευτική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ως Τουρκική.

Εξήρε την ορθότητα της στάσης του Υπ/Εξ κ. Δένδια και την απάντηση που εδόθη στον Υπ/ Εξ κ.Τσαβούσογλου σχετικά με τη Μουσουλμανική μειονότητα και τις ελευθερίες που απολαμβάνει την ώρα μάλιστα που η τουρκική κυβέρνηση έχει μετατρέψει την Αγιά Σοφιά,την Μόνη της Χώρας, την Αγία Σοφία της Βιζύης, την Αγία Σοφία της Τραπεζούντας σε τζαμιά, άλλα και μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς που έχουν καταστραφεί δίνοντας ως παράδειγμα την κόκκινη εκκλησία στην Καππαδοκία. Επίσης σχετικά με τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου της θάλασσας και των άλλων διεθνών συμβάσεων υπογράμμισε ότι δεν εφαρμόζονται ή καταπατώνται..

Σχολίασε οτι ήρθε η ώρα που πρέπει να μπει μία τέλεια και να υπάρξει συνεννόηση του πολιτικού συστήματος (κυβέρνησηαντιπολίτευση) και να προχωρήσουμε με ΠΡΑΞΕΙΣ:

-Στην ανακήρυξη της ΑΟΖ -Στην υπογραφή της καθορισμού ΑΟΖ με την Κύπρο ώστε να πάψουμε να είμαστε όμηροι των Αιγυπτίων και Τούρκων -Στην υποβολή Veto στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., για άρση του Casus belli - Να προχωρήσουμε ταχύτατα στην επιλογή φρεγάτας στρατηγικών δυνατοτήτων, που να διασφαλίζει την Ανατολική Μεσόγειο και κατ’ επέκταση το άλλο ελληνικό κράτος την κυπριακή Δημοκρατία - Να αυξήσουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την στρατιωτική θητεία για να αποκτηθεί η κοινή συνείδηση πως πρέπει να υπηρετήσουμε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ στρατό.

«Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΣ» Καυτηρίασε την απάντησηαντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Κας Πελώνη, η οποία χαρακτήρισε «πρόβλημα της Γαλλίας την απειλή από τουρκικό πολεμικό σε γαλλικό ερευνητικό εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας!», παραπέμποντας στη γαλλική κυβέρνηση. 

Πηγή: Newsroom 5ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια