Header Ads

ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ν’ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒ¨ΕΡΝΗΣΗ φ. 1675







ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ… ΤΟΥΡΚΟΙ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιωαννης ασλανιδης

Του Αντιστρατήγου ε.α. Ιωάννη Μ. Ασανίδη  *

      -Η παρούσα ιστορική αναδρομή είναι απόρροια ερεθίσματος και αγανάκτησης, επειδή η τουρκική προπαγάνδα, δυστυχώς και η παιδεία της γείτονος χώρας, έφθασε σε τέτοιο σημείο θράσους, υποκρισίας ακόμη και κακίας, ώστε ούτε λίγο ούτε πολύ, δια διαφόρων εκδοθέντων κατά καιρούς βιβλίων, δημοσιεύσεων, ακόμη και δηλώσεων υψηλοβάθμων στελεχών, να προσπαθούν να πείσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη ότι, είναι αυτόχθονες στη Μ. ΑΣΙΑ.

     -Τελευταία είχαμε το βιβλίο του πρώην προέδρου της Τουρκίας Οζάλ, στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, έτσι αυθαίρετα υποστηρίζει:

·                Οι Τούρκοι είναι αυτόχθονες στην Μ. ΑΣΙΑ (Αιώνια Ελλάς).

·                Είναι κληρονόμοι της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

·                Είναι κληρονόμοι μιας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που έφθανε μέχρι την Βιέννη.

·                Το Ελληνικό κράτος δημιουργήθηκε επάνω σε εδάφη της Τουρκίας.

·                Ο Όμηρος ήταν Τούρκος, ο Ιπποκράτης ήταν μαθητής του Τούρκου αρχαίου φιλοσόφου - Ιατρού Ανάχαρσις Χότζα και πολλά άλλα τέτοια κατάπτυστα ιστορικά ψεύδη. Και!

·                Τέλος! οι πρόσφατες αμφισβητήσεις για την ελληνικότητα των νήσων του Αιγαίου πελάγους (Γκρίζες Ζώνες)

    -Σήμερα έχουμε τον κ. Ερτογάν ο οποίος στις 9-12-1019, στην ομιλία του στα εγκαίνια του αρχαιολογικού Μουσείου της Τροίας, μεταξύ άλλων είπε: “….Το Μουσείο αυτό έχει μεγάλη σημασία για την Τουρκία, οι νέες γενεές του Τουρκικού Λαού, θα έρχονται εδώ για να μαθαίνουν ποίοι ήταν οι πρόγονοι των και πολλά άλλα ευτράπελα και ανιστόρητα, για τα οποία θα αναφερθούμε παρακάτω.

            -Τελευταία ακούμε επίσης τον κ. Ερτογάν ν’ αναφέρεται συνεχώς για την ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, Πράγματι κ. Ερτογάν η Μικρά Ασία ήταν κάποτε γαλάζια, αλλά οι πρόγονοι σας την έκαναν κόκκινη με ανεξίτηλο χρώμα, από το αίμα χιλιάδων σφαγιασθέντων, απ’ αυτούς, Ελλήνων και Αρμενίων και άλλων αυτοχθόνων κατοίκων της Μικράς Ασίας.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια