Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ φ.1731

Χρίστος Δήμας 
Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων
«9 εκ. ευρώ για τις μελέτες και τα έργα αποκατάστασης της Διώρυγας Κορίνθου από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων».
  


Αθήνα, 5.2.2021 Υπεγράφη σήμερα από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η απόφαση για την χρηματοδότηση ύψους 9 εκ. Ευρώ, για τις απαιτούμενες μελέτες και κατασκευαστικές εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στα πρανή της Διώρυγας της Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες το Υπουργείο Υποδομών χαρακτήρισε το έργο ως «σύνθετο και ειδικό έργο Εθνικού επιπέδου» και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ήδη κηρύξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης την Διώρυγα λόγω των συνεχόμενων επικίνδυνων καταπτώσεων.

Το ποσό θα διατεθεί για την τοπογραφική μελέτη, την γεωτεχνική έρευνα και για τις εργασίες που χρειάζονται για να γίνει η αποκατάσταση στα σημεία που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, όπως είναι το τμήμα του βιολογικού καθαρισμού.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας, μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την αποκατάσταση των ζημιών στη Διώρυγα της Κορίνθου δήλωσε:

«Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων χρηματοδοτεί με 9 εκ. ευρώ τις μελέτες και τις εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στην Διώρυγα. Ο στόχος είναι να επαναλειτουργήσει με ασφάλεια, όσο το δυνατόν συντομότερα η Διώρυγα της Κορίνθου».


Χρίστος Δήμας - Christos Dimas 4 Φεβρουαρίου στις 5:10 μ.μ. • Σε ένα περιβάλλον που γίνεται διαρκώς ανταγωνιστικότερο, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η επένδυση στην περαιτέρω ανάπτυξη και βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας (Logistics) σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού αποτελούν πλέον μονόδρομο για την εξέλιξη και την μετάβαση των επιχειρήσεων στην νέα εποχή.

Η ελληνική αγορά έχει τις δυνατότητες και την προοπτική να εφαρμόσει σύγχρονες λύσεις και βέλτιστες πρακτικές αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο της τεχνολογίας αλλά και την αξία του ανθρώπινου παράγοντα στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων.

Σήμερα είχα την χαρά και την τιμή να απευθύνω χαιρετισμό στο 4th International Logistics Forum.

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Logistics Forum (ILF – International Logistics Forum) που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 σε διαδικτυακή μορφή.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς και η καθημερινότητα μεταβάλλεται λόγω της Covid-19, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η επένδυση στην περαιτέρω ανάπτυξη και βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού αποτελούν πλέον μονόδρομο για την επιβίωση των επιχειρήσεων.

Το ILME σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistics (European Logistics Association – ELA), τον οποίο και εκπροσωπεί στην Ελλάδα, ανταποκρίνεται στην ανάγκη ενημέρωσης της ελληνικής αγοράς για σύγχρονες λύσεις και βέλτιστες πρακτικές αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο της τεχνολογίας αλλά και την αξία του ανθρώπινου παράγοντα στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων.

Το 4ο Διεθνές Logistics Forum εστιάζει σε δύο βασικούς πυλώνες, τον Ανθρώπινο Παράγοντα και την Τεχνολογία αναλύοντας θέματα σχετικά με την αξία του ανθρώπινου δυναμικού στην εφοδιαστική αλυσίδα και την ανάγκη της πιστοποίησης καθώς και το last mile delivery, την ηλεκτροκίνηση και τους αυτοματισμούς αποθηκών αλλά και τις πλατφόρμες συνεργατικότητας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο 4ο διαδικτυακό Διεθνές Logistics Forum του ILME!

Δεν υπάρχουν σχόλια