Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1702


ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook


Κυριάκος Κόκκινος και Σίσσυ Κατσούδα
36 χρόνια κοινής πορείας και 28 έγγαμου βίου





Kυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - Coach




5 Ιουλίου 2020: Κλείσαμε αισίως στις 4 Ιουλίου 2020, 36 χρόνια κοινής πορείας και 28 έγγαμου βίου! Ο χρόνος κυλά άλλοτε αργά και γλυκά, άλλοτε ανταριασμένα, αλλά πάντα η οικογένειά μας είναι το ασφαλές λιμάνι! Στα 55 χρόνια επίγειας εμπειρίας, η πιο σημαντική επιλογή μου η Σίσσυ, η πιο σπουδαία δημιουργία μας, η οικογένειά μας, ο πιο απαιτητικός και μακροχρόνιος στίβος μάχης, η κοινή ζωή μας, που τα μοιράζει όλα, καλά και κακά, σε όλους μας, χωνεύει ό,τι αρνητικό και γονιμοποιεί τα καλά, που καθένα μέλος της αναντικατάστατα εκπροσωπεί κι αριστοτεχνικά συνδυάζει! Αλλεπάλληλες μοιραίες επιλογές, που μας έφεραν τον ένα κοντά στον άλλο, γονείς, παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες, αδέλφια, ανήψια, καθόλου τυχαία! Οργανική συμπληρωματικότητα! Μαζί σας πάω και είμαι παντού! 


Την ιδιαίτερη αυτή καλοκαιριάτικη νυχτιά της πανσελήνου του Ιουλίου,ανακαλέσαμε στη μνήμη τους μυστηριακούς χρόνους, που ενώ πέρασαν στέκουν πάντα παρόντες, σε μία απίστευτη κι αναπάντεχα πανέμορφη γιορταστική συνάντηση στο Λουτρό της Παλλήνης. Καλεσμένοι του Προέδρου του Συλλόγου, του αειθαλούς, αεικίνητου και πάντα ταλαντούχου Γιάννη Μπουρνέλη, μέσα σε μία σπείρα θερμών συναισθημάτων, απολαύσαμε στο τραγούδι τον λυρικό Υποθηκοφύλακα Σπάτων Χρήστο Δημητριάδη, που με τις βαθιά αισθαντικές επιλογές του και την από καρδιάς ερμηνεία του, μας ταξίδεψε σε εποχές, μελωδίες και αρώματα, ενώ έκπληξη υπήρξε κι η συμμετοχή του εξαιρετικού Διαμαντή Διονυσίου, μικρού γιού του Στράτου και της καταπληκτικής Κωνσταντίνας, με την αιθέρια σκηνική παρουσία, την μελωδική φωνή και την ολοκληρωμένη καλλιτεχνική προσωπικότητα, που υπηρετεί πολλά χρόνια την ανώτατη έννοια της «ψυχαγωγίας»! 

Δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτήν την όμορφη ατμόσφαιρα όλοι βρεθήκαμε στην πίστα, ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος δίδαξε ζεμπεκιά, με τη συνοδεία της αντιδημάρχου Πόπης Ζινέλη, του Κωστή Σμέρου και άλλων τοπικών παραγόντων, κατοίκων, φίλων κοντινών και πιο μακρινών! Κι ο καιρός περνά και πάντα ζητά από εμάς να απαντούμε καθημερινά, αν ανακαλύψαμε πού κρύβεται το μυστικό της ζωής...! Τι λέτε; 


Η Σίσσυ Κατσούδα είναι με τον Κυριάκος Κόκκινος και 6 ακόμη 5 Ιουλίου στις 2:40 π.μ. 

 • ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ ευχαριστώ για την πρόσκληση σ αυτήν την υπέροχη βραδιά, όπου ελαμψες με το χιούμορ και την σπιρτάδα που σε διακρίνει αλλά και με τόσους σπουδαίους καλλιτέχνες και την καταπληκτική Κωνσταντίνα να σαρώνει!! Όμως απόψε, ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους, είχα την χαρά να ακούσω για πρώτη φορά, ζωντανά να τραγουδά κι ο Χρήστος Δημητριάδης , ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος, ως Υποθηκοφυλακας Σπάτων! Το video δια χειρός του Δήμαρχου Θανάση Ζουτσου!

Δεν υπάρχουν σχόλια