Header Ads

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΡΑΜΠ; φ.1729

Το φάρμακο Τραμπ υπάρχει και το παρήγγειλε η Γερμανία! Γιατί δεν το δοκιμάζουμε και στην Ελλάδα πριν από τα εμβόλια;
  
  
Με επίσημη ανακοίνωση του υπουργού υγείας, η Γερμανία ανακοίνωσε ότι αγόρασε εκατοντάδες χιλιάδες δόσεις του «φαρμάκου Τραμπ» για τον κορονοϊό! Ο Γερμανός Υπουργός Υγείας Jens Spahn ανακοίνωσε ότι η Γερμανία αγόρασε 200.000 δόσεις του περιβόητου «φαρμάκου του Τραμπ» της θεραπείας δηλαδή μονοκλωνικών αντισωμάτων που λέγεται ότι βοήθησε τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ να ξεπεράσει σε ελάχιστο χρόνο την ασθένεια.

Η εξέλιξη αυτή διασύρει κυριολεκτικά αυτούς, που βάφτιζαν «ψεκασμένους», όσους υποστήριζαν ότι το φάρμακο υπάρχει, το χρησιμοποίησε ο Τραμπ αλλά και εδώ ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος!

Σάλος με την έρευνα της κολχικίνης για τον κορονοϊό! Είχαμε φάρμακο και δεν το χρησιμοποιούσαμε!

Είναι η δεύτερη είδηση που εκθέτει την ακολουθούμενη τακτική των εμβολίων, μετά και την αποκάλυψη των ευεργετικών δράσεων της κολχικίνης για την οποία Ελληνες επιστήμονες επέμεναν από τον Μάρτιο, είχαν όμως δαιμονοποιηθεί από όλο το μιντιακό σύστημα που ελέγχεται! «Από την επόμενη εβδομάδα, τα μονοκλωνικά αντισώματα θα χρησιμοποιηθούν στη Γερμανία ως η πρώτη χώρα στην ΕΕ. Αρχικά σε πανεπιστημιακές κλινικές», δήλωσε ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Jens Spahn στην «Bild». «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αγόρασε 200.000 κουτιά για 400 εκατομμύρια ευρώ». Αυτό αντιστοιχεί σε τιμή 2000 ευρώ ανά δόση.

Αποτρέπει θανάτους και διασωλήνωση!

Σύμφωνα με την έκθεση, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ βοηθήθηκε με αυτήν τη μορφή αντισωμάτων μετά τη μόλυνση από κορωνοϊό. «Ενεργούν σαν παθητικός εμβολιασμός. Η χορήγηση αυτών των αντισωμάτων μπορεί να βοηθήσει ασθενείς υψηλού κινδύνου στην πρώιμη φάση αποτρέποντας έτσι μια επιδείνωση της υγείας λόγω του ιού», δήλωσε ο πολιτικός του CDU. Ο Τραμπ έλαβε θεραπεία με το κοκτέιλ αντισωμάτων REGN-COV2 από την αμερικανική εταιρεία Regeneron στις αρχές Οκτωβρίου.

Το δραστικό συστατικό του REGN-COV2 είναι ένας συνδυασμός δύο ειδικά αναπτυγμένων αντισωμάτων που συνδέονται με τη λεγόμενη ακίδα πρωτεΐνης του κοροναϊού και μπορούν έτσι να παραμορφώσουν τη δομή του. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός του του κορανοϊού. Σύμφωνα με τον Regeneron, ο συνδυασμός δύο διαφορετικών αντισωμάτων μπορεί να αποτρέψει και τη μετάλλαξη του κορωνοϊού.

Πηγή: Google News 24/01/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια