Header Ads

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΙΝΟΣ Ο ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ φ.1700

Ξυλοκαστρινός το «μπουμπούκι ψευτογιατρός» που πήρε στο λαιμό του τρεις ανθρώπινες ζωές ...



24 Ιουνίου, 2020 
“Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την προσωπικότητα του Νικόλαου Κοντοστάθη ή ψευτογιατρού όπως αποκαλείται λόγω της δράσης του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων μεταξύ των οποίων δυο ανήλικα παιδιά. 

Ο ίδιος παρουσιαζόταν ότι έχει καταγωγή από το Πήλιο, αλλά άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά από μικρό παιδί λένε ότι και σε αυτό ψέματα λέει. Ο κατηγορούμενος Νικόλαος Κοντοστάθης τα στοιχεία του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας σύμφωνα με ανθρώπους που τον θυμούνται. 

Γιος ενός σοβατζή-οικοδόμου ο οποίος έφυγε από το Ξυλόκαστρο για να υπηρετήσει τη θητεία του. Επιστρέφοντας μετά από κάποια χρόνια, σύμφωνα με άνθρωπο από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειάς του Κοντοστάθη στο Ξυλόκαστρο, παρουσιαζόταν ως πιλότος και Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Έκανε βόλτες με το πανάκριβο και πολυτελές όχημά του ενώ του άρεσε να εξιστορεί λεπτομέρειες από τα ταξίδια του. 

Όλοι τον γνώριζαν ως τον αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας με το χονδρό πορτοφόλι αφού συνέχεια τόνιζε τον νεοπλουτισμό του. 

Πολύ αργότερα, πάντα σύμφωνα με άνθρωπο από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, έμαθαν ότι είναι και γιατρός γεγονός που προκάλεσε έκπληξη. Όταν η ιστορία του ψευτογιατρού αποκαλύφθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης άνθρωποι που τον γνώριζαν σοκαρίστηκαν γνωρίζοντας ότι τα πολυτελή αυτοκίνητα και τη βίλα τα απέκτησε με απάτες, ενώ έστειλε και στο θάνατο δυο παιδιά και έναν ηλικιωμένο. 

«Στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο. Ερχόταν με τη στολή του πιλότου και μας παρουσιαζόταν ως Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Μας έλεγε ότι πετούσε με το αεροπλάνο πάνω από το Ξυλόκαστρο και χαιρετούσε τους δικούς του ανθρώπους που μένουν εδώ. Άλλες φορές μας έλεγε ότι έκανε πολλά ταξίδια ως πιλότος και πολλά ψέματα, δυστυχώς. Ο πατέρας του ήταν σοβατζής, ένας πολύ καλός άνθρωπος κι όταν έφυγε από τη ζωή, όλοι έλεγαν ότι έφυγε από τον καημό του. Δεν ξέρω αν γνώριζε η οικογένειά του εδώ στο Ξυλόκαστρο αλλά ίσως να είχαν υποψίες για τον γιο τους. 

Θυμάμαι ότι ως παιδί ήταν χαμηλών τόνων άνθρωπος αλλά όταν έφυγε για το στρατό, τον χάσαμε. Πολύ αργότερα, όταν ερχόταν στο Ξυλόκαστρο να δει τους γονείς του και τα αδέρφια του, έκανε βόλτες με το υπερπολυτελές αμάξι του, μας έλεγε ότι έχει χρήματα πολλά, ταξίδια ως πιλότος και αργότερα μάθαμε ότι είναι γιατρός και απορήσαμε όλοι. Ήταν πολύ περίεργα τα πράγματα με αυτόν τον άνθρωπο και είχαμε κάποιες υποψίες. Έχουμε στεναχωρηθεί για τα δυο παιδιά του που θα μάθουν τη αλήθεια για τον πατέρα τους και για τις τρεις ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή» λέει στο protothema.gr μια γυναίκα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας”. 

protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια