Header Ads

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ φ.1699

Επιστρέφει στη δράση η Στεφανίδη



Μεταξύ αυτών που αναμένεται να συμμετάσχουν στο επονομαζόμενο «Inspiration Games» είναι και η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα μονομαχήσει με την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις. Το μίτινγκ στίβου της Ζυρίχης, που επρόκειτο να αποτελέσει φέτος τον τελικό του Diamond League, ακολούθησε τη… μοίρα δεκάδων αγώνων σε όλο τον κόσμο και ματαιώθηκε, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

Αντ’ αυτού, οι διοργανωτές αποφάσισαν να διεξάγουν στις 9/7 έναν πρωτότυπο αγώνα από απόσταση, όπου 30 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες θα διαγωνιστούν χωρισμένοι σε τρεις ομάδες (Ευρώπη, ΗΠΑ, Υπόλοιπος κόσμος), ο καθένας από το μέρος όπου βρίσκεται και προπονείται. Μεταξύ αυτών που αναμένεται να συμμετάσχουν στο επονομαζόμενο «Inspiration Games» είναι και η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα μονομαχήσει με την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις. Ανάμεσα σε άλλους, έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα της Άλισον Φέλιξ, του Νόα Λάιλς, του Κρίστιαν Τέιλορ, της Νταλιντά Μουχάμαντ, της Σόναε Μίλερ-Ουίμπο και του Αντρέ Ντε Γκράσε. 

Οι αγώνες θα διαρκέσουν 90 λεπτά και θα έχουν απευθείας τηλεοπτική κάλυψη, ενώ θα περιλαμβάνουν παραδοσιακά αγωνίσματα, όπως το επί κοντώ και το τριπλούν, αλλά και κάποια λιγότερο κλασικά, όπως 100 γιάρδες και τα 300μ. εμπόδια. 

Πηγή: In.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια