Header Ads

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ φ.1681

Ανείσπρακτα ενοίκια: Τσουχτερό «χαράτσι» για 10.000 ιδιοκτήτες ακινήτων

Διπλά χαμένοι οι ιδιοκτήτες αν δεν κινηθούν νομικά


Αντιμέτωποι με υπέρογκες οφειλές στην εφορία θα βρεθούν όσοι ιδιοκτήτες παρότι δεν εισπράττουν ενοίκια, δεν προσφεύγουν και στη δικαιοσύνη κατά των ενοικιαστών τους και αυτό γιατί από φέτος δεν υπάρχει πια η δυνατότητα να εκχωρήσουν στο Δημόσιο το δικαίωμα να διεκδικήσει αυτά τα ανείσπρακτα ποσά, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV.

Αντιμέτωποι με το νέο τσουχτερό χαράτσι θα είναι περίπου 10.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν εισέπραξαν πέρσι τα ενοίκια που είχαν συμφωνήσει με τους ενοικιαστές τους και δεν κινήθηκαν νομικά εναντίον τους. Η εφορία τα θεωρεί εισπραχθέντα και θα τους ζητήσει να πληρώσουν από 15% έως 45 % επιπλέον

11.02.2020 Newsroom



ΕΛΓΑ: 2 εκ. ευρώ σε δικαιούχους παραγωγούς 

Το ποσό που δόθηκε στην Κορινθία


Κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ θα πιστώθηκαν σήμερα, Τετάρτη (12.02.2020) από τον ΕΛΓΑ στους τραπεζικούς λογαριασμούς δικαιούχων παραγωγών.

Το ακριβές ποσό ανέρχεται σε 2.077.587,93 ευρώ και σύμφωνα του προέδρου του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζου, οι οικονομικές ενισχύσεις αφορούν 829 δικαιούχους παραγωγούς των Προγραμμάτων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2016», «Πυρκαγιές 2016», «Ετήσιο 2017» , «Πυρκαγιές 2017», που ολοκλήρωσαν την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες γεωργικές του εκμεταλλεύσεις».

Συμπλήρωσε, επίσης, πως «σημαντικό ποσοστό του ποσού αφορά την καταβολή ενισχύσεων για την απώλεια της παραγωγής στην καλλιέργεια αμυγδάλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, για ζημιές που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «Ετήσιο 2017».

Το ποσό που αναλογεί για την Κορινθία είναι 4.203,17

Πηγή : korinthosTV


Ειδική Αγωγή: Αυτοί διορίζονται στην Κορινθία 


Αναρτήθηκαν τα ονόματα των 1040 επιτυχόντων για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Οι μόνιμοι διορισμοί αφορούν θέσεις μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων Θεραπευτών Λόγου, Ψυχολόγων, Σχολικών Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Εργασιοθεραπευτών-Εργοθεραπευτών, Κοινωνικών Λειτουργών καθώς και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Οι διορισμοί γίνονται βάσει της σειράς κατάταξής τους στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες του ΑΣΕΠ, καθώς και των δηλωθεισών προτιμήσεών τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ:

·         ΖΟΡΜΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
·         ΚΙΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ
·         ΧΟΥΧΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
·         ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
·         ΡΑΪΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
·         ΛΙΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
·         ΑΥΔΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ
·         ΓΕΩΡΓΑΚΑΡΑΚΟΥ ΠΑΤΡΙΣΙΑ
·         ΔΡΕ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
·         ΠΑΠΑΔΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
·         ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
·         ΚΑΠΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
·         ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
·         ΛΟΥΡΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
·         ΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
·         ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
·         ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΝΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
·         ΤΖΑΜΑΛΗ ΑΡΧΟΝΤΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια