Header Ads

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ - Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ROLAND GARROS φ.1713

 

Έγγραψε ιστορία

Ο Τσιτσιπάς 3-0 τον Ρούμπλεφ, πέρασε στους 4 του Roland Garros

   


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μια μαγική εμφάνιση διέλυσε τον κακό του «δαίμονα» Αντρέι Ρούμπλεφ στο Παρίσι (3-0 σετ) και πήρε πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garos!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίοτας χρειάστηκε μόνο μία ώρα και 55 λεπτά για να λυγίσει τον 22χρονο Ρώσο (Νο 12) με 7-5,6-2,6-3 και να περάσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τετράδα Grand Slam.

Όσο, πάντως, κι αν μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες ο 22χρονος τενίστας, είναι πραγματικά απίστευτο ότι ένας Έλληνας θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης... Πριν από μερικά χρόνια ένα τέτοιο σενάριο δεν υπήρχε ούτε καν στα όνειρα μας! Και να φανταστεί κανείς ότι το ματς κόντρα στον φορμαρισμένο Ρούμπλεφ στράβωσε από νωρίς και βρέθηκε πίσω με 3-5!

Αυτή τη φορά, όμως, όχι μόνο δεν λύγισε όταν ο Ρώσος σέρβιρε στο 4-5 για το πρώτο σετ, αλλά έβαλε το πόδι στο γκάζι και δεν το άφησε ποτέ μέχρι το τέλος του αγώνα, κερδίζοντας πολύ εύκολα τον αντίπαλο του.

Φανερά συγκινημένος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς: «Αν σας πω, δεν θα είναι μυστικό πλέον για το τι έκανα και κέρδισα εύκολα. Νιώθω πολύ άνετα παίζοντας εδώ και, παρότι δεν ξεκίνησα καλά, θυμάμαι πως είμαι ένας αγωνιστής και στις δύσκολες στιγμές παλεύω, βάζω το μυαλό μου να δουλέψει για να τα καταφέρω, θέλω να παίζω το καλύτερο μου τένις εδώ, είναι ένα όνειρο να βρίσκομαι εδώ και να παίζω σε αυτό το γήπεδο και να δίνω τα πάντα. Πάντα έχανα τα μαθήματα στο σχολείο για να βλέπω τα παιχνίδια στο Ρολάν Γκαρός. Σε ευχαριστώ, Παρίσι, σε αγαπώ».

Πηγή: ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΗΦΑΚΗ ΅δ΅





Δεν υπάρχουν σχόλια