Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1718

 

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Η μεγαλύτερη απάτη και παραποίηση αποτελέσματος εκλογών…


Δανείζομαι ακόμα μία φορά ένα σχόλιο του Δήμου Λιακόπουλου από το el.gr, για τις Αμερικάνικες εκλογές, που πραγματικά το αποτέλεσμα προβληματίζει: « Από την πρώτη στιγμή που βγήκε ο Τραμπ, δέχθηκε την προπαγανδιστική επίθεση του παγκόσμιου δικτύου παραπληροφόρησης και ποδηγέτησης της κοινής γνώμης. Το δίκτυο αυτό περιλαμβάνει εκατοντάδες τηλεοπτικούς σταθμούς παγκόσμια και όλοι οι σταθμοί αυτοί σε όλα τα θέματα της προώθησης της νοοτροπίας και των εντολών της νέας τάξης παίρνουν εντολές από ένα και μόνο κέντρο εξουσίας της διοικούσας ελίτ. Για να κρίνετε αν αυτό είναι απλά μια θεωρία συνωμοσίας, θα το αποφασίσετε μόνο εκ του αποτελέσματος. Τον δύστυχο Τραμπ, τον συκοφαντούν από τότε, που ανέλαβε την εξουσία, επειδή είναι ένα άτομο εκτός συστήματος, που κατόρθωσε με πολύ χρήμα, αφού δεν είναι πολιτικός να πάρει την εξουσία. Το παγκόσμιο αριστερίστικο κατεστημένο τον βρίζει από την πρώτη στιγμή σε όλα τα ελεγχόμενα κανάλια του σε όλο τον πλανήτη.

Τα άβουλα όντα, ιδίως η μαρμελαδοποιημένη νεολαία και οι λαθρομετανάστες, ψήφισαν τον 80χρονο (!) Μπάϊντεν, που δεν φαίνεται από πλευράς υγείας να βγάζει την 4ετία, αλλά τις εκλογές κέρδισε ο Τραμπ και το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε καθώς η λεγόμενη ψήφος με επιστολή, επέτρεψε στο βαθύ κράτος να βάλει όσα εκατομμύρια ψήφους χρειαζόταν μέσα στις ουσιαστικά ανύπαρκτες κάλπες. Εντύπωση κάνει το ότι όλα τα μίντια, είναι εναντίον του Τραμπ και εναντίον της νοοτροπίας του που είναι η νοοτροπία του εργάζομαι και προοδεύω. Αντίθετα η νοοτροπία του νεοταξίτη Μπάϊντεν, είναι κάθομαι και με ταΐζει το κράτος ένα πιάτο φαγητό και μένω στο σπίτι φορώντας τη μάσκα.

Όλοι οι τηλεπαρουσιαστές πήραν εντολή να εμφανίζονται ανακουφισμένοι που έχασε ο Τραμπ, που σταμάτησε τον αμερικάνικο παρεμβατισμό σε όλο τον κόσμο και τους βομβαρδισμούς του Όμπάμα και δείχνουν να επιζητούν ο παρεμβατισμός αυτός να ξαναρχίσει και ο παγκόσμιος χωροφύλακας να ξαναξυπνήσει και να ενεργοποιηθεί. Τρελό, αλλά αληθινό. Μη βλέπετε ειδήσεις στα κανάλια και αν βλέπετε να ξέρετε ότι από ότι ακούτε και βλέπετε συνήθως η αλήθεια είναι το ακριβώς αντίθετο. 8 Νοεμβρίου, 2020»





ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Οι Στρατηγικές πολιτικές Τουρκίας - Ελλάδας


Στην Τουρκία, υπάρχει εδώ και 2 δεκαετίες αύξηση στις δυνατότητες της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας με συγκεκριμένο όραμα και στόχο να εφαρμοστεί στην πράξη. με την πλήρη επίτευξη τεχνολογικής και βιομηχανικής αυτονομίας της χώρας σχετικά με το ειδικό υλικό. Το κέρδος από την επιτυχία μίας τέτοιας προσπάθειας είναι η ανεξαρτητοποίηση της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής μέσω της στρατιωτικής ισχύος που θα της διασφαλίσει μία, ως επί το πλείστον, αυτόνομη αμυντική βιομηχανία.

Η Τουρκία θα τοποθετήσει δικά της συστήματα στα δικά της υποβρύχια Τ-214, έχει κατασκευάσει αρκετά οχήματα, τροχοφόρα και τεθωρακισμένα, αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς, συστήματα πυροβολικού, πλοία κατά το 70% με εγχώρια συστήματα, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και αρκετά σχέδια UAV, τα οποία έχουν ήδη «δει» επιχειρησιακή δράση. Ενα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια των Τούρκων είναι και η προσπάθεια να εκτοξεύσουν στο διάστημα δικό τους πύραυλο και δορυφόρους, στρατιωτικούς και πολιτικούς. Όπως κάθε δύναμη που αναπτύσσεται, έτσι και η Τουρκία αρχίζει να έχει διαστημικά όνειρα. Το δικό της σύστημα θα μπορεί να θέσει σε τροχιά δορυφόρους έως 100 κιλών σε τροχιά 400 χλμ. από την επιφάνεια της Γης.

Η προσπάθεια των Τούρκων να αποκτήσουν αμυντική βιομηχανία με δυνατότητες σε όλο το φάσμα των αναγκών των Ενόπλων τους Δυνάμεων, ξεκινά από το ανθρώπινο δυναμικό. Το δυναμικό αυτό προέρχεται από τις πολυτεχνικές τους σχολές, τις οποίες το ανάλογο Υπουργείο στηρίζει, έτσι ώστε να βγαίνει από αυτές προσωπικό που θα εργαστεί στην αμυντική βιομηχανία. Για παράδειγμα, κάθε χρόνο η Aselsan, κύρια βιομηχανία του αμυντικού τομέα, προσλαμβάνει 280 νέους μηχανικούς που μόλις έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους, για ένα έτος. Με την παρέλευση του έτους κρατούν τους καλύτερους στην εταιρεία. Αντίστοιχα λειτουργούν και άλλες εταιρείες του τομέα. Με αυτό τον τρόπο, πετυχαίνουν να εκπαιδεύουν νέους τεχνικούς και μηχανικούς πάνω στο δύσκολο αντικείμενο της αμυντικής βιομηχανίας και να κρατούν τους ικανότερους από κάθε έτος, αυξάνοντας τις πιθανότητες το προσωπικό αυτό να αποδώσει στην έρευνα για νέες τεχνολογίες. Όλα τα παραπάνω φυσικά έχουν ένα κοινό παράγοντα.

Στην Ελλάδα: Όταν οι άλλοι κοιτούν ψηλά στο διάστημα και ονειρεύονται επιτεύγματα, στην Ελλάδα το βλέμμα μας περιορίζεται από μία ταμπέλα κρεμασμένη στο λαιμό ενός πρύτανη, θηλιά ανάλογη με αυτή που βάζουμε στα νέα παιδιά της χώρας όταν τους απαγορεύουμε να σκεφτούν και να προσπαθήσουν το κάτι παραπάνω γιατί δεν υπάρχει κανένα αντίκρισμα. Πηγή: el.gr





ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Συνεχίζεται η “Αντισυνταγματική Εκτροπή” ;


Έχουμε αναφέρει κατ΄επανάληψη ότι ο Γ. Παπανδρέου, με την υπογραφή του Μνημονίου, αφού παραπλάνησε τους μη ενήμερους βουλευτές που το ψήφισαν χωρίς να γνωρίζουν “περί του τι πρόκειται να συμβεί”, οδήγησε τη χώρα στην αυτοκατάργησή της και παρέδωσε την Ανεξαρτησία της στα χέρια των “Αρπακτικών” της τρόϊκα. Όχι όμως και να φτάσουμε σε αυτό το κατάντημα της πολιτικής και εθνικής ανυποληψίας. Από την έναρξη εφαρμογής των επαχθών μέτρων έχει χυθεί πολύ μελάνι και έχει μαλλιάσει η γλώσσα των Όικονομολόγων και Συνταγματολόγων να διακηρύττουν ότι κάποιοι θα πάνε φυλακή γιατί παραβιάζεται το Έλληνικό Σύνταγμα. Κανείς μέχρι σήμερα δεν συγκινείται.

Ήλθαν στη συνέχεια οι δικαστές και κατήγγειλαν την κυβέρνηση για «απροσχημάτιστη παραβίαση του Συντάγματος» και για «κατ’ επανάληψη συνταγματική εκτροπή», με αφορμή την καταβολή από την κυβέρνηση μόνο το 50% τώρα των αυξήσεων, των αναδρομικών και των φοροαπαλλαγών που οι ίδιοι οι δικαστές αποφάσισαν για τον εαυτό τους, καθώς και για τα στελέχη των Ένόπλων Δυνάμεων, ενώ πρόσφατα Κυβερνητικοί παράγοντες μιλάνε για αναδρομικά μετά το 2016. Και πάλι κανείς δεν ενοχλείται , για την απροσχημάτιστη Κυβερνητική απάτη

Ακόμα και αυτοί, που καταγγέλλουν τις πράξεις της Κυβέρνησης, έχοντας κατά νου πως το γενικότερο πολιτικό κλίμα δεν ευνοεί το κόμμα τους, δεν αναφέρονται στο δίκαιο της Δικαιοσύνης και το πνεύμα των δικαστικών αποφάσεων. Κάνουν το κορόϊδο καιροφυλακτούντες. Το παράδοξο είναι πως οι στρατιές των φωνασκούντων στην Πλατεία Συντάγματος των Αθηνών για την ψήφιση του Μνημονίου είχαν βαρέσει και αυτοί αποχώρηση και σιωπητήριο, λές και πήραν το μάθημά τους. Αναρωτιούνται όμως από τη βολή τους μπροστά στο χαζοκούτι της τηλετύφλωσης, πως είναι δυνατόν, έπειτα από μια τέτοια σοβαρότατη καταγγελία των ίδιων των δικαστών για παραβίαση του Συντάγματος από την κυβέρνηση, να μην εξεγείρεται κανένας Έλληνας;

Πες πες, το χώνεψαν οι Έλληνες ότι κουμάντο, μετά την απεμπόληση της Έθνικής μας Ανεξαρτησίας χάσαμε ακόμα και το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, χωρίς να πάνε οι προδότες φυλακή; Τι συμβαίνει και δεν συγκινούνται και οι σημερινοί κυβερνώντες πολιτικοί; Μήπως γι΄αυτό έχει χάσει και η Δικαιοσύνη, το προπύργιο της Δημοκρατίας την πρωτοκαθεδρία της αμεροληψίας στα μάτια των πολιτών, όταν βλέπουν ότι οι ίδιοι οι δικαστές που έβγαζαν συνταγματικό το μνημόνιο, με το οποίο καταλυόταν η εθνική κυριαρχία, αλλά και τους εφαρμοστικούς νόμους και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που το υλοποιούν, δεν το κήρυξαν αντισυνταγματικό; Αλίμονο, αν συμβαίνει αυτό...





ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ

Οι Αεροψεκασμοί Α/Φ με τις μεγάλες ουρές νέφους…


Έίπα κι εγώ, τι έγιναν και χάθηκαν τα άσπρα σύννεφα, που άφηναν πίσω τους τα αγνώστου προελεύσεως χώρας και αεροδρομίου αεροπλάνα, που ράντιζαν τον ουρανό; Μήπως ησυχάσαμε και βάλανε μυαλό οι παγκόσμιοι συνωμότες, γιατί δεν τους φταίει τίποτα ο πληθυσμός των χωρών της Γης; Αναρωτιόμουν επί ημέρες. Και ω του θαύματος! Καλομελέτα και έρχεται. Μας έκαναν την τιμή την προπερασμένη Παρασκευήαπό το πρωί να μας ψεκάσουν ακόμη μία φορά χωρίς να μας ρωτήσουν.

Το πρωί που ερχόμουν στα γραφεία της εφημερίδας, είδα δύο αεροσκάφη να πετάνε παράλληλα αφήνοντας μία ουρά νέφους πίσω τους, η οποία άρχισε να απλώνει και να σκεπάζει με την πάροδο της ώρας την Αττική και την Πελοπόννησο. Συνηθισμένος από αυτή την εικόνα δεν παραξενεύτηκα, αλλά κάθισα και σκέφθηκα τι συμβαίνει και ποία σκοπιμότητα εξυπηρετούσε το ράντισμα του ουρανού με τα χημικά, που πέφταν στα κεφάλια και ρουφούσαν τα ρουθούνια των πολιτών;

Και τότε, μου ήλθαν στο μυαλό μου οι αντιδράσεις των σκεπτομένων Έλλήνων για τη μάσκα . Ήταν η ημέρα που άρχισε το κίνημα αυτό να κάνει τις πρώτες παρουσίες σες διάφορες πόλεις της χώρας με διαμαρτυρίες στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις. Την αγανάκτηση βεβαίως, διαδέχτηκε η δυσοίωνη σκέψη ποδηγέτησης ενός ολόκληρου Λαού, ο οποίος δεν ξέρει από που του έρχεται και γιατί παραμένει βουβός και άπραγος μπροστά σε αυτά, που συμβαίνουν γύρο του.

Όι περισσότεροι πιστεύουν πως αυτή η συννεφώδης ουρά των CHEMTRAILS, όπως λέγονται, προέρχονται από τα καυσαέρια των αεροπλάνων. Δεν πρόκειται περί τούτου. Έίναι μεγάλο ψέμα, που σιγοντάρει το ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, γιατί το φαινόμενο είναι διεθνές. Μας ψεκάζουν με βαρέα μέταλλα, αλουμίνιο, βάριο και άλλα χημικά ηρεμιστικά, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, εν γνώσει πιστεύω της Κυβέρνησης, αφού ανήκουν στους παγκόσμιους συνωμότες.

Παρά τις ερωτήσεις που έχουν υποβληθεί στη βουλή, κάθε φορά οι απαντήσεις είναι για γέλια και για κλάματα, άσχετα, αν προέρχονται από φαινομενικά σοβαρούς και υπεύθυνους υπουργούς ή Πτεράρχους της Πολεμικής Αεροπορίας. Το φαινόμενο των ψεκασμών CHEMTRAILS, δεν είναι αποκλειστικότητα της Έλλάδας, αλλά Πλανητικό πρόβλημα, με έντονες διαμαρτυρίες και προσφυγές σε Δικαστήρια. Το όλο θέμα καλύπτεται από πέπλο Μυστηρίου, που όμως έχει αποκαλυφθεί, χωρίς να απαγορευτεί. Αλλά και πώς να μην εγείρονται σοβαρά ερωτήματα, όταν μετά από λίγες ημέρες γιγαντώθηκαν τα νούμερα του κορονοϊού, ενώ οι διαφωνίες φημώνονται από αριστερούς και δεξιούς; Έμείς έχουμε κατ΄ επανάληψη ασχοληθεί με το θέμα των αεροψεκασμών αυτού του τύπου και δεν θα πάψουμε να το επαναλαμβάνουμε, όταν το επιβάλλουν οι τοπικές συνθήκες. Έτσι τα βλέπω……





Δεν υπάρχουν σχόλια