Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «Κορίνθιου» φ.1683


          Με το θάρρος της γνώμης          


Πίσω από κάθε «Αποσταθεροποίηση» κρύβεται ένα εκπαιδευμένο όργανο…

Παρακολούθησα χθες το βράδυ την ειδησεογραφία από τα επεισόδια μεταξύ κατοίκων των νησιών του Αιγαίου και ανδρών των ΜΑΤ που απέστειλε η Κυβέρνηση για να προστατέψει τις εργασίες στις επιταγμένες περιοχές ό,που έχει αποφασίσει να δημιουργήσει Κλειστά Κέντρα κράτησης λαθροεισβολέων. Οι εικόνες και το ρεπορτάζ από την έφοδο κατοίκων στη Μυτιλήνη και στη Χίο με προβλημάτισαν για τις μεθοδευμένες ενέργειες, τη σφοδρότητα των συγκρούσεων και την αυτοσυγκράτηση των Αστυνομικών δυνάμεων μπροστά στον μανιασμένο όχλο, που ήταν καθοδηγούμενος, κατά τη γνώμη μου, από όργανα εκπαιδευμένα σε «Μαύρες Επιχειρήσεις Αποσταθεροποίησης Κρατικών Δυνάμεων». Η υπόθεση του δίκαιου αιτήματος των φιλήσυχων μέχρι σήμερα νησιωτών, δεν δικαιολογεί αυτό το λυσσαλέο μένος κατά των ανδρών της Αστυνομικής δύναμης που εστάλη από την Αθήνα. 

Όταν πάνω από 100 άτομα συνοδευόμενα από κάμερες με λήψεις εικόνας των επεισοδίων εισβάλουν σε δύο Ξενοδοχεία ύπνου, προπηλακίζουν αστυνομικούς στην Χίο, βρίσκουν Αστυνομικούς στα κρεβάτια τους, εκτός υπηρεσίας, κάνουν άνανδρη επίθεση, ξυλοκοπούν αγρίως όποιον βρουν μπροστά τους, πετάνε τα ρούχα και τις βαλίτσες τους στον δρόμο και τους βάζουν φωτιά, τότε κάτι συμβαίνει στα νησιά και αυτό σε σύγκριση με το Μεταναστευτικό, που τόσο προστατεύουν όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, είναι πολύ ύποπτο. 

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως από τα επεισόδια στη Λέσβο, στο Διαβολόρεμα και την Καράβα, έχουν τραυματιστεί 10 πολίτες (από δακρυγόνα και χτυπήματα) και 43 αστυνομικοί, πράγμα που δείχνει αφ ενός την οργή των πολιτών και την αυτοσυγκράτηση των Αστυνομικών. 

Αργά το απόγευμα, αποχώρησαν από τα επίμαχα σημεία διευθέτησης του χώρου, μερικώς, Αστυνομικές Δυνάμεις κατόπιν παρέμβασης του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη. Κατά τη γνώμη μας τα επεισόδια δεν πρόκειται να κοπάσουν, αν η Κυβέρνηση δεν αποφασίσει να διακόψει την αντεθνική δραστηριότητα όλων ανεξαιρέτως των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που συνεργάζονται με την απέναντι πλευρά και δημιουργούν τις ροές λαθρομεταναστών στα νησιά μας. Αυτή η απόφαση εκδίωξης των ΜΚΟ με τις απαραίτητες απελάσεις, αλλά και τη σκλήρυνση έναντι της «Συστημικής Ε.Ε.» μαζί με την τήρηση των νόμων περί λαθροεισαγωγής ατόμων, αν δεν θα έλυνε το πρόβλημα, τουλάχιστον θα το περιόριζε… 


Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια