Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1733



ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Μήπως πρέπει το Δ.Σ. Κορινθίων, να διαγράψει παλαιά χρέη κλήσεων;


Στα πλαίσια μίας ορθής παρελκυστικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούσε θέμα του Νοσηλευτιού Ιδρύματος του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, η Διοίκηση τούτου εξέδωσε την πιο κάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση: « Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου, αισθάνεται το καθήκον να εκφράσει την ευαρέσκεια της για την, με μεγάλη πλειοψηφία, αναβολή του θέματος για την επιβολή σε βάρος του Νοσοκομείου Δημοτικών Τελών κλπ.

ποσού 460.000,00€ περίπου Διατηρούμε την πεποίθηση, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Κορινθίων θα αντιληφθούν, ότι η επιβολή κι η είσπραξη, μετά από δεκαετίες, Δημοτικών Τελών από το Νοσοκομείο, θα αφαίρεσει απαραίτητους και αναγκαίους πόρους από την δραστηριότητά μας, ιδιαίτερα υπό τις παρούσες κρίσιμες συνθήκες.

Καλούμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και με γενναία, κυριολεκτικά, απόφαση και ανεξάρτητα από το νομικό υπόβαθρο που τους παρέχει βάσιμο έρεισμα, να μας απαλλάξουν από τον βραχνά του πιο πάνω προστίμου και να αποδείξουν έμπρακτα, επιτέλους, ότι βοηθούν , συμπαρίστανται και συμμετέχουν στην άοκνη προσπάθεια μας, να αναβαθμίσουμε το Νοσοκομείο μας και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα την πανδημία του covid. Η Διοίκηση ΓΝΚορίνθου» Με αφορμή αυτό το επίμαχο θέμα, που αγγίζει εκατοντάδες δημότες συμπολίτες μας, εκφράζουμε τις εξής θέσεις, απόψεις και επισημάνσεις, συμφωνούντες με το σκεπτικό της Διοίκησης του Νοσοκομείου και επί πλέον:

¨Εχουν δει το φως της δημοσιότητας πλείστες ΄’οσες περιπτώσεις κατά τις οποίες αποδεικνύεται πως στους ετήσιους Ισολογισμούς του Δήμου Κορινθίων αναφέρονται υπόλοιπο πλεονασματικό Ταμείου δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Μερίδα στο υπόλοιπο Ταμείου συμμετέχουν σε κάποιο βαθμό και παγωμένες πιστώσεις από πρόστιμα «Κλήσεων Τροχαίας Παράβασης » εντός πόλεως Κορίνθου, παλαιών ετών πάνω από μια πενταετία, ίσως και δεκαετία Προφανώς οι «παραβάτες» αδυνατούν να εξοφλήσουν τις οφειλές αυτές λόγω των Μνημονιακών μέτρων που επιδεινώθηκαν με την πανδημία του ιού ή θεωρούν άδική και παράνομη την απαίτηση του Δήμου για άλλες αιτίες.

Η εικόνα λοιπόν, του υπολοίπου Ταμείου είναι μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας πλασματική, πράγμα που όμως αποτελεί τροχοπέδη στις κρατικές επιχορηγήσεις προς τον δήθεν «πλούσιο και αυτάρκη Δήμο». Μήπως κύριε Δήμαρχε είναι καιρός να προχωρήσετε σε διαδικασία διαγραφής κλήσεων κάποιων επίμαχων ετών;



ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Μεγάλος μπελάς οι Λαθρομετανάστες...


Την στιγμή που ο μέσος Έλληνας δεν έχει να φάει, οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που επί Κυβέρνησης Τσίπρα κετέστησαν Κράτος εν Κράτη, βοηθούν λαθρομετανάστες να απαιτήσουν περισσότερα από το Ελληνικό Κράτος!-Μας ρημάζουν μέρα παρά μέρα! Μας καταστρέφουν περιουσίες νησιωτών και άλλων περιοχών, κλέβουν τα ζώα και τα υπάρχοντα σε ακριτικές περιοχές, ενώ δίνουν οδηγίες σε λαθρομετανάστες με ποίους τρόπους θα κάμψουν τις κυβερνητικές αντιστάσεις εισροής και άλλων λαθρό από τα απέναντι θαλάσσια και βουλγαρικά τελευταίως σύνορα Οι ΜΚΟ που κατευθύνονται κατά κύριο λόγο από τις οργανώσεις και το χρήμα του διαβόητου Τζορτζ Σόρος, πρέπει να απελαθούν εκτός Ελλάδας, αφού είναι διάτρητες από ανθελληνικές ενέργειες. Αι δεν είναι μόνο αυτά διότι:

. Πρώτα τους παρείσαχτους ενοχλεί το σύμβολο της πίστης μας και το υποβαιμίζουν με τη βοήθεια των ΜΚΟ στη Λέσβο και σε άλλα νησιά, μετά πετάνε χιλιάδες πιάτα φαγητό, που τα πληρώνουν οι Έλληνες και τώρα έχουν το θράσος μαζί με ΜΚΟ να ζητούν παραπάνω!

Μάλιστα, αυτή την φορά απαιτούν την άμεση μετακίνηση τους από τα κέντρα υποδοχής στην ενδοχώρα. Προκειμένου να το διεκδικήσουν πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ή βάζουν φωτιά πυρπολώντας τις εγκαταστάσεις διαμονής.

Στις διαδηλώσεις είναι φανερό ποίοι ηγούνται και δίνουν τα συνθήματα και δημιουργούν κλίμα αποσταθεροποίησης για την χώρα μας και φυσικά μαζί τους πάντα υπάρχουν οι αλληλέγγυοι των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και άλλοι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης ή αλλιώς ορκισμένοι εχθροί της χώρας μας! Κάποιοι προφανώς άθρησκοι και απάτριδες, άνεργοι, μισθοσυντήρητοι από κρυφά κονδύλια ξένων Πρεσβειών και μεγιστάνων του πλούτου.

Χρειάζεται να τους ανεχόμαστε στα εδάφη μας και στις έκνομες ενέργειές τους;

Για τους Έλληνες που μέρα παρά μέρα χειροτερεύουν, χάνουν δουλειές, αρρωσταίνουν επειδή δεν έχουν λεφτά για την δημόσια υγεία, που δεν έχουν να δώσουν φαγητό στα παιδιά τους καμιά ΜΚΟ, κανένας ανθρωπιστής, κανένας κοινωνικός ή Συλλογικός ή Συνδικαλιστικός φορέας δεν νοιάζεται! Αντιθέτως οι ΛΑΘΡΟμετανάστες είναι τα χρυσοφόρα τοτέμ διαφόρων ανεπάγγελτων μαρξιστοειδών που έχουν στην κατοχή τους από 10 ΜΚΟ και νέμονται τα δεκάδες εκατομμύρια του κάθε Τζορτζ Σόρος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γεννάται εύλογα το ερώτημα μέχρι πότε θα ανέχονται και οι σημερινοί κυβερνώντες αυτή την κατάσταση, γενόμενοι συνένοχοι στην απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας και τον αφανισμό των Ελλήνων; Μέχρι πότε θα εγκαθιστούμε κέντρα κράτησης τύπου Κορίνθου με χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν έλθει Βάσει σχεδίου συν γυναιξί και τέκνοις;

Μέχρι πότε θα δίνεται σε όλους αυτούς η Ελληνική Ιθαγένεια με αστείες ερωτήσεις Ελληνοποίησης; Μέχρι πότε θα στήνονται Κέντρα κράτησης στα μετόπισθεν των στρατιωτών μας στον παραμεθόριο Έβρο;

Δεν υπάρχουν σχόλια