Header Ads

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1712

 

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Επιτέλους εξάρθρωσαν 4 ΜΚΟ για λαθρομετανάστευση…


Δικογραφία δημιουργήθηκε εναντίον μελών τεσσάρων ΜΚΟ, τα οποία γέμιζαν την Λέσβο με μουσουλμάνους, τους οποίους έστελνε η Τουρκία στην χώρα μας, ενώ κατηγορούνται και για ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ. Η Αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος μεταφοράς αλλοδαπών στην Λέσβο που ξεκίνησε την δράση του τον περασμένο Ιούνιο και εμπλέκονται τέσσερις ΜΚΟ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το κύκλωμα εκτιμάται ότι οργάνωσε τουλάχιστον 32 φορές δρομολόγια προς την χώρα μας και μετέφερε περισσότερους από 3.000 αλλοδαπούς Ηδη για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για 33 μέλη των ΜΚΟ – ανάμεσά τους Γερμανοί, Ελβετοί, Γάλλοι, Βούλγαροι, Ισπανοί, Αυστριακοί και Νορβηγοί – ένας Ιρανός και ένας Πακιστανός.

Στο διαβιβαστικό της υπόθεσης, που αποκαλύπτεται από το ethnos.gr, αναφέρεται ότι μέλη ΜΚΟ παρακολουθούσαν συστηματικά τις επικοινωνίες του Λιμενικού και είχαν «μεγάλη επιρροή» στον καταυλισμό της Μόριας. Μάλιστα στην έφοδο σε σκάφος ΜΚΟ στην Λέσβο οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το επιχειρησιακό τετράδιο ΜΚΟ, χάρτες και σημειώσεις, ενώ κατασχέθηκαν αντικείμενα που εξετάστηκαν ενδελεχώς στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Τα στελέχη της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ. εντυπωσιάστηκαν από τις επικοινωνίες των μελών του πληρώματος του σκάφους με μέλη άλλων ΜΚΟ για ανταλλαγή πληροφοριών, σε σχέση με παράνομους μετανάστες που ήρθαν ή θα έρχονταν από την Τουρκία στην Ελλάδα. Στο επιχειρησιακό τετράδιο υπήρχαν λεπτομέρειες για τον τόπο εκκίνησης στα μικρασιατικά παράλια, το χρόνο ταξιδιών, την ηλικία, το φύλο και τη χώρα καταγωγής των επιβαινόντων στη λέμβο.

Οπως συνεχίζει το ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ, μέλη ΜΚΟ φέρονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να είχαν «λεπτομερείς χάρτες των ζωνών διαμονής αλλοδαπών στο μέχρι πρότινος Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Επίσης, διαπιστώθηκε προβολή της δράσης της ΜΚΟ σε μεγάλο αριθμό των μέχρι πρότινος διαβιούντων στον ΚΥΤ της Μόριας με τη διανομή έντυπου υλικού, με σκοπό την περαιτέρω προώθηση και αξιοποίηση των διαδικασιών της παράνομης δράσης τους». Εκτός αυτού βρέθηκαν «πίνακες αφίξεων λέμβων από 1 Μαρτίου 2020 στη Λέσβο. Πίνακες επιχειρούμενων μεταναστευτικών ροών προς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος) από 1 Μαρτίου 2020 που δεν τελεσφόρησαν, με στοιχεία που προέρχονται από διαδικτυακή σελίδα και από τουρκικές κυβερνητικές ιστοσελίδες. Χάρτης της ακτογραμμής της νήσου Λέσβου με προσδιορισμένα τα σημεία ελλιμενισμού σε αυτές αλλά και τα αντίστοιχα σημεία εκκίνησης των ροών από τις τουρκικές ακτές». Μην υποκύψουμε στις πιέσεις έξωθεν…



ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ

«ΦΩΤΙΑ» στην πίσω αυλή των Ρώσων

«Η Ρωσία, λέγει το el.gr, διαπιστώνει μια ευρείας κλίμακας επιδείνωση της διένεξης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ», Αυτό δήλωσε, χθες βράδυ, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα. Η Ρωσία, παρότι, έχει δείξει αρκετή ανοχή μέχρι στιγμής στην Τουρκία δεν κρύβει πια την ανησυχία της. Πλέον δεν μιλάμε για εμπλοκή της Τουρκία στην Συρία ή την Λιβύη, αλλά στην πίσω αυλή της «Αρκούδας», στον Καύκασο. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η Αγκυρα είναι έτοιμη να υποστηρίξει το Αζερμπαϊτζάν, είτε σε διαπραγματεύσεις, είτε στις μάχες που διεξάγονται στον νότιο Καύκασο ανάμεσα σε Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν, στην αυτόνομη περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

«Θέλουμε το ζήτημα [του Ναγκόρνο-Καραμπάχ] να επιλυθεί για πάντα. Εχουμε καταβάλει πολλές προσπάθειες σε αυτό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πάντα ήμασταν με το Αζερμπαϊτζάν στη μάχη καθώς και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Θα συνεχίσουμε αυτήν την αλληλεγγύη» είπε ο Τσαβούσογλου. Από την άλλη, Αρμενία και Ρωσία έχουν υπογράψει στρατιωτική συμφωνία, η οποία προβλέπει αμοιβαία συνδρομή σε περίπτωση στρατιωτικής απειλής για οποιοδήποτε μέρος και επιτρέπει στους Ρώσους συνοριοφύλακες να περιπολούν στα σύνορα της Αρμενίας με την Τουρκία και το Ιράν.

Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση της Ρωσίας ανέφερε πως οι δηλώσεις περί ενδεχόμενης στρατιωτικής υποστήριξης του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας, το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν λάδι στην φωτιά, θεωρώντας ότι οι αντιμαχόμενες πλευρές πρέπει να πεισθούν να επιστρέψουν στα πολιτικά και διπλωματικά μέσα διευθέτησης της διένεξης. Παράλληλα το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι έχει συνεχείς επαφές με το Γερεβάν, το Μπακού και την Αγκυρα, ενώ παρακολουθεί συστηματικά την κατάσταση στην περιοχή για να διαμορφώσει την στάση του.

«Καλούμε όλες τις χώρες , ιδιαίτερα τις χώρες που είναι εταίροι μας, όπως η Τουρκία, να κάνουν το παν ώστε να πείσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές να τερματίσουν τις εχθροπραξίες και να επιστρέψουν στην ειρηνική διευθέτηση αυτής της παλιάς διένεξης με πολιτικά και διπλωματικά μέσα», δήλωσε ο Πεσκόφ. Το Κρεμλίνο γνωρίζει πως πλέον η Τουρκία προκαλεί ένταση κοντά στα σύνορά της, όχι μακριά. Για πόσο ακόμα θα ανέχεται τον Ερντογάν ο Πούτιν; Η Αγκυρα φέρνει τον χαμό κοντά στα ρωσικά σύνορα; Πού το πάει ο Ερντογάν;…





ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

« Εθνική Μειοδοσία στην αθρόα λαθρομετανάστευση»…

Διαβάζω για δηλώσεις και κινητοποιήσεις υποτίθεται πολτικών και κομματικών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, που συμπαρίστανται στους λαθρομετανάστες και επαναστατώ για την αντεθνικότητα και την ασέβεια στην ιστορική μας καταβολή. Πριν από λίγα χρόνια , στην ίδια στήλη με τίτλο « Εθνική Μειοδοσία στην αθρόα λαθρομετανάστευση»… είχα αναφέρει: «Σύμφωνα με διαδικτυακά δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες αποβιβάστηκαν από τα παράλια της Τουρκίας στα νησιά του Αιγαίου , ως λαθρομετανάστες, όσο μιάμισυ και πλέον φορές ο πληθυσμός της Σάμου. Τα επεισόδια άφιξης φουσκωτών γεμάτων παράνομων αλλοδαπών, εντοπισμού και υποχρεωτικής διάσωσης, αφού ξεφουσκώνουν τα πλεούμενα παρουσία λιμενικών σκαφών, πέφτουν στη θάλασσα δασκαλεμένοι από τους σύγχρονους Τούρκους δουλεμπόρους οι λαθρομετανάστες και διασώζονται, ως “ναυαγοί” .στα χωρικά μας ύδατα, είναι αλλεπάλληλα και καθημερινά.

Η ζωή στα Αιγαιοπελαγήτικα Ελληνικά Νησιά έχει γίνει αφόρητη και οι πρώτες επικίνδυνες καταστάσεις έχουν φανεί. Ανάμεσα στους Λαθρομετανάστες παρεισφρύουν και πράκτορες ξένων δυνάμεων ή και τζιχαντιστές, οι οποίοι άρχισαν να δημιουργούν επεισόδια στους χώρους προσωρινής κράτησης.

Όταν λέμε από χρόνια πως θα έλθει η ώρα που θα υποσκελίσουν τον Ελληνικό πληθυσμό οι παράνομα εισελθόντες στην χώρα μας αλλοδαποί, κυριολεκτούσαμε με μόνη τη διαφορά πως πέσαμε έξω. Με την Κυβέρνηση Τσίπρα, ο εσμός της εισροής Λαθρομεταναστών και η υποχρεωτική παραμονή τους στην Ελλάδα, λόγω των Συμφωνιών Σέγκεν ,Δουβλίνο και των φρακτών που έχουν ανεγείρει στα βόρεια σύνορά μας οι λυκόφιλοι γείτονες,, έχει αλλάξει τα δεδομένα. Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ναυτιλίας στα χρόνια, που ίσχυε η σωστή ενημέρωση, ΜΟΝΟ για τον μήνα Ιούλιο του 2015 είχαν περάσει στα νησιά του Αιγαίου 54.899 λαθρομετανάστες!!! Δηλαδή 1,5 φορά ο πληθυσμός του νομού Σάμου!!! Από τότε, μάθανε πως ελληνοποιούνται στην Ελλάδα και … πλάκωσαν στο ψητό… Εδώ πρόκειται για πόλεμο των Τούρκων δουλεμπόρων σε συνεργασία με το Τουρκικό κράτος κατά της Ελλάδας.

Δεν γίνεται ένα κράτος να ισοπεδώνεται με αυτόν τον τρόπο και να μην αντιδρά κανείς! Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες του Πολιτικού Συστήματος σε αυτό το ΜΕΙΖΟΝ Εθνικό ζήτημα. Φτάνει πιά! >. Αυτά τότε, ενώ σήμερα, παρά την επιθετική λύσσα της Τουρκίας, κάτι πάει να γίνει, εκτός κι αν μας τα μουσκέψουν με τα Ελληνοτουρκικά…





ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ

Τη Μοίρα των «προθύμων» θέλει η Κυβέρνηση Κ.Μ. ;

Στην Ελλάδα, μετά την απάνθρωπη επιβολή του Μνημονίου και την ισοπέδωση των πάντων προς τα κάτω, οι πολίτες είδαν ότι, ο Ευρωσκεπτικισμός φούντωσε και ξεπέταξε ένα κόμμα του μηδέν κόμμα τόσο τοις εκατό, σχεδόν σε 20πλάσιο ποσοστό , που διαρκώς, αν δεν αυξάνετο παράμενε αρχικά σταθερό. Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής, αρχικά, αλλά και μετά τη φυλάκιση βουλευτών του κόμματος, ακόμα και του Αρχηγού του, οφείλετο κατά πολύ στην ασυδοσία των κλεπτών του δημοσίου χρήματος, την μη απόδοση Δικαιοσύνης ακόμη και σε αυτούς που συγκαταλέγονταν στη διαβόητη “Λίστα Λαγκάρντ”, στους υπόδικους που την έχουν βγάλει καθαρή, ενώ καταλήστεψαν το δημόσιο κλέπτοντες οπώρας ή φοροδιαφεύγοντες και στους ενόχους πλειστηριασμού της Ανεξαρτησίας της χώρας και της εκποίησης του Εθνικού πλούτου. Οι ψηφοφόροι δεν έβλεπαν να “μπαίνει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...”

Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πλειάδα άλλων αιτίων, αλλά θα αρκεστούμε σε αυτά τα βασικά, προσθέτοντας τη βάναυση καταπάτηση του Ελληνικού Συντάγματος και προδοσίας ενός πρόσφατου Δημοψηφίσματος με ισχυρό ΟΧΙ σε άλλα Μνημονιακά μέτρα. Έξι και πλέον Έλληνες στους δέκα, καταψήφισαν την νέα κατάσταση Οικονομικών Μέτρων και αντί η Κυβέρνηση να λάβει υπόψη της τη θέλησή της πλειοψηφίας, συντάχτηκε συνωμοτικά και συνέπτυξε “Πολιτική Κουστωδία Προθύμων” και παρέδωσε αμαχητί την Πατρίδα μας στα χέρια των δανειστών, που είχαν κατασπαράξει τις σάρκες και πιεί το αίμα του άβουλου μέχρι στιγμής Ελληνικού Λαού.

Η δήθεν αξιοπρεπής διαπραγμάτευση, κατέληξε σε μίαν άνευ προηγουμένου Εθνική Προδοσία. Τα δύο κόμματα εξουσίας και οι συνοδοιπόροι του ΝΑΙ σε όλα, παρέδωσαν το κουφάρι της Ελλάδας στους βρικόλακες της Ε.Ε. και για να αποτελειώσουν το μακάβριο έργο της καταστροφής ενός ολόκληρου Έθνους, ξεπούλησαν τη Μακεδονία Μας. Από την ψήφιση του αρχικού Μνημονίου για το χρέος της Ελλάδας έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεκάδες καταγγελίες επισήμων Οργάνων για τους ενόχους, που μας παρέδωσαν στα όργανα του Συστήματος, αλλά τον κύριο ένοχο Γ.Α.Παπανδρέου τον απάλλαξαν οι βουλευτές της δικομματικής Κυβέρνησης και άφησαν τους πολίτες άναυδους και χωρίς δικαίωση. Οργισμένους, όμως, που έστειλαν τον κάθε κατεργάρη στο καλάθι των αζήτητων. Αυτή τη μοίρα επιθυμεί να ακολουθήσει και η σημερινή Κυβέρνηση με τις Ελληνοτουρκικές συζητήσεις;





Δεν υπάρχουν σχόλια