Header Ads

ΣΑΚΚΑΡΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ φ.1710

 

Σάκκαρη: Δεν θα παίξει στο τουρνουά της Ρώμης

 



Η Μαρία Σάκκαρη προανήγγειλε μέσω social media την απουσία της από το τουρνουά στο Foro Italico της Ρώμης. Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε δύο τουρνουά στη Νέα Υόρκη με τη συμμετοχή της στα προημιτελικά του Western & Southern Open και στον τέταρτο γύρο του US Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια προτίμησε να γυρίσει απευθείας από τη Νέα Υόρκη και να αφιερώσει πιο πολύ χρόνο στις προπονήσεις στο χώμα ενόψει του Γαλλικού όπεν που θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Ως εκ τούτου, προανήγγειλε μέσα από story που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ότι θα απουσιάσει από το τουρνουά προετοιμασίας που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 21 Σεπτεμβρίου στο Foro Italico της Ρώμης.

Στο μήνυμά της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς δεν θα παίξω στη Ρώμη φέτος. Πάντα μου άρεσε να αγωνίζομαι σε αυτό το τουρνουά και λατρεύω την πόλη. Σίγουρα θα μου λείψει. Τα λέμε του χρόνου».






Το μήνυμα της Σάκκαρη για τον Τοροσίδη Η Ελληνίδα τενίστρια με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τον Βασίλη Τοροσίδη για όσα πρόσφερε στον Ολυμπιακό και στην εθνική ομάδα

 



in.gr Ο Βασίλης Τοροσίδης το βράδυ του Σαββάτου, λίγη ώρα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0 και την κατάκτηση του Κυπέλλου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο 35χρονος μπακ έβαλε τέλος στη σπουδαία του καριέρα και θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Ολυμπιακό από άλλο πόστο. Ένα σπουδαίος παίκτης, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία των Πειραιωτών, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Σάκκαρη, που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει βρεθεί πολλές φορές στο Καραϊσκάκη, έκανε ανάρτηση στο Instagram και ευχαρίστησε τον Βασίλη Τοροσίδη για τα όσα πρόσφερε στον Ολυμπιακό, αλλά και στην εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε repost την ανάρτηση που είχε κάνει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και τη συνόδευσε με τη φράση: «Σε ευχαριστούμε»





Δεν υπάρχουν σχόλια