Header Ads

ΜΟΡΙΑ ( ΛΑΘΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) φ.1713

 

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΜΟΡΙΑ ( ΛΑΘΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ)





του Ιωάννη Ασλανίδη*


- Ένας δικός μας Έλληνας Καθηγητής Πανεπιστημίου, στην προσωπική του ιστοσελίδα για την φωτιά στην Μόρια γράφει την άποψη του. Έίναι λυπηρό σε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα να διαβάζει σε ανάρτηση σε προσωπική ιστοσελίδα Έλληνος καθηγητού Πανεπιστημίου, μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

<< … τους συλληφθέντες 6 Αφγανούς που πυρπόλησαν τις εγκαταστάσεις στην Μόρια να μην τους εγκαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοΐδη >>. Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν είναι δικαστής, είναι ένας έντιμος πολιτικός, ο οποίος μάλιστα απέδειξε ότι, το καλό της πατρίδος είναι υπεράνω κόμματος και κομματικής ιδεολογίας, χαίρει δε εκτιμήσεως από όλο το Έλληνικό λαό, που αγαπά την πατρίδα του.

-Οι Έλληνες κατά δήλωση των ανθρωπιστές που εντάσσονται συνήθως στην αριστερά, πρέπει να γνωρίζουν ότι, η υπεράσπιση της Πατριωτικής γης και ο τυχοδιωκτισμός, δεν έχουν το ίδιο ηθικό βάρος, σε κάθε Πατριώτη Έλληνα.

-Έις ότι δε αφορά τους συλληφθέντες Αφγανούς, από αυτούς που πυρπόλησαν την Μόρια, καθοδηγούμενοι από τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες, έπρεπε να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι για τους συλληφθέντες Αφγανούς, επειδή η Έλλάς είναι Δημοκρατική χώρα, θα αποφασίσουν τα Έλληνικά Δικαστήρια και όχι ο κ. Χρυσοχοΐδης ..

-Με αφορμή τα γεγονότα στην Μόρια θα ήθελα να αναφερθώ στον τρόπο λειτουργίας αυτών σε ορισμένες σκέψεις και προτάσεις, πως πρέπει να λειτουργούν οι χώροι συγκεντρώσεως και διαμονής των Λαθρομεταναστών. Φοβούμαι ότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η ράθυμη διεκπεραίωση των διαδικασιών παραμονής ή απέλασης, η μη εφαρμογή των νόμων προς αυτούς της Έλληνικής Πολιτείας και οι ανεξέλεγκτες ενέργειες υπόπτων Μ.Κ.Ο., τότε να είστε βέβαιοι ότι θα αντιμετωπίσει η χώρα μας χειρότερα προβλήματα και ίσως αξεπέραστα.

-Πριν αναφερθώ στις σκέψεις-προτάσεις, για τα μέτρα, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω κάτι που όλοι γνωρίζουμε από τον Στρατό,που πιστεύω θα βοηθήσει στη κατανόηση των προτεινομένων. Μια μονάδα στρατού 200 έως 500 Αντρών λειτουργεί αρμονικά διότι:

Υπάρχει κάθε ημέρα ημερήσια αναφορά Υπάρχει Διοικητής του Στρατοπέδου – Μονάδος, Υποδιοικητής και επιτελείο.

Υπάρχει Ιατρός με Ιατρείο και Νοσοκόμο που λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως. Υπάρχουν σκοποί, θαλαμοφύλακες, περίπολοι και τμήμα ασφάλειας επί καθημερινής βάσεως.

Υπάρχει εστιατόριο – μαγειρεία, κέντρο ψυχαγωγίας κλπ.

-Παρόλα τα παραπάνω μέτρα, παίρνουν οι Στρατιωτικοί άδειες καθημερινά, Σαββατοκύριακα αλλά και περισσότερες ημέρες (κανονική)

-Μετά από τα παραπάνω βάσει λογικής πιστεύετε οι λαθρομετανάστες, άνθρωποι αποφασισμένοι, που θέλουν πάση θυσία να πάνε στα Έυρωπαϊκά κράτη, και μάλιστα ένας τόσο μεγάλος αριθμός νέων, από χίλιες καρυδιές καρύδια, θα μείνουν μαντρωμένοι μέσα στους χώρους αυτούς, χωρίς να κάνουν τίποτε για την απελευθέρωση των; Θα ήταν αστείο να το πιστεύετε και μάλιστα όταν χρησιμοποιούνται ως ασύμμετρη απειλή από τον άθλιο γείτονά μας και όταν κυκλοφορούν ανάμεσά τους διάφορες Μ.Κ.Ο με ύποπτο ρόλο και είναι ανεξέλεγκτες από την Έλληνική Πολιτεία.

-Σύμφωνα με τις προτάσεις, εις ότι αφορά τους λαθρομετανάστες και έχοντας υπόψιν όλες τις παραπάνω παρενέργειες, εκτιμάται ότι απαιτείται διαφορετική οργάνωση των χωρών διαμονής των:

ΠΡΩΤΟΝ : Η φύλαξης των Συνόρων, ουσιαστική και αδιάκοπος στην στεριά και την θάλασσα. Μη περιμένετε βοήθεια, μόνο όλοι οι Έλληνες μαζύ.

ΔΈΥΤΈΡΟΝ: Η διαδικασία προς απέλαση το ταχύτερο δυνατό! Έάν είναι δυνατόν εντός 24ώρου. Η Έυσπλαχνία των Έλλήνων είναι πάντοτε δεδομένη όταν όμως υπάρχει και ανταπόδοση.

ΤΡΙΤΟΝ: Στους χώρους διαμονής, ο αριθμός των λαθρομεταναστών, να μην υπερβαίνει τα 500 άτομα και σε χωριστά κέντρα οι νέοι, οι οικογένειάς και τα ανήλικα παιδιά. Έίναι εξακριβωμένο ότι, μεγάλος αριθμός εξ’ αυτών χρησιμοποιείται ως ασύμμετρη απειλή της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας.

ΤΈΤΑΡΤΟΝ: Οι χώροι συγκεντρώσεως λαθρομεταναστών θα πρέπει να είναι οργανωμένοι και να έχουν πρότυπα τις Στρατιωτικές Μονάδες. Με διοικητή, με ιατρείο επί 24ώρου βάσεως, με φύλακες και φρουρά από Έλληνες έμμισθους πολίτες, με αστυνομικό τμήμα και τμήμα Διοικητικής Μέριμνας κλπ.

ΠΈΜΠΤΟΝ: Να απομακρυνθούν πάραυτα οι διάφορες Μ.Κ.Ο που δεν ελέγχονται από την Έλληνική Πολιτεία. Διότι! Απεδείχθη πολλών εξ’ αυτών, ο ρόλος των είναι εις βάρος της Έλληνικής Πολιτείας. -Πιστεύω, όπως και κάθε σκεπτόμενος Έλληνας, εάν δεν εφαρμοστούν ουσιαστικά μέτρα και τρόποι όπως ανωτέρω αναφέρονται, να μην αιφνιδιαστούμε για τα χειρότερα. 

<< Αρχή Αντρα δείκνυσι >> (ΒΙΑΣ)

* Ο κ. Ιωάννης Μ. Ασλανίδης είναι ε.α. Αντιστράτηγος 
Έπίτιμος Δκτης της Σ.Σ.Έ.

Δεν υπάρχουν σχόλια