Header Ads

ΑΛΛΟΙ 35 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡ. ΧΑΡΟ! φ.1701

Άλλοι 35 αναγνώρισαν τον «δρ. Χάρο»! 
Ερευνάται και τέταρτος θάνατος


ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ όσο περνούν οι ώρες οι καταγγελίες σε βάρος του ψευτογιατρού Νικόλαου Κοντοστάθη από ανυποψίαστους πολίτες που εξαπατήθηκαν από τον... «περισπούδαστο επιστήμονα που χειρουργούσε στην Ελβετία». Μάλιστα, ο «δρ θάνατος» φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο και τέταρτου ασθενούς με τα γιατροσόφια του! 

Μόλις λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το πρωί της Δευτέρας, άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας τηλεφώνησαν στην Αστυνομία, προκειμένου να καταγγείλουν πως ο «δρ θάνατος» Νίκος Κοντός -όπως συστηνόταν στους πελάτες τουμε τα ψέματα και τα μαντζούνια του έθεσε σε κίνδυνο την υγεία των δικών τους ανθρώπων. 

Από τις συνολικά 35 καταγγελίες που είχαν υποβληθεί έως το βράδυ της Δευτέρας, οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε μία εξ αυτών, που αφορά τον θάνατο ενός καρκινοπαθούς από τον Βόλο. 0 συγγενής του άτυχου άνδρα που τηλεφώνησε στις Αρχές έχει υποψίες πως η υποτιθέμενη θεραπεία που έδωσε ο 47χρονος κατηγορούμενος στον πάσχοντα επέφερε τελικά τον θάνατο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, η πολυπλοκότητα του συγκεκριμένου περιστατικού, καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο τον εντοπισμό αποδεικτικών στοιχείων που θα ενοχοποιήσουν και για τέταρτο θάνατο τον Νικόλαο Κοντοστάθη. 

Πάντως, ο ανακριτής έχει δώσει ήδη εντολή στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής να συνεχίσει την έρευνα και έτσι θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει συμπληρωματική δικογραφία για την υπόθεση. Μάλιστα, οι αστυνομικοί θα χρειαστεί να ταξιδέψουν και εκτός Αθηνών, καθώς πολλά από τα θύματα μένουν στην επαρχία και δεν επιθυμούν να καταθέσουν στο κοντινό τους τμήμα για λόγους διακριτικότητας. 

Υπενθυμίζεται πως ο κομπογιαννίτης, ο οποίος ευθύνεται για τον θάνατο δύο παιδιών και ενός ηλικιωμένου, παρουσιαζόταν μεταξύ άλλων και ως πράκτορας της ΟΑ ή πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας. 0 47χρονος, που πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας τις πύλες των φυλακών, κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απάτη, διακίνηση ναρκωτικών και αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος. Υπολογίζεται πως το συνολικό ποσό της απάτης θα ξεπεράσει τα 120.000 ευρώ. 
Πηγη: «δ» 23.6.2020

Δεν υπάρχουν σχόλια