Header Ads

ΕΥΧΕΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ φ.1724

 

ΕΥΧΕΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


  


Αθήνα 18/12/2020 
Αριθ. Πρωτ. 280

Προς

τα Μέλη και τους Φίλους της Ενώσεως των εν Αθήναις Κορινθίων

Αγαπητά μας Μέλη και Φίλοι, 

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για το δεκαπενθήμερο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανειών. Είναι μέρες ψυχικής ανάτασης, αισιοδοξίας και φώτισης του νου και της καρδιάς μας για το καλό, την αγάπη και την ειρήνη όλου του κόσμου. Πάντα έτσι ήταν οι μέρες αυτές, γεμίζοντας μας με την ήρεμη και γλυκιά προσδοκία της έλευσής τους. Φέτος όμως η εορταστική διάθεση λείπει. Αιτία είναι η «κρίση του κορωνοϊού», η οποία έχει στερήσει μέχρι τώρα τη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας, έχει ρίξει σε μεγάλη περιπέτεια την υγεία πολύ περισσοτέρων και έχει προκαλέσει και εξακολουθεί να προκαλεί έντονη ανησυχία σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Όμως ας ελπίζουμε...Οι γλυκές αναμνήσεις των περασμένων χρόνων από τις μέρες αυτές, ας γίνουν χαρμόσυνη προσδοκία για τις μελλούμενες, ώστε να πιστέψουμε ότι και η κρίση αυτή θα περάσει. Ας σκεφθούμε γεμάτοι ελπίδα ότι καμιά κρίση δεν κρατάει για πάντα, ούτε καν για πολύ.

Το φως της Θείας Γέννησης θα σκορπίσει τον ζόφο της απελπισίας, κάνοντας την μικρή χαραμάδα της αισιοδοξίας που γεννά ο μόχθος των Επιστημόνων, ορθάνοιχτο παράθυρο για να πλημμυρίσει και πάλι κάθε σπιτικό και κάθε καρδιά με το άρωμα των λουλουδιών, την ομορφιά των χρωμάτων και το γέλιο των παιδιών. Στο χέρι μας είναι, να δείξουμε υπομονή και να εφαρμόζουμε, όσα μας υποδεικνύουν οι ειδικοί. Ας προσπαθήσουμε όλοι να γίνουμε ισχυροί μαχητές κατά του αδυσώπητου ιού. Και ας μην ξεχνάμε ότι δυνατός, δεν είναι αυτός που πέφτει και καταφέρνει να σηκωθεί, αλλά εκείνος που όσο είναι πεσμένος κράτα τη ψυχή του όρθια. Και τη δύναμη, που χρειαζόμαστε για να σταθούμε όρθιοι, θα μας τη δώσει το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων που μας στέλνει το Σπήλαιο της Αγίας Γέννησης.

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ, στέκεται δίπλα σε κάθε αγωνιούντα συνάνθρωπο μας και εύχεται εγκάρδια ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ και ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Εκ μέρους του Δ.Σ. 

Η Πρόεδρος 
Αικατερίνη Ταράση

Η Γεν. Γραμματέας  
Κανελλιώ Σακελλαριάδου

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ 
Τράπεζα: ALPHA BANK 
IBAN: GR49 0140 3530 3530 0200 2005 428





Δεν υπάρχουν σχόλια