Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ φ.1718

 

Ντοκουμέντο: Χυδαίο σκάνδαλο νοθείας κατά του Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές!

  


Google News – Olympia.gr 4/11/2020 - 17:33μμ

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο νοθείας στην παγκόσμια ιστορία! Όποια γνώμη κι αν έχει κάποιος για τον αμερικανό πρόεδρο, όταν παγκόσμιοι κολοσσοί και δίκτυα ενημερωσης καταφέρνουν να γονατίσουν έτσι την μεγαλύτερη δημοκρατία του πλανήτη, τότε υπάρχει μεγάλη απειλή για οποιαδήποτε χώρα. Η οργή του προέδρου και καταγγελίες του είναι απόλυτα δικαιολογημένες και το αποδεικνύουμε με στοιχεία! Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Αμερική δεν έχει προηγούμενο στην δημοκρατική ιστορία των εθνών. Έχουμε ζήσει πραξικοπήματα, προδοσίες, εισβολές, αρκετούς τρόπους για να παρακαμφθεί η να κακοποιηθεί η δημοκρατική βούληση ενός λαού. Αυτό όμως που γίνεται στην Αμερική ισοδυναμεί με ένα χειρουργείο νοθείας το οποίο ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας και θράσους.

Ένώ λοιπόν ο πρόεδρος Τραμπ έπαιρνε άνετα τις εκλογές, σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, ξαφνικά άρχισαν κάποιες ανατροπές πέραν κάθε φαντασίας, όχι φυσικά από την μείωση των ψήφων που βρισκόντουσαν στα εκλογικά κέντρα, δηλαδή από τους ψηφοφόρους που πήγαν κανονικά και ψήφισαν ως όφειλαν, αλλά από τις λεγόμενες επιστολικές ψήφους! Έκεί δηλαδή που ο Τραμπ έπαιρνε πολιτείες κλειδιά που τον οδηγούσαν στον μαγικό αριθμό των εκλεκτόρων, πάνω από 280 για την ακρίβεια θέσεις, σκανδαλωδώς άρχισε να βρέχει επιστολικές ψήφους, που όλως τυχαίως ανέτρεψαν ξημερώματα Αμερικής το νόμιμο αποτέλεσμα! Και φυσικά, πάλι απόλυτως συμπτωματικά, η επιστολικές ψήφοι ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία ψήφοι των δημοκρατικών! Αν είναι δυνατόν!

Για τους υποψήφιους λοιπόν το όριο εκλεκτόρων ώστε να εκλεγούν στο προεδρικό αξίωμα, είναι 270. Κοιτάξτε λοιπόν τι έκανε το επιτελείο του Μπάιντεν:

Ό Μπάιντεν λοιπόν έχει εξασφαλίσει 238 εκλέκτορες. Προσθέστε τώρα τους εκλέκτορες που αντιστοιχούν στις περιοχές του γαλάζιου χρώματος, δηλαδή στις περιοχές που έκανε ο Μπάιντεν την περιβόητη ανατροπή με τις επιστολικές ψήφους: 238 + 10 + 16 + 6 = 270!!!

Συμπτωματικά δηλαδή, η ανατροπή με τις επιστολικές ψήφους έγινε στις περιοχές που το άθροισμα τους φέρνει το πολυπόθητο 270, ακριβώς! Όύτε ένας εκλεκτός παραπάνω! Μιλάμε για την απόλυτη νοθεία. Γι’ αυτό ακριβώς ο Τραμπ απειλεί να πάει στο ανώτατο δικαστήριο, και πρέπει να το κάνει. Όσο κι αν τον σιχαίνεται κάποιος, όταν βιάζεται έτσι μία δημοκρατία, η μεγαλύτερη δημοκρατία στον πλανήτη, φανταστείτε τι μπορούν να πάθουν άλλες χώρες, πολύ μικρότερες, πολύ πιο αδύναμες.






Προκλητικός Ερντογάν: «Θα κάνω πικνίκ με Μπαχτσελί στην Αμμόχωστο» «Και πρώτα ο Αλλάχ θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία στην Κύπρο»

    


07/11/2020: Μαζί με τον ηγέτη του ακροδεξιού τουρκικού κόμματος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, θα βρίσκεται στα κατεχόμενα, στις 15 Νοεμβρίου, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Έρντογάν για την επέτειο της ίδρυσης του ψευδοκράτους. Ό Έρντογάν είχε δηλώσει πως θα πάει για πικ νικ στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Έιδήσεων, σε ομιλία του στο Καχραμάνμαρας της Τουρκίας, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «εάν δεν αντιδρούσαμε στην τυραννία της Συρίας, στη διαίρεση του Ιράκ, στις στρεβλώσεις στη Λιβύη, στην αδικία και πειρατεία στην Ανατολική Μεσόγειο, κανείς δεν θα μας στόχευε. Ιδού τώρα δόξα τω Θεώ έγιναν εκλογές στην «βόρεια Κύπρο». Και ως αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, ναι, έγινε πρόεδρος ένας αδελφός μας που αγαπάει την Τουρκία, που αποδέχτηκε την Τουρκία. Και πρώτα ο Αλλάχ θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία στην Κύπρο».

Έίπε επίσης ότι «στις 15 του μήνα εμείς ως Συμμαχία Δημοκρατίας, πρώτα ο Αλλάχ, μαζί με τον κ. Μπαχτσελί και τις αντιπροσωπείες μας θα είμαστε στην βόρεια Κύπρο. Θα συμμετάσχουμε στις τελετές εκεί. Και μετά τις τελετές θα κάνουμε όλοι μαζί πίκνικ στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων». «Και μαζί με τους αδελφούς μας στη βόρεια Κύπρο θα προβάλουμε αναβιώνοντας εκεί με την παρουσία μας τους δεσμούς της μητέρας πατρίδας με την μικρή πατρίδα. Υπάρχει ανάγκη γι αυτό. Και αυτό καθυστέρησε. Και αυτό πρώτα ο Αλλάχ θα γίνει πάλι. Αν δεν κάναμε όλα αυτά θα μπορούσαμε εμείς να κοιτάξουμε στα μάτια τον λαό μας», ανέφερε. 
Πηγή el.gr





Επίσκεψη Σίσι στην Ελλάδα:

Η ατζέντα της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό

    


Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη που θα αναχωρήσει, αναμένεται να συναντηθεί με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας μας

Ηεπόμενη μέρα μετά την υπογραφή της και κύρωση της ιστορικής Συμφωνίας για την Όριοθέτηση της ΑΌΖ Έλλάδας – Αιγύπτου, αλλά και οι εξελίξεις στην Ν.Α Μεσόγειο σε συνδυασμό με τις τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης του Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φαράχ αλΣίσι την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα. Ό Πρόεδρος της Αιγύπτου από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη που θα αναχωρήσει, αναμένεται να συναντηθεί με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας μας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες θα συνοδεύεται από μία πολυμελή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από κυβερνητικούς αξιωματούχους, εκπρόσωπους μεγάλων αιγυπτιακών εταιριών αλλά και εμπειρογνώμονες των υπουργείων Έξωτερικών και Αμυνας. Στο πλαίσιο αυτό ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται η κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα έχει ο Αμπντέλ Φαράχ αλ-Σίσι με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη διάρκεια της οποίας πρόκειται να συζητηθούν τα πολλαπλά οφέλη που έχουν προκύψει για τις διμερείς σχέσεις από τις πολιτικές και οικονομικές πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει οι κυβερνήσεις της Αιγύπτου και της Έλλάδας με στόχο την σταθερότητα και την ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα, η ελληνική πλευρά πρόκειται να ενημερώσει τον πρόεδρο της Αιγύπτου για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα η οποία αμφισβητεί όχι μόνο την ελληνική και κυπριακή ΑΌΖ, αλλά και το Δίκαιο της Θάλασσας στο σύνολό του. Να σημειώσουμε πως Αθήνα και Κάιρο έχουν σύμπτωση απόψεων σε ότι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση της επιθετικής συμπεριφοράς της Αγκυρας, γενικότερα στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και στην περιοχή της Βορείου Αφρικής μέσω της εμπλοκής τουρκικών στρατευμάτων στην Λιβυκή κρίση. Ένδεικτικά να σημειώσουμε πως Έλλάδα και Αίγυπτος έχουν κοινή αντίληψη όσον αφορά στην επίτευξη μιας πολιτικής λύσης στη Λιβύη, βάσει των Αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Έθνών και της Διαδικασίας του Βερολίνου. Ό Αμπντέλ Φαράχ αλ-Σίσι θα έχει επίσης συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελαροπούλου, ενώ το πρόγραμμά του θα είναι σχετικά περιορισμένο σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, λόγω κορωνοϊού και του γενικού lockdown που θα τεθεί σε ισχύ από αύριο στην Αθήνα. 
Newsroom1





Έλληνες πολιτικοί:

Οι καλύτεροι… «σύμμαχοι» των Γκρίζων Λύκων! 
«Σφαλιάρα» από Γερμανία

  


Λύπη και θυμός... 
Το γερμανικό αριστερό κόμμα «Die Linke», στον απόηχο της απόφασης της γαλλικής κυβέρνησης να θέσει εκτός νόμου την τουρκική οργάνωση των Γκρίζων Λύκων στην Γαλλία, ζητά από την γερμανική κυβέρνηση να κάνει το ίδιο! Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος εξωτερικής πολιτικής του αριστερού κόμματος, Sevim Dagdelen, αλλά και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ζήτησαν να σταθεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας πίσω από την γαλλική απόφαση. Μαζί με την γερμανική Αριστερά, συντάσσονται και δεξιοί πολιτικοί των χριστιανοδημοκρατών της Ανγκελας Μέρκελ (CDU). Πολιτικοί της CDU θέλουν να απαγορευτούν οι Γκρίζοι Λύκοι στην Γερμανία

Στην Έλλάδα τι γίνεται; Πού είναι η Αριστερά, η οποία, υποτίθεται, μάχεται κατά του εξτρεμισμού;

Γιατί δεν ξεκινά καμπάνια στην Έυρώπη κατά των Γκρίζων Λύκων; Η το πρόβλημα είναι μόνο ο Λαγός; Στην χώρα μας, όπου οι Τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν, τουρκικοί σύλλογοι προπαγανδίζουν, ολόκληρα θρακικά χωριά απειλούνται με εκτουρκισμό, τζιχαντιστές έγιναν δεκτοί στο όνομα της αλληλεγγύης, τι κάνει η Αριστερά; Έχει καταστεί φερέφωνο της τουρκικής προπαγάνδας;

Πολλοί φοβόμαστε όμως πως αν στην Έλλάδα ακουγόταν μια παρόμοια φωνή όπως αυτή της γερμανικής Αριστεράς ακόμα και η κυβερνώσα Κεντροδεξιά -ή έστω ένα κομμάτι της- θα έσπευδε να «καταδικάσει» τέτοιες «εθνικιστικές και ρατσιστικές» δηλώσεις. Η σιωπή της ελληνικής πολιτικής σκηνής την καθιστά ως την καλύτερο σύμμαχο του τουρκικού εξτρεμισμού…

Πηγή: el.gr 7 Νοεμβρίου, 2020


Δεν υπάρχουν σχόλια