Header Ads

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  6ος Όμιλος

Κυθαιρών Καπαρελίου - Κορινθος 06  3-0





Ακόμη μία ποδοσφαιρική περίοδο ομάδα της Κορίνθου φαίνεται να δίνει ολομόναχη με απέλπιδα προσάθεια τον υπέρ πάντων αγώνα για να κρατηθείς στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Οι καθ΄ύλην αρμόδιοι φορείς δεν δίνουθν έναν παρά για να βοηθήσουν στην ανσύσταση του κορινθιακού ποδοσφαίρου. Μετά και τη χθεσινή ημέρα, τελευταία ημέρα ελεύθερων μεταγραφών, η ομάδα του ΑΣ Κόρινθος 06 βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο, αν δεν γίνει το θαύμα. Την Κυρριακή ο αγώνας με τον Κυθαιρώνα Καπαρτελίου Βοιωτίας αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου και έγινε την επομένη με αποτέλεσμα Κυθαιρών – Κόρινθος 06  3-0. Ας αφήσουμε όμως τον Πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Μπινιάρη να μας περιγράψει τον αγώνα:
« Η περιπλάνηση στη χιονισμένη ορεινή Βοιωτία για τη 15η αγωνιστική του ομίλου μας που άρχισε την Κυριακή το απόγευμα, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα τη Δευτέρα, με την ομάδα μας να ηττάται με σκορ 3-0 από τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου. Το απροετοίμαστο γήπεδο που συναντήσαμε χθες καλυμμένο κατά το 1/3 με απαλό χιόνι στο οποίο καμία προσπάθεια καθαρισμού του δεν έγινε αλλά ούτε και ζητήθηκε να γίνει από τους διαιτητές του αγώνα, κρίθηκε ακατάλλξλο και  μεταμορφώθηκε σήμερα Δευτέρα σε ένα γήπεδο με εμφανή διαγράμμιση και σημαιάκια χωρίς ίχνος χιονιού στον αγωνιστικό του χώρο.
Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 ξεκίνησε εκ νέου το ταξίδι στη Βοιωτία, αλλά παρατάχθηκε με απουσίες (συγκριτικά με χθες), αφού η σημερινή ημέρα είναι εργάσιμη και λειτουργούν σχολεία και μέλη της χθεσινής αποστολής δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν σήμερα. Στο αγωνιστικό κομμάτι της περιπέτειας αυτής, η ομάδα μας λύγισε προς το τέλος του πρώτου μέρους με δύο γκολ που προήλθαν από κόρνερ (38' - 42'), ενώ το τελικό 3-0 επετεύχθη στο 70', σκορ με το οποίο χάνεται και το πλεονέκτημά μας σε ενδεχόμενη ισοβαθμία των δύο ομάδων.
Προσπερνάμε το ματς, συνεχίζουμε την ενίσχυση και την ανασύνταξη και προετοιμαζόμαστε στο έπακρο για το ερχόμενο ματς-τελικό με τον Αήττητο Σπάτων την Κυριακή την 15,00 ώρα στο ΔΑΚ  Κορίνθου.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Χουλιάρας με βοηθούς τον Αβραάμ Νέγρη και τον Παναγιώτη Σέρρα, όλοι από την Ε.Π.Σ. Εύβοιας.
.Π.Α.Σ. Κιθαιρών Καπαρελίου (Σωτήρης Παπαναστασίου – ΄Αγγελος Κυριάκου): Χ.Γερογιάννης  – Νικολακόπουλος, Σεχάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου, Αργυρίου, Σκουρτανιώτης, Δαδάκος  (63’ Μπόβαλης), Παπαευθυμίου, Πατσίλης  (72’ Φουφούνης).
Α.Σ. “Κόρινθος 2006” (Μπάμπης Πάτρας): Ψωμάρας  –  Νικολόπουλος, Φίλης, Κόκκινος, Ε. Μπαμπάι, Λέσση, Ντ.Μπαμπάϊ, Τσατσόπουλος, Παπανικολάου, Κουϊμέλης, Καρο Αουλίσιο.»


Δεν υπάρχουν σχόλια