Header Ads

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ 88-71 φ.1727

Euroleague: Μετά το φινάλε της 19ης αγωνιστικής Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βιλερμπάν 88-71: «Δολοφόνος» Νέντοβιτς «σμπαράλιασε» τους Γάλλους

  


Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βιλερμπάν 88-71: Με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να «σκοτώνει» τη Βιλερμπάν με τους 33 πόντους του οι «πράσινοι» πήραν μια σπουδαία νίκη και «βλέπουν» Φενέρ Όταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς τελειώνει το παιχνίδι με 33 πόντους (6/7 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 6/6 βολές), 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 40 βαθμούς στην αξιολόγηση ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβάται τίποτα. Οι «πράσινοι» με τον Σέρβο να είναι παίκτης... ορχήστρα έκαναν ότι ήθελαν την Βιλερμπάν και πήραν την νίκη με 88-71. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιώργο Παπαγιάννη που είχε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ 11 πόντους και 9 ριμπάουντ προσέφερε ο Ντίνος Μήτογλου.

Με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να καλύπτει και με το παραπάνω την απουσία του τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός πήρε βαθμολογική «ανάσα», μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 88-71 της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, για την 19η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 6-12 και υποχρεώνοντας τους Γάλλους στην τέταρτη διαδοχική αποτυχία και 13η στο σύνολο.

Η νέα ασύλληπτη εμφάνιση του Νέντοβιτς στην επίθεση (33 πόντοι) «σκέπασαν» όλες τις αδυναμίες που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με το «τριφύλλι» να βρίσκει στην επανάληψη την απαραίτητη ψυχολογία και ενεργοποιώντας και την άμυνά του στον... επίλογο να κόβει πρώτος και με σχετική άνεση το νήμα του τερματισμού... Άξιος συμπαραστάτης του Σέρβου γκαρντ, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 μπλοκ έκανε την απαραίτητη ζημιά μέσα στις δύο ρακέτες.







Δεν υπάρχουν σχόλια