Header Ads

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ φ.1714

 

Δεν γίνεται το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν – Στα χαρτιά τη νίκη οι «πράσινοι»


  

Με ανακοίνωσή της η Euroleague γνωστοποίησε πως δεν θα γίνει τελικά το ματς Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός καθώς η γαλλική ομάδα δεν είχε οκτώ παίκτες για το παιχνίδι.

Ό κοροναϊός χτύπησε για τα καλά τη Βιλερμπάν η οποία δεν είχε οκτώ παίκτες για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και όπως ανακοίνωσε η Euroleague, το ματς μεταξύ των δύο ομάδων δεν θα πραγματοποιθεί.

Κάτι που σημαίνει πως η νίκη πηγαίνει στους «πράσινους» με 20-0 όπως προβλέπει το πρωτόκολλο της διοργάνωσης αν και τυπικά, την τελική απόφαση θα την πάρει ο Δικαστής της EuroLeague.

Ή ανακοίνωση:

«Ό αγώνας της EuroLeague για την 3η αγωνιστική της Regular Season μεταξύ της Βιλερμπάν και του Παναθηναϊκού ΌΠΑΠ Αθηνών που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Όκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί. Πολλοί παίκτες της Βιλερμπάν έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, με την ομάδα να μην έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί να παίξει. Εχει ανοίξει διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Δικαστή της EuroLeague ο οποίος θα λάβει thn απόφαση εν ευθέτω χρόνω σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της EuroLeague για τη σεζόν 2020-21 λόγω της COVID-19.»

in.gr 13 Όκτωβρίου 2020, 19:52

Δεν υπάρχουν σχόλια