Header Ads

MOUROUTSOS.COM - ΕΙΜΑΣΤΕ ONLINE φ.1700

Mouroutsos.com – Είμαστε Online



Η εταιρεία ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΕ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το ηλεκτρονικό της κατάστημα Mouroutsos. com είναι ξανά online. 

Εν μέσω υγειονομικής και οικονομικής κρίσης αποφασίσαμε και υλοποιήσαμε την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Ο στόχος μας για ένα e-Shop λειτουργικό, εύκολα προσβάσιμο και με ποιοτικά προϊόντα σε τιμές ανταγωνιστικές, εστέφθη από επιτυχία. Σε όλη τη διαδρομή της εταιρείας μας, μόνιμη επιδίωξή μας είναι η αξιοπιστία και ο ικανοποιημένος καταναλωτής (ιδιώτης ή επαγγελματίας). Για το λόγο αυτό εξάλλου οι πελάτες μας, διαχρονικά, συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και να μας προτιμούν για τις αγορές τους. 

Σας καλούμε και σας περιμένουμε να περιηγηθείτε στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημά μας και στην ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε. Μέσω νέων συνεργασιών, αλλά και επέκτασης των υφιστάμενων θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Η κάλυψη των αναγκών σας και η ικανοποίηση των επιθυμιών σας είναι ο διαρκής στόχος της εταιρείας μας, μέσω του ηλεκτρονικού και του φυσικού καταστήματός μας. 

Με εκτίμηση Γεώργιος Μουρούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια