Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ φ.1682

Χρίστος Δήμας Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Βουλευτής Κορινθίας Νέα Δημοκρατία 

Συγχαρητήρια σε Γεωργιάδη και Δήμα από τον Πρωθυπουργό


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου με την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο πλαίσιο της αξιολόγησης και του προγραμματισμού του κυβερνητικού έργου. 

Η αξιολόγηση του έργου που έχει γίνει στο συγκεκριμένο Υπουργείο ήταν ιδιαίτερα θετική. Ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Χρίστος Δήμας και τα υπόλοιπα μέλη της πολιτικής ηγεσίας δέχτηκαν τα δημόσια συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού. 

Μετά από το πέρας της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, ο Χρίστος Δήμας δήλωσε: 

«Σήμερα, η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Συζητήσαμε για τα πεπραγμένα του περασμένου 6μήνου και τον σχεδιασμό του επόμενου έτους. Στόχος μας, οι υψηλοί ρυθμοί βιώσιμης ανάπτυξης, οι νέες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Το 2020 θα είναι μια κομβική χρονιά για την Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις. Υιοθετούμε ένα νέο Αναπτυξιακό μοντέλο, με όχημα την Καινοτομία, επιδιώκοντας να συνδέσουμε με αποτελεσματικό τρόπο την Έρευνα και την Καινοτομία με τον επιχειρηματικό ιστό της χώρας και την αγορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια