Header Ads

MVP ΞΑΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ! φ.1711

 

MVP ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και φέτος ο MVP στο NBA

 


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει στη κορυφή. Ο Έλληνας σταρ είναι και φέτος ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ! 

Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι, σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο Έιντριαν Βοινιαρόφσκι κατέκτησε και φέτος το βραβείο του MVP μετά από τη περσινή σεζόν και μπήκε στο πάνθεον του ΝΒΑ! Καθώς, μαζί με τους Μάικλ Τζόρνταν (1988) και Χακίμ Ολάζουον (1994), είναι οι μοναδικοί παίκτες που την ίδια σεζόν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού του ΝΒΑ και του MVP της κανονικής διάρκειας. Ταυτόχρονα συμπερελίφθηκε στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ μαζί με τους Τζέιμς, Ντέιβις, Χάρντεν και Ντόντιστς. 

Οι διακρίσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο φέτος διαδέχονται η μία την άλλη και ο ίδιος είναι έτοιμος να πετύχει ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον.


Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς για 15 χρόνια»


Μετά την ανάδειξή του ως MVP του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ανοιχτά την επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στους Μπακς και να τους οδηγήσει στο πρωτάθλημα.

Δήλωση παραμονής στους Μιλγουόκι Μπακς έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» αναδείχθηκε για δεύτερη διαδοχική χρονιά πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ μετά από μια σπουδαία χρονιά με τους Μπακς.

Στις πρώτες του δηλώσεις από την Αθήνα, ο Γιάννης ήρθε σε επικοινωνία με τον κομισάριο της λίγκας, Ανταμ Σίλβερ και στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη στο «TNT». Ο Έλληνας σούπερ-σταρ τόνισε ότι μετά την ανάδειξή του ως MVP, θέλει να παραμείνει στους Μπακς, εφόσον οι στόχοι του συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας, και να κατακτήσει μαζί τους το πρωτάθλημα.

«Προφανώς, αυτή τη στιγμή θέλω να εστιάσω στην οικογένειά μου. Ήμουν στη φούσκα για δύο μήνες. Τώρα μπορώ να δω την μητέρα μου και τα αδέλφια μου. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ τι θα κάνω στη συνέχεια. Αυτό που ξέρω είναι πως θέλω να γίνω καλύτερος.

Οταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο και το μέλλον μου με το Μιλγουόκι. Αυτή τη στιγμή θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να επικεντρωθώ στην οικογένεια μου. Ή συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των Μπακς ήταν εξαιρετική. Μιλήσαμε για την ομάδα, τι πήγε λάθος, τι μπορούμε να αλλάξουμε. Οσο βρισκόμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και παλεύουμε κάθε μέρα για τον ίδιο στόχο, για να γίνουμε πρωταθλητές, δεν βλέπω γιατί να μην βρίσκομαι στο Μιλγουόκι για τα επόμενα 15 χρόνια».

Μην με λέτε MVP, όχι ακόμα. Ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι άλλος, τον ξέρετε. Μην με αποκαλείτε MVP, μέχρι να γίνω πρωταθλητής». in.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια