Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1714

 

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ 
Βουλευτής Ν. Κορινθίας – Ν.Δ

Συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα

  


Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο Παναγιώτη Νίκα το πρωί της Τρίτης 13 Οκτωβρίου. Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων:

- Η αρχιτεκτονική ανάδειξη του Ισθμού της Κορίνθου

- Η φωταγώγηση του Ακροκορίνθου

- Η ανάδειξη του Μοναστηριού της Παναγίας της Κορφιώτισσας σε Σημείο Αναφοράς θρησκευτικού Τουρισμού

- Το γήπεδο των Αρχαίων Κλεωνών του Δήμου Νεμέας καθώς και διάφορα έργα που αφορούν αναπλάσεις και εργασίες συντήρησης στους Δήμους της περιοχής μας - Ο προγραμματισμός εκδηλώσεων & δράσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση που θα πραγματοποιηθούν από την Περιφερειακή Αρχή

- Η επίσπευση καταβολής των αποζημιώσεων στους πληγέντες από τις καταστροφές που προκάλεσαν τα φαινόμενα «Γηρυόνης» και «Ζορμπάς»

Μετά το πέρας της συνάντησης η κα Σούκουλη δήλωσε χαρακτηριστικά 

“Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κο Παναγιώτη Νίκα για θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Η Πελοπόννησος έχει την τύχη να έχει στο τιμόνι της έναν άξιο άνθρωπο, που θα την οδηγήσει στο δρόμο της προόδου και της ευημερίας. Η Κορινθία, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας. Ενώνουμε δυνάμεις και αγωνιζόμαστε για την Κορινθία μας , για την Πελοπόννησο μας. Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη κο Παναγιώτη Νίκα για την θερμή φιλοξενία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια