Header Ads

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ φ. 1678


ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 
ΣΤΗΝ «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ»
Το νέο Δ.Σ. με ελάχιστες αλλαγές


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 η εκλογο-απολογιστική Γ.Σ. της «Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων» στην ιδιόκτητη στέγη της, στην οδό Κολοκοτρώνη 2 στην Κόρινθο, όπου μετά τις εργασίες της Συνελεύσεως οι Κορίνθιοι συγγραφείς έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα.
Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα επιβεβαιώθηκε η επιθυμία και το όραμα όλων, να τρανωθεί ακόμα πιο δραστήρια το πνευματικό αυτό σωματείο, το οποίο συνδέει τους δημιουργούς που κατάγονται από την Κορινθία ή διαβιούν εδώ, που συγκεντρώνει τις πνευματικές δυνάμεις του τόπου μας, υποστηρίζει το συγγραφικό τους έργο, το αναδεικνύει και το προβάλλει με όσα μέσα μπορεί να διαθέτει.
Η σύνθεση του νέου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της «Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων» έχει ως εξής:
1.        Πρόεδρος: Γιάννης Δ. Μπάρτζης, Δρ.Φ.
2.        Αντιπρόεδρος: Σωτήρης Κοκκωνάκης
3.        Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Κωστούρος
4.        Οργανωτικός Γραμματέας: Παναγιώτης Μαυραγάνης
5.        Ταμίας: Γεώργιος Ν. Κασκαρέλης
6.        Μέλος: Γιάννης Σώκος
7.        Μέλος: Ελένη Κυριακοπούλου
8.        Αναπληρωματικό μέλος - Έφορος Βιβλιοθήκης και διαδικτυακών εφαρμογών: Δήμητρα Τσεπεντζή
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι κ.κ.:  Νίκος Δενδρινός (Πρόεδρος), Παύλος Καράγιωργας (Μέλος), Παναγιώτης Στεφανόπουλος (Μέλος) 
    Τα μέλη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε. ευχαριστούν τους Κορίνθιους συγγραφείς για την εμπιστοσύνη τους, εύχονται σε όλους ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά και προσκαλούν τους νέους και τις νέες που γράφουν και εκδίδουν βιβλία τους να εγγραφούν στην «Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων» και να συνδράμουν στην αναβάθμιση του σπουδαιότερου πνευματικού σωματείου της Κορινθίας.
   Όποιοι συγγραφείς επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη της Εταιρείας, μπορούν να προμηθευτούν το σχετικό έντυπο αίτησης από τα μέλη του Δ.Σ. ή να επικοινωνήσουν με τον Αντιπρόεδρο κ. Σωτήρη Κοκωνάκη (τηλ. 6944641400 - ηλεκτρ. ταχυδρομείο: sotkokonakis@gmail.com ).
Για το Δ.Σ. της Ε.Κ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γ. Γραμματέας
Γιάννης Δ. Μπάρτζης, Δρ.Φ.                   Γιώργος Κωστούρος




Δεν υπάρχουν σχόλια