Header Ads

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ 2 - 1 φ.1711

 

Τσάμπιονς Λίγκ

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ 2-1 
Όλα θα κριθούν στην Τούμπα

  


Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφησαν η Κράσνονταρ και ο ΠΑΟΚ, αφού μπορεί να νίκησαν 2-1 οι Ρώσοι, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη έστω και με 1-0 στη Θεσσαλονίκη στις 30 Σεπτεμβρίου.

Καταπληκτικό ξεκίνημα έκανε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, παίζοντας με τρεις γρήγορους επιθετικούς (Πέλκας, Τζόλης, Ζίφκοβιτς) και με σαφή στόχο να αιφνιδιάσει τους Ρώσους, κάτι που κατάφερε με τη βοήθεια του VAR, που εντόπισε την παράβαση: πέναλτι!

θείο δώρο, σε σουτ του Σβαμπ και χέρι του Κάιο μέσα στην περιοχή, που δεν είδε ο Γάλλος ρέφερι, αλλά «είδε» το VAR, κι έτσι ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι στο 7’, αλλά ο Πέλκας από τα 11 μέτρα σούταρε άσχημα στο κέντρο της εστίας και ο Σαφόνοφ απέκρουσε!

Τέτοια ευκαιρία πεταμένη στα σκουπίδια δεν θα έβρισκε ποτέ ο ΠΑΟΚ, αλλά την έχασε με το πέναλτι που δεν μπήκε γκολ, μόνο που οι ασπρόμαυροι δεν τα παράτησαν, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πίεζαν τους κεντρικούς αμυντικούς της Κράσνονταρ, που έδειξαν ότι έχουν προβλήματα συνεννόησης, κάτι που φάνηκε στο 33’, όταν ο Παννούλης έκανε κάθετη πάσα στον Ζίφκοβιτς και αυτός γύρισε προς τον Πέλκα, που πλάσαρε έξοχα και έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, κάνοντας όλους να σκεφτούν τι ωραία που θα ήταν να είχε γίνει σε αυτή τη φάση το... 0-2!

Το προβάδισμα στο σκορ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» οδήγησε σε πλήρη επιθετική ανάπτυξη της Κράσνονταρ, που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Γιαννούλη, ο οποίος μέσα στην περιοχή έκανε προβολή πάνω στον Καμπελά και ο ρέφερι σφυρίζει πέναλτι: Ο Κλάεσον από τα 11 μέτρα ισοφαρίζει 1 -1 (39) και το ματς παίρνει άλλη τροπή.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε στο β’ ημίχρονο, δεν έγιναν αλλαγές και ήταν λογικό, ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον ρυθμό του και, αφού απέφυγε μια πίεση από τους Ρώσους, βγήκε στην επίθεση και έχασε πάλι τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, με το δοκάρι του Έλ Καντουρί (68), που, εάν έμπαινε, θα άλλαζε τη μορφή του αγώνα. Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, όμως, μπήκε το γκολ στην επόμενη φάση, αλλά από τον Καμπελά, που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ και πάσα του Μπεργκ, που πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Ζίφκοβιτς (71), για να γίνει το 2-1 και η ανατροπή για τους Ρώσους. 
Διαιτήτευσε ο Γάλλος Κλεμέν Τουρπέν. 

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Μουράντ Μουσάεφ): Σαφόνοφ, Πετρόφ, Κάιο, Σορόκιν, Ραμίρεζ, Βιλένα, Ολσον, Κλάεσον, Καμπελά (80’Ουτκίν), Βάντερσον(86’Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ. 

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκο-βιτς, Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Παννούλης, Κρέσπο, Σβαμπ, Έλ Καντου-ρί, Τζόλης (84’Σφιντέρσκι), Πέλκας (78’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς. πηγή: ¨δ¨





Δεν υπάρχουν σχόλια