Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «Κορίνθιου» φ.1684

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Το Θαύμα της Ενότητας των Ελλήνων στα δύσκολα...

Τα παλαιότερα χρόνια, όταν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν είχαν κάνει ακόμη την εμφάνισή τους στο βρώμικο μιντιακό περιβάλλον της σύγχρονης εποχής, γινόντουσαν σφυγμομετρήσεις από το ίδιο το κράτος, συνήθως από την αδιάφθορη τότε Στατιστική Υπηρεσία, οι οποίες αναδείκνυαν με σαφή πειστικότητα τις τάσεις της κοινής γνώμης. Ενθυμούμαι πως η Θρησκεία, η Δικαιοσύνη και οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν οι φορείς, που ενέπνεαν “Εμπιστοσύνη” στον Ελληνικό Λαό. 

Ήλθε όμως η αλήστου μνήμης “Αλλαγή του Α. Παπανδρέου” το 1981, η οποία έβαλε τον σαθρό θεμέλιο λίθο στο Δημόσιο, Κοινωνικό και Εθνικό Οικοδόμημα της χώρας. Αυτό το ζήσαμε όλοι εμείς οι παλαιότεροι στην ηλικία Έλληνες, που κουβαλάμε στη μνήμη μας τις πιο βάρβαρες, αλλά και τις πιο υπερήφανες αναμνήσεις, προσπάθειας, χαράς, προόδου και δημιουργίας. 

Η Τραγωδία των Μνημονίων, που συνέβη πριν δέκα χρόνια στην Ελλάδα δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Αυτό που μας έκανε ο τ. Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ψηφίζοντας το επαχθές Μνημόνιο μέσα σε δύο τρεις ημέρες, χωρίς να γνωρίζουν οι βουλευτές του τι ψηφίζουν – τουλάχιστον μερικοί από αυτούς – ήταν ένα απόσπασμα του Σχεδίου Συνωμοσίας, που εξυφάνθηκε σε ξένα Κέντρα Αποφάσεων, ερήμην του Ελληνικού Λαού και των τριακοσίων της Βουλής. Απώτερος στόχος όλης αυτής της διεργασίας των δοσίλογων και των αφεντικών τους ήταν και εξακολουθεί να είναι η Οικονομική, ηθική και φυσική εξαθλίωση των Ελλήνων, ώστε να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, όταν θα διαπιστώσουν το μέγεθος της συμφοράς, που τους βρήκε. Το διαπιστώνουμε στην καθημερινότητα της σύγχρονης ζωής μας. Πλήρης η αποχαύνωση και η αδιαφορία. 

Αυτό που δεν μπορώ να συγχωρήσω, ως Απόστρατος Αξιωματικός, είναι η σύμπλευση της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων με την πρώτη φορά αριστερά και τις δυνάμεις του σκότους. Ο φορέας αυτός, που αποτελεί την ύστατη ελπίδα της Πατρίδας μας, φάνηκε “εγκλωβισμένος” και έκανε ότι δεν συμβαίνει τίποτα, τι σημαίνει να παραδοθούν τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα σε Στρατιωτική Δύναμη της Ε.Ε., τι σημαίνει να ξεπουληθεί ο Εθνικός πλούτος και να παραδοθεί η Εθνική Κυριαρχία στα Συνωμοτικά σχέδια κατά της Ελλάδας. Τι πάει να πει η Εθνική παράδοση της Μακεδονίας στους εθνοπειρατές Σλάβους. Και όλα αυτά χωρίς ούτε μία Παραίτηση. Έπρεπε να βρεθούμε ακόμη ενώπιον μίας άλλης Εθνικής τραγωδίας για το Ελληνικό Έθνος, όπως η «Σημερινή Ασύμμετρη Απειλή» για να αρχίσει να ξυπνάει Λαός και Στρατός από το λήθαργο της αδιαφορίας. 

Επικαλούμεθα την Θεία Φώτιση να βάλλει το χέρι της για την Ανάσταση των Απανταχού Ελλήνων. Να ξεφύγουν από τον λήθαργο και να δράσουν μέσα σε νόμιμα πλαίσια για το μέλλον και τη Σωτηρία της Ελλάδας. Δυνατός ο διάβολος, αλλά Παντοδύναμος ο Θεός!.. 

Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια