Header Ads

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 φ.1682

      A2 HANDBALL       

ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFFS Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Δεν ανέδειξε νικήτη το ντέρμπι της Πελοποννήσου μεταξύ της Ακαδημία των Σπορ και του Ποσειδώνα Λουτρακίου για την 13η αγωνιστική της Α2 handball. Η ομάδα του Λουτρακίου ισσοφάρισε 26-26 με τον αρχηγό τους Μ. Γκίκα 10” πριν τη λήξη του Παιχνιδιού. Μετά και αυτό το αποτέλεσμα ο Ποσειδών Λουτρακίου με μικρό προβάδισμα από την Ακαδημία συνεχίζουν την πορεία τους με στόχο το πλασάρισμα τους στα PLAY OFFS, για την άνοδο στην Handball Premier. 

Αγωνιστικά, Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου μπήκε ποιο δυνατά στο ματς αιφνιδιάζοντας τον γηπεδούχο και τον βρήκε να προηγείται στο 2-6 στο 8 λεπτό. Η συνεχεία ανήκει αποκλειστικά στην Ακαδημία όπου με πρωταγωνιστή τον Αλ. Παπαγιανόπουλε ( 8 γκολ) και με ένα σερί 12-1 διαμόρφωσε 14-7 στο 22’, κλείνοντας το 1ο ημίχρονο 18-12 υπέρ της. 

Το ξεκίνημα του Β ημιχρόνου ήταν συνέχεια του 1ου με την Ακαδημία να διατηρεί την διάφορα των 6 τερμάτων. Στο τελευταίο 15’ η ομάδα του Χατζηκωνσταντίνου με δυνατές άμυνες και περιορίζοντας το Αλ. Παπαγιανόπουλο ( 1γκολ στο Β ημ.) ροκάνισε την διάφορα ισοφαρίζοντας με τον αρχηγό της Μ. Γκίκα 10’’ πριν το τέλος του ματς. Ο Ποσειδώνας είχε την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από την Πάτρα όταν σε κλέψιμο της μπάλας, το σουτ που επιχείρησε ο Βασιλειάδης αποκρούστηκε από τον εκπληκτικό Μπεκιάρη. 

Αντιδράσεις υπήρχαν από τους γηπεδούχους καθώς ο παίκτης του Λουτρακίου, Αλέξανδρος Ρουμελιώτης αγωνίστηκε με διαφορετικό νούμερο σε φανέλα και σορτσάκι μετά το σκίσιμο της μπλούζας του στο 17:32. 

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα: Η ομάδα Ακαδημία των Σπορ ενίσταται διότι στο 17:32 του πρώτου ημιχρόνου, ο παίκτης του Ποσειδώνα Λουτρακίου με νούμερο 99, Ρουμελιώτης Αλέξανδρος του σκίστηκε η φανέλα. Οι διαιτητές του απαγόρευσαν να παίξει με τη σκισμένη φανέλα και κάθισε στο πάγκο του. Στο 25:10 του πρώτου ημιχρόνου ο παραπάνω παίκτης εμφανίστηκε και αγωνίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με νούμερο φανέλας 15 και σορτσάκι νούμερο 99. Κατά παράβαση του κανονισμού αγώνος που αναφέρει ότι οι παίκτες εμφανίζονται και αγωνίζονται με τον ίδιο αριθμό φανέλας που δηλώνονται στο φύλλο αγώνος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αθλητής δηλωμένος στο φύλλο αγώνος με νούμερο 15, ο παραπάνω αθλητής, σημείωσε 9 τέρματα χωρίς να είναι δηλωμένος το νούμερο 15. Σημειωτέον από τη στιγμή που δεν υπάρχει δηλωμένος αθλητής με άλλα στοιχεία, ζητούμε το μηδενισμό της φιλοξενούμενης ομάδας, διότι είναι σαν να χρησιμοποίησε αθλητή χωρίς να είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνος. Στην ένσταση της Α ομάδας απαντάμε τα εξής: Στο 14:50 του α ημιχρόνου η φανέλα του αθλητή της Β ομάδας με αριθμό φανέλας 99, σκίστηκε ολοσχερώς. Οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι με τάιμ άουτ και ζήτησαν από τον αθλητή να αλλάξει φανέλα. Ο φροντιστής της Β ομάδας μας ενημέρωσε ότι δεν έχει άλλη φανέλα με τον ίδιο αριθμό 99. Η μόνη φανέλα που είχε η ομάδα, ήταν με τον αριθμό 15. Και αφού δεν υπήρχε άλλος παίκτης με τον αριθμό 15 να αναφέρεται στο φύλλο αγώνος, επιτρέψαμε στον παίκτη να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον καινούργιο αριθμό νούμερο 15. 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 26-26 
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-6, 9-6, 116, 15-8, 18-12 (ημχ), 19-14, 2014, 21-18, 23-20, 25-22, 26-26 

Ακαδημία των Σπορ: (Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος, Παναγιωταρόπουλος 2, Παπαγιαννόπουλος , Παπαγιαννόπουλος Αλ. 8, Γεωργίου 3, Πάντος, Στραβομύτης 1, Μάρκοβιτς 2, Τόμσον 4 ,Μπεκιάρης, Πολίτης, Ζάγκας, Τόμοβιτς 2, Ακριδόπουλος 2, Σκαρλάτος, Κολλύρης 2. 

Ποσειδών Λουτρακίου (Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογιώργος, Αικατερίνης 5, Γκίκας 5, Τυφτικίδης 1, Καραβάς, Ζέρβας, Δώδας, Χριστόδουλος,Τσιέλος, Χατζηκωνσταντίνου, Δημητρόπουλος 2, Χατζηκωνσταντίνου 1, Παλαιολόγος, Βασιλειάδης 4, Ρουμελιώτης 9. 

Διαιτητές: Αβράμης – Χρόνης 
Δίλεπτα: 2-3 
Πέναλτι: 1/3 –3/3

Δεν υπάρχουν σχόλια