Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ! φ.1707


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΦΥΛΛΙΔΑ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ στον Δήμο Κορινθίων!

Πλούσιο το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κορινθίων και το ΚΕ.Π.Α.Π. αναδεικνύοντας κυρίως τις τοπικές ομάδες δημιουργίας!



Γράφει - Επιμελείται
Εύη Κοκκίνου - Κελλάρη*



Ο Δήμος Κορινθίων και το ΚΕ.Π.Α.Π., παρά τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε λόγω του covid-19, διοργάνωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλες τις περιοχές του διευρυμένου πλέον Δήμου, καλώντας τόσο τους δημότες, όσο και τους επισκέπτες να συμμετέχουν, τηρώντας, όμως, με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη της διασποράς του ιού. Εξάλλου, η Κόρινθος ήταν και παραμένει μία περιοχή, που δεν έχει πληγεί από τον ιό.

Έτσι, πιστός στο καλοκαιρινό ραντεβού των Κορινθίων με τον πολιτισμό, ο νέος Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, και ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΠΑ.Π., Θέμης Κουτσογκίλας, με την δραστήρια και αποτελεσματική ομάδα τους, αποφάσισαν φέτος να αναδείξουν κυρίως το έργο των τοπικών ομάδων δημιουργίας και καλλιτεχνικής έκφρασης, χωρίς να λείπουν βέβαια και γνωστοί καλλιτέχνες από την πανελλήνια μουσική και θεατρική σκηνή.



Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται παράλληλα με όλη την προσπάθεια της νέας Δημοτικής Αρχής να αναδείξει την ομορφιά της Κορινθιακής γης και των ανθρώπων της, την ιστορία, τα αξιοθέατα και τον εν γένει πολιτισμό της, με την αγαστή συνεργασία όλων των Αρμοδίων για τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και την Καθαριότητα Αντιδημάρχων, κ.κ. Τιμολέοντα Πιέτρη, Ευάγγελου Παπαϊωάννου, Σπύρου Ζαχαριά και Δημητρίου Μπίτζιου.

Κι επειδή η ΦτΚ δεν θα εκδίδεται έως τέλος Αυγούστου λόγω θερινών διακοπών, ας ακολουθήσουμε όλοι τις «Πολιτιστικές Διαδρομές» του Δήμου Κορινθίων για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, όπως περιγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα του Δήμου παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια