Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1688

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ 
Βουλευτής Ν. Κορινθίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Οι Σειρήνες του Διχασμού ανήκουν στο Παρελθόν 


Η πανδημία ανέδειξε για ακόμα μια φορά ότι στα δύσκολα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γινόμαστε μια γροθιά. Μπροστά στο φάσμα εξαιρετικών προκλήσεων δεν αφήνουμε την μικροπολιτική θολούρα να διαταράξει την κοινωνική μας συνοχή. Δεν ξανακάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Όσο και εάν οι σειρήνες του διχασμού προσπαθούν ακόμα και αυτήν την κρίσιμη στιγμή να μας ξαναθέσουν ανύπαρκτα διλήμματα έρχεται η ίδια η πραγματικότητα να δώσει αποστομωτικές απαντήσεις. Όσο και εάν προσπαθεί η αντιπολίτευση να κερδοσκοπήσει πολιτικά μπροστά στην αγωνία του Σήμερα αλλά και στην αβεβαιότητα του Αύριο θα αποτύχει. 

Το επιτελικό κράτος που εισήγαγε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λειτουργεί αποτελεσματικά και κατάφερε να προστατεύσει τόσο την Δημόσια Υγεία, όσο και την εθνική μας ακεραιότητα παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες που προκαλεί η πανανθρώπινη απειλή αλλά και η αναθεωρητική στρατηγική της Τουρκίας. Θέσαμε την προστασία της ανθρώπινης ζώης ως οφείλαμε,πάνω από οτιδήποτε άλλο και δίνουμε μαζί, ενωμένοι όσο ποτέ, με πρώτους τους Ήρωες του Σήμερα την μάχη της Εποχής μας. 

Οι μέρες που έρχονται είναι και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες και στο οικονομικό πεδίο, ιδιαίτερα για μια χώρα η οποία εξέρχεται απο μία δεκαετία τεράστιας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Δεν υπάρχουν απεριόριστοι πόροι σε μια οικονομία αλλά παράλληλα η Κυβέρνηση πασχίζει να καλύψει τις ανάγκες και των εργαζομένων και των επιχειρήσεων που πλήττονται. Δεν υπάρχει όμως ούτε χώρος να ξανακυλήσουμε στον άκρατο λαϊκισμό της ύπαρξης χαμένων παραδείσων και θαυματουργών λύσεων. Η πολιτική ηγεσία της χώρας μαζί με την απαραίτητη κοινωνική στήριξη έχει αποδείξει ότι καταφέρνει εκεί που πολλοί άλλοι έχουν αποτύχει στο παρελθόν. Αυτός είναι ο ορθός δρόμος. 

Με υπομονή και πίστη θα τα καταφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια