Header Ads

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0 φ.1712

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

  

Ο Ολυμπιακός«καθάρισε» με την Ομόνοια και για 20ή φορά στους ομίλους του Champions League

Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε με άνεση το προβάδισμα του πρώτου παιχνιδιού χθες στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, μένοντας στο 0-0 με την Ομόνοια, και θα συμμετάσχει για 20ή φορά στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League Δίκαια πρόκριση για τους «ερυθρολεύκους», που ήταν ανώτεροι των Κυπρίων και στα δύο παιχνίδια. Με την αγαπημένη του ευρωπαϊκή συνταγή παρέταξε την ομάδα του Πειραιά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε δηλαδή σχήμα με ενισχυμένη τη μεσαία του γραμμή (4-3-3), που απαρτιζόταν από τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά. Άλλωστε, οι Κύπριοι ήταν αυτοί που καίγονταν για τη νίκη και αναζητούσαν διακαώς ένα γρήγορο γκολ, που θα τους έβαζε στο κόλπο της πρόκρισης. Παρ’ όλα αυτά, οι Πειραιώτες (που χθες αγωνίστηκαν με την μπλε εμφάνιση τους) ήταν πιο επικίνδυνοι, ενώ φώναξαν για τράβηγμα του Ελ Άραμπί εντός περιοχής. Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε από τον Ραντζέλοβιτς στο 19ο λεπτό, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Το σύνολο του Μπεργκ, από την πλευρά του, είχε σαφώς πιο επιθετικό προσανατολισμό σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, απειλώντας κυρίως από στημένες φάσεις. Και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ανοιχτό παιχνίδι, με τους «ερυθρολεύκους» να απειλούν με σουτ του Καμαρά, που απέκρουσε ο Φαμπιάνο στο 61΄ , και τέσσερα λεπτά αργότερα να έχουν τεράστια χαμένη διπλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με Ελ Άραμπί και Ραντζέλοβιτς. Ο γκολκίπερ της Ομόνοιας ήταν σε εξαιρετική βραδιά, λέγοντας «όχι» σε πλασέ του Μασούρα στο 82’ και σε σουτ του Εμβιλά στο87’

Διαιτητής: Άντόνιο Ματέου Λαόθ (Ισπανία). 

ΟΜΟΝΟΙΆ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λέγιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Χουμπότσαν (70’ Κα-κουλής), Τζιωνής (84’ Σενέ), Βίτορ Γκόμες, Κούσουλος, Μποτεάκ, Ντούρις, Παπουλής (70’ Άσάντε). 

ΟΛΥΜΠΙΆΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα,Ραφίνια,Σεμέδο,Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλά-κης, Καμαρά (90+2’ Καφού), Ραντζέλοβιτς (74’ Μασούρας), Βαλμπουενά (90+2’ Φορτούνης),Ελ Άραμπί.

Πηγή: Χάρης Δλαντσης ¨δ¨





Δεν υπάρχουν σχόλια