Header Ads

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ φ.1711

 

Έφυγε από κοντά μας ο Γεώργιος Καρύδης

  



Το περασμένο Σάββατο 19-9-2020 απεβίωσε ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΔΕΗ Γεώργιος Καρύδης. Ο εκλιπών εγκαταστάθηκε από τη δεκαετία του ΄70 στην πόλη της Κορίνθου ό,που διηύθυνε ως Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος τη ΔΕΗ της πόλεώς μας με επαγγελματική γνώση, υπευθυνότητα αποδοτικότητα και καλές σχέσεις πελατειακού και κοινωνικού χαρακτήρα. Εκτοτε έζησε με την οικογένειά του στην Κόρινθο Στην σύζυγό του Μαρία , Φιλόλογο Καθηγήτρια και τα παιδιά του ευχόμαστε ο ελεήμων Θεός να τον αναπαύσει και την εξ΄Υψους παρηγορίαν στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Κυθηραικός Σύνδεσμος Αθηνών, γράφει: Mε βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε τον Επίτιμο Πρόεδρο του Κυθηραικού Συνδέσμου Αθηνών Γεώργιο Καρύδη.

Ο Γεώργιος Καρύδης διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Κ.Σ.Αθηνών και προσέφερε με το ήθος του ,την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την εργατικότητά του σημαντικότατο έργο τόσο στον Κυθηραικό Σύνδεσμο Αθηνών όσο και στα αγαπημένα του Κύθηρα. Λόγω των ειδικών συνθηκών περιορισμού των συναθροίσεων λόγω πανδημίας, η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα ημέρα Σάββατο στις 4.00 μ.μ. στα Καλάβρυτα.

Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας είναι να κατατεθούν τα χρήματα στο Γηροκομείο Κυθήρων.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.





Δεν υπάρχουν σχόλια