Header Ads

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 6ος Όμιλος – 9η Αγωνιστική




Α.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ Ο6 – Α.Σ. ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ  1-0.

ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ!...






Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη και όχι μόνο πέτυχε ο Α,Σ. Κόρινθος 06, επί της αξιόμαχης ομάδας του Αχαρναϊκού με σκορ 1-0 στο Δ.Α.Κ. Κορίνθου. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο αντί της Κυριακής, λόγω της Επετείου του Πολυτεχνείου.

Πολύ καλός αγώνας με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, ιδιαίτερα στο τελευταίο 20λεπτο, στο οποίο η γηπεδούχοι έδωσαν γήπεδο στους φιλοξενούμενους, προκειμένου να κρατήσουν το υπέρ αυτών σκορ 1-0, χωρίς όμως να κινδυνεύουν ιδιαίτερα από τους παίκτες του Αχαρναϊκού, εκτός από μία φάση, που θαμπορούσε να είναι μοιραία για την ομάδα της Κορίνθου. Ήταν όταν οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν επτά λεπτά πριν λήξη να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Μάνος έκανε την απόκρουση της χρονιάς του. Bγήκε νικητής σε τετ α τετ με τον Δούμουρα, που σούταρε από πέντε μέτρα μέσα από τη μικρή περιοχή! Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν ένθερμα ενθουσιασμένοι από την εκτίναξη του γκολκήπερ, που τους απάλλαξε από το στιγμιαίο άγχος τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η Κόρινθος 06 μπήκε πολύ δυνατά στο παιγνίδι και ήταν καλύτερη σε όλο το Α' ημίχρονο   με κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας. Δημιούργησαν οι παίκτες μας κλασικές ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσε να καθαρίσει άνετα το ματς από το ημίχρονο όπου χάθηκαν αυτές οι κλασικές ευκαιρίες από τους επιθετικούς μας. Σημειώνουμε  κυρίως τις φάσεις που θα μπορούσαν με λίγη ψυχραιμία και ευστοχία να βγάλουν γκολ από Αγγελόπουλο, Γεωργίου , όπως και στο Β' ημίχρονο τουλάχιστον μέχρι το 75' με λίγη προσοχή ή τύχη, αν θέλετε, το σκορ θα είχε ανέβει στα 5 με 6 γκολ. Στον αντίποδα δύο κλασικές ευκαιρίες χάθηκαν  για τους  φιλοξενούμενους, εκτός από αυτήν του 83΄,  στο 27' (Σαρηγιάννης ) και στο 55'  (Τσεβάς ).

Σημασία έχει ότι το πρόβλημα με τις χαμένες ευκαιρίες δεν στοίχισε και έτσι ο Α.Σ. Κόρινθος 06 έφτασε τους 13 βαθμούς και άφησε πίσω της με 10 τον μέχρι πριν τον αγώνα  ισόβαθμό της Αχαρναϊκό του Μενιδίου Αττικής. Το μοναδικό και νικητήριο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Ράπτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 40'. Την εσχάτη των ποινών την κέρδισε ο ίδιος παίκτης όταν ανατράπηκε μέσα στη μικρή περιοχή σε επέλαση από αριστερά από τον Μεγαλοοικονόμου.. Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά το πάθος και την ψυχική δύναμη των παικτών της ομάδας μας, που τα έδωσαν όλα προκειμένου να πάρουν την νίκη στο παιγνίδι αυτό. Είναι βέβαιο ότι ο Προπονητής της ομάδας Μπάμπης Πάτρας θα επιμείνει σε θέματα τακτικής άμυνας στην αλληλοκάλυψη των αμυντικών παικτών της ομάδας. Όποτε οι παίκτες έπαιζαν ομαδικά με στρωτό παίξιμο , έξυπνη τοποθέτηση σε αμαρκάριστη θέση, χωρίς κουβαλητό της μπάλας, αλλά άμεση πάσα σε συμπαίκτη, η ομάδα μας πέταγε, κεντούσε στο γήπεδο! Εύγε σε όλους!

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο για την ομάδα της Κορίνθου, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΑΟ Υπάτου!


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣΙΑ: Πολύ καλή η διαιτησία του Κόκκορη και των βοηθών του. ( Παπαγεωργίου -Λουκάς ). ΌΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΠ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06:  (ΜΠ.ΠΑΤΡΑΣ ). Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου, Κουϊνέλης  (75' Τσατσόπουλος ), Αγγελόπουλος (84' Παπανικολάου ), Τσιριγώτης, Ράπτης, Κατσούκης  ( 69' Μαγγίνας ), Γεωργίου  (90' Βάσιλας ). 
Α.Σ. ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ  ( ΝΤ.ΜΠΑΤΙΣΤΑ). Γκιμούσης, Paterni (78' Ampara ), Μεγαλοοικονόμου, Τασιούλης, Δούμουρας, Κυριακίδης, Κιρτζιαλίδης, Σαρηγιάννης  (46'Σχούλλης ), Τσεβάς, Πλαβούκος, Ferri.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ Βασίλης Δελής – Βαγγέλης Κόκκινος



*** Και κάτι ακόμη για τους φιλάθλους της Κορινθίας,  που φλέγονται από αγάπη προς το άθλημα και την επιθυμία να δουν την επόμενη χρονιά να ευοδώνεται η προσμονή όλων μας  για κάτι γενικότερο και καλύτερο. Τη μεθεπόμενη Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 να πάμε όλοι στο Δημοτικό Αθλητκό Κέντρο 

να  ενισχύσουμε την ομάδα της ελπίδας στον αγώνα



Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 – Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Το Ραντεβού μας  στις 3,00  μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια