Header Ads

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ φ.1732

Η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου
πιστή στο ετήσιο ραντεβού με τα μέλη της και το ευρύ Κορινθιακό κοινό,κυκλοφόρησε το Συλλεκτικό Ημερολόγιο 
«Οι Έλληνες της Καθ’ ημάς Ανατολής στην παλιγγενεσία του 1921»!
Φέτος θα διανεμηθεί, χωρίς την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση!
  

Η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου, πιστή στο ετήσιο ραντεβού με τα μέλη της και το ευρύ Κορινθιακό κοινό, κυκλοφόρησε το Συλλεκτικό Ημερολόγιο «Οι Έλληνες της καθ’ ημάς Ανατολής στην παλιγγενεσία του 1821» προσκαλώντας μας μέσω του διαδικτύου (facebook) να το προμηθευτούμε:

«Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, 
Γνωστοποιούμε την φετινή έκδοση και την κυκλοφορία του Επετειακού και όπως πάντα Συλλεκτικού Ημερολογίου 1821-2021 από την Μ.Σ.Κ.. Ένα ημερολόγιο που και φέτος δημιουργήθηκε κατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας από ομάδα ειδικών και που η έκδοσή του αποσκοπεί στην προβολή του μείζονος Ελληνισμού και στην διατήρηση της Ιστορικής Μνήμης και του Πολιτισμού των Αλησμόνητων Πατρίδων.

Με την ευκαιρία που μας δίνεται από εδώ, εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια στους ευγενικούς χορηγούς, που μας έδωσαν την ευκαιρία της παρούσης έκδοσης, όπως κι αυτούς που δούλεψαν ακούραστα για αυτό.

Χαρά μας είναι να το προμηθευτείτε!

Μπορείτε να το προμηθευτείτε απευθυνόμενοι σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. ή από την διεύθυνση Δερβενακίων 23 στην Κόρινθο (που είναι κατάστημα μέλους του Δ.Σ. μας) αλλά και καλώντας τα νούμερα: Δασλής Ιπποκράτης 6946121898, Αρτοποιάδου Μαρίνα 6972723332, Βαρβαρέσος Τάκης 6976783293, Ευστρατιάδου Βασιλική 2741025808».

Η Μ.Σ.Κ., εκπροσωπούμενη από την ακούραστη Πρόεδρό της, Βασιλική Ευστρατιάδου, και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικά ημερολόγια, με συλλεκτικές φωτογραφίες εποχής, πλούσιες αναφορές πηγών και ενδιαφέροντα βιωματικά κείμενα. Αξίζει να προμηθευτούμε το ημερολόγιο, έστω και χωρίς την καθιερωμένη παρουσίασή του στο πλαίσιο της εορταστικής ετήσιας μετα-Πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης της Στέγης, λόγω των συνθηκών της πανδημίας, ενισχύοντας το πολύπλευρο και ωφέλιμο για όλους μας έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια