Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ φ.1698

Χρίστος Δήμας 
Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 
Βουλευτής Κορινθίας Ν. Δ.

Το Σωματείο Επιβατών Προαστιακού ευχαριστεί τον Χρίστο Δήμα



Ευχαριστήρια επιστολή προς τον βουλευτή Κορινθίας και υφυπουργό Ανάπτυξης Χρίστο Δήμα έστειλε η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού κα Δέσποινα Πρινιά. Πρόκειται για ένα Σωματείο που αριθμεί περισσότερα από 1.100 ενεργά μέλη που κατά κύριο λόγο είναι άνθρωποι που κατοικούν στο Νομό Κορινθίας και χρησιμοποιούν καθημερινά τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο για την μετάβασή τους στον τόπο εργασίας τους. 

Στην επιστολή της η Πρόεδρος του Σωματείου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αξιότιμε κύριε Χρίστο Δήμα, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, διότι διαπιστώσαμε ότι στηρίξατε εμπράκτως το έργο του συλλόγου μας και ανταποκριθήκατε άμεσα στις ανάγκες που μας προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ενδιαφέρον, ο επαγγελματισμός και η ανταπόκρισή σας απέναντί μας, ενήργησαν καταλυτικά, μέσα στην περίοδο του covid – 19…». 

Ο Χρίστος Δήμας, αξίζει να αναφερθεί ότι -μεταξύ άλλων- , ενδιαφέρθηκε και βοήθησε ώστε να δοθεί λύση σε πρόβλημα που είχε προκύψει σχετικά με τις κάρτες και τις λίστες των μελών του Σωματείου.




Επίσκεψη Δήμα στο ωκεανογραφικό σκάφος «ΑΙΓΑΙΟ»


Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και την Καινοτομία, βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες το ωκεανογραφικό σκάφος «ΑΙΓΑΙΟ» του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών ΕΛΚΕΘΕ το οποίο πραγματοποιεί αξιοθαύμαστη ερευνητική - περιβαλλοντική - και όχι μόνο - μελέτη στα Ελληνικά ύδατα αλλά και πέρα από αυτά.

Μετά από την επίσκεψή του ο κ. Δήμας δήλωσε: «Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποδεικνύει έμπρακτα την πρόθεση να επενδύσουμε στην έρευνα στην χώρα με την συμφωνία που υπογράψαμε με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για την αγορά ενός νέου ωκεανογραφικού σκάφους με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο το ΕΛΚΕΘΕ ως σημείο αναφοράς στην μελέτη του θαλάσσιου περιβάλλοντος στην νοτιανατολική Ευρώπη. 

Συγχαρητήρια σε όλο το Ναυτικό και επιστημονικό προσωπικό για την εξαιρετική τους δουλειά και τους ευχαριστώ για την φιλοξενία».

Δεν υπάρχουν σχόλια