Header Ads

Η ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ φ.1723

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η κατατρομοκράτηση του λαού υπονομεύει το ηθικό της κοινωνίας

  


ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ*


Ανήκω σε αυτούς που τηρούν ευλαβικά τα μέτρα, μόλις έρθει το εμβόλιο θα εμβολιαστώ και το ίδιο θα προτρέψω την οικογένειά μου και τους φίλους μου.

Οι παπάτζες των συνωμοσιολόγων προϋποθέτουν τη σιωπή, συνενοχή και συμμετοχή όλων των γιατρών δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι θα θελήσουν να βλάψουν τις οικογένειές τους, τους φίλους, γείτονες και συγχωριανούς τους. Οι μπουρδολόγοι δεν το βουλώνουν παρότι έχουν φρακάρει οι ΜΕΘ και ο ιός έχει φτάσει στο περιβάλλον όλων μας.

Ομως υπάρχουν κάποια πράγματα, τα οποία υπονομεύουν την απαραίτητη συλλογική προσπάθεια, ώστε να νικήσουμε την πανδημία και τις συνέπειές της. Το ένα είναι σίγουρα η άνιση μεταχείριση μπροστά στον Νόμο. Η Αριστερά διεκδικεί όλως προκλητικά, ανορθολογικά και εγκληματικά ανεύθυνα το «δικαίωμα» στην ανομία και απαντάει με βλακώδη τσιτάτα για χούντες και τρία αβγά Τουρκίας. Εάν ο ιός κόλλαγε μόνο σε σκέτους ηλίθιους και ηλίθιους μαρξιστές, δεν θα υπήρχε πρόβλημα, θα είχαν την ευθύνη των πράξεών τους, που θα αφορούσαν μόνο τους ίδιους. Ομως οι συνωμοσιολόγοι αρνητές και οι αριστεροί συνοδοιπόροι τους θα πάρουν στον λαιμό τους φίλους, γονείς, γείτονες, ανυποψίαστους πολίτες που θα έρθουν σε επαφή μαζί τους. Η θείτσα που χοροπήδαγε στο Σύνταγμα πάνω στις μάσκες ανήκει στην ίδια κατηγορία με αυτούς που λένε πως στους «λαϊκούς αγώνες», τουτέστιν στην περατζάδα με τις ντουντούκες, δεν κολλάει.

Το δεύτερο που υπονομεύει την πίστη και νομιμοφροσύνη του λαού είναι το συχνό κακό και εξίσου εγκληματικό παράδειγμα ηγεσίας, όταν κάθε τρεις και λίγο από τον Πρωθυπουργό ως βουλευτές συλλαμβάνονται να παραβιάζουν τα μέτρα ή έστω να τα κάνουν λάστιχο, ακόμη και αν παραμένουν οριακά στη νομιμότητα. Οι συνθήκες είναι ακραίες, μπορεί να γίνουν χειρότερες και οι πολίτες περιμένουν τουλάχιστον αυτοπειθαρχία και το καλό παράδειγμα των ταγών, πριν εκείνοι κουνήσουν το δάχτυλο στο πόπολο. Θα σας πω δε ένα μυστικό των Καταδρομέων. Ξέρετε γιατί έχουμε τόση πειθαρχία, τόσο δέσιμο και αγάπη για τους Αξιωματικούς μας; Διότι μας διοικούν μόνο με το παράδειγμα. Οταν άνοιγε η πόρτα του αεροπλάνου, πρώτος στο κενό έφευγε ο Διοικητής μας, μετά ο Λοχαγός μας, μετά εμείς οι Διμοιρίτες και ακολουθούσαν οι Υπαξιωματικοί και οι απλοί Καταδρομείς. Με τον ίδιο φόρτο, τον ίδιο τύπο αλεξιπτώτου, στις ίδιες συνθήκες με τους ίδιους κινδύνους.

Στις πορείες οι βαθμοφόροι πάντα προηγούμαστε, κουβαλώντας τον γυλιό μπέργκεν με το ίδιο βάρος και το όπλο μας, κάναμε μαζί με τους στρατιώτες μας γυμναστική και δεν τους κοιτούσαμε με το φραπέ στο χέρι. Κρατούσε ο ένας το σχοινί για να κατεβαίνει ή να ανεβαίνει ο άλλος στον γκρεμό. Αυτά δημιουργούν πνεύμα μονάδος, ενότητα, ενσυνείδητη πειθαρχία. Μεγάλο σχολείο θάρρους και αλληλεγγύης. Στις σημερινές συνθήκες έκτακτης ανάγκης η πολιτική τάξη με τη συμπεριφορά της υπονομεύει τη νομιμοφροσύνη αλλά και το θάρρος των πολιτών.

Η κατατρομοκράτηση του λαού δεν εμπίπτει στα καθήκοντα της κυβέρνησης, των ΜΜΕ, έντυπων ή ηλεκτρονικών. Η πτωματολαγνεία και ταφολαγνεία των ημερών όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά αντιθέτως υπονομεύει το συλλογικό και ατομικό ηθικό των πολιτών. Μοιάζουν με αξιωματικούς που πριν από τη μάχη εξηγούν πως κινδυνεύουμε να πεθάνουμε, να μας λιανίσει ο εχθρός. Χρειαζόμαστε ηγήτορες που να εξηγούν πώς θα νικήσουμε, που να εμπνέουν θάρρος, να απευθύνονται στα καλύτερα ένστικτα των πολιτών και όχι να αποπειρώνται να μας τρομοκρατήσουν με τάφους και πτωματολαγνεία, με παράνομα ρεπορτάζ μέσα σε Εντατικές.

Μοιάζουν με τους δημοσιογραφούντες τσογλαναραίους καναλιού που ξέρουν πια και οι πέτρες πως το έχουν αλώσει οικονομικά Τούρκοι, και που, όταν αναφέρονται στα Ελληνοτουρκικά, δείχνουν σχεδόν αποκλειστικά τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και προβάλλουν τόσο πολύ τον Ερντογάν και τα αλυχτίσματα αυτού και των ψωραλέων γενοκτόνων λύκων του, που αρχίζεις να αναρωτιέσαι πού μάθανε τόσο καλά ελληνικά αυτοί οι Μεμέτηδες παρουσιαστές. Το να υπονομεύεις το ηθικό του λαού είτε απέναντι στον επεκτατισμό του τουρκικού ισλαμοφασισμού είτε απέναντι σε μια αρρώστια είναι εκ του αποτελέσματος αντιπατριωτική, αντικοινωνική πράξη.

Οι συνωμοσιολόγοι θέλουν απομόνωση και χλεύη, όμως οι πτωματολάγνοι υπονομευτές θέλουν πίσσα και πούπουλα, είτε ανήκουν στα παρτάλια της Αριστεράς, που σαν μαύρα κοράκια ή γύπες στο κλαρί αδημονούν για εκατόμβες νεκρών, είτε στους συνωμοσιολόγους αρνητές ή στους κυβερνώντες «διοικητές», που επιβάλλουν αυστηρά μέτρα στους υπολοίπους, ενώ οι ίδιοι τα ξύνουν και όποτε τους καπνίσει παρανομούν. Κι εγώ δυσφορώ με τη μάσκα, μου λείπουν τόσοι δικοί μου άνθρωποι, στερούμαι τους υπερήλικες γονείς μου, που τους οφείλω τα πάντα, και κομμούνια και πρωθυπουργός κάνουν τσάρκες όπου θέλουν, και στου διαόλου τη μάνα; Η δε απάντηση δεν είναι να κωλοβαρέσουμε και οι υπόλοιποι, να δείξουμε εγκληματική αμέλεια, να χαβαλεδιάσουμε και να πεθάνουν και άλλοι. Εμείς, κομισάριοι, εκπρόσωποι των Κλίνγκον επί Γης και μεταξωτά αρχοντόπουλα, δεν θα κάνουμε όπως κάνετε, όμως κάποια στιγμή, επιτέλους, ας εφαρμοστεί ο Νόμος ισότιμα και απαρέγκλιτα σε όλους και σοβαρευτείτε, γιατί μπορεί κι εσείς να πάτε για μπάρκο με μαρμάρινο παλτό, και παρόλο που μερικοί είσαστε ντιπ για ντιπ μαλάκες είναι κρίμα για δύο λόγους: Πρώτον, έστω και αναξίως φέρετε το δώρο της ζωής και κάποτε μπορεί να αλλάξετε και να σεβαστείτε τη γη που πατάτε, το Εθνος της και τους νόμους του κράτους της και, δεύτερον, έχετε σίγουρα κάποιους που σας αγαπούν και τους αγαπάτε.

Προστατεύστε τους. Δεν έχει χρώμα, ιδεολογία ο ιός. Η επιστήμη έχει μέσα να τον νικήσει, να το κάνουμε ενωμένοι και χωρίς προκλητικές εγκληματικές συμπεριφορές κανενός. Ώστε να έχετε οι μεν δεκαετίες μπροστά σας να λιώσετε όσα παπούτσια θέλετε στη μνήμη όποιου σας καπνίσει ή οι δε να κάνετε γκουρμέ κυριλέ σπορ και εμφανίσεις. Μην υπονομεύετε το ηθικό του λαού, μην τον εξαγριώνετε. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Μόνο μαυραγορίτες, δωσίλογοι και πεθαμενατζήδες κερδίζουν από το κακό και την προβολή του φόβου. Ας εξηγούμε πώς θα νικήσουμε, με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και απολύμανσης, αποφυγής κάθε συνωστισμού, χωρίς πάρτι, πορείες, συγκεντρώσεις, χαβαλέ, ενισχύοντας τις δομές υγείας, με εμβολιασμό, ώστε να ανακόψουμε και νικήσουμε τη διάδοση του ιού και να αντιμετωπίσουμε θεσμικά και πρακτικά τρεις άλλους σοβαρούς εχθρούς: τον Τούρκο, τη λαθρομεταναστευτική ισλαμική επέλαση και την ύφεση από τα μέτρα.

Πηγή: newsbreak.gr3 Δεκεμβρίου, 2020

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.g
r

Δεν υπάρχουν σχόλια