Header Ads

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ – 6ος Όμιλος – 10η αγωνιστική




Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 – Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-1

Ήταν μία κακή και άτυχη εμφάνιση της ομάδας μας…


Αποτέλεσμα εικόνας για Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 – Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-1


Κακός σε απόδοση και αποτέλεσμα, αλλά και άτυχος ο Α.Σ. Κόρινθος 06,  έχασε από την ψυχωμένη ομάδα της Θύελλας Ραφήνας με 1-0 στην πρώτη ήττα της στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ. Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και φάνηκαν να ξέχασαν τον πολύ καλό εαυτόν τους, που αποτελούσαν το σήμα κατατεθέν της ομάδας, τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα άφησαν τους φιλοξενούμενους να πάρουν τον αέρα με το κλείσιμο στα καρέ μας, πράγμα που τους έδωσε την αίσθηση πως όλα είναι δυνατά.

Τα συνεχόμενα λάθη και μάλιστα πολλά από αυτά αβίαστα, χωρίς ρυθμό και με κακές επιλογές στη τελική προσπάθεια, χωρίς ομαδικό παιχνίδι, χωρίς να προσεγγίσουν με τακτική οργανωμένη επίθεση τα αντίπαλα καρέ έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες του Μεσολόγγη, να αναθαρρήσουν. Με ελάχιστες επισκέψεις ουσίας και αποτελέσματα στην αντίπαλη άμυνα και μόνο με δύο τρία σουτ πήγε η ομάδα μας στα αποδυτήρια.

Και εκεί, σε αυτό το On time,    κυρίως στο β' ημίχρονο είδαμε να πατάνε οι φιλοξενούμενοι πιο σίγουροι στον αγωνιστικό χώρο και να επισκέπτονται  πιο  συχνά την εστία του Μάνου.  Οι παίκτες του Πάτρα ναι μεν είχαν τις ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Πάντου κυρίως γιατί δεν δούλεψαν μέσα στο γήπεδο με το μυαλό, αλλά χωρίς συνοχή. Δεν έστρωσαν την μπάλα κάτω, δεν μοίραζαν παιχνίδι και κάποιοι από αυτούς έδωσαν το δικαίωμα  να δημιουργηθούν πολλές στημένες φάσεις από αναίτια φάουλ με σκληρά μαρκαρίσματα και .. κίτρινες κάρτες. Το χειρότερο ήταν όταν προωθημένες μπαλιές τις διεκδικούσαν με φανερή μανία και πάθος οι παίκτες μας και φτάνοντας στο ύψος της μεγάλης περιοχής δεν πλάσαραν την μπάλα σε διπλανό τους, αλλά προτιμούσαν κάποιοι από αυτούς να σουτάρουν στα…  περιστέρια ….

  Μέτριο το Α' ημίχρονο, με φάσεις το δεύτερο και το δίλεπτο 56' με 58' ήταν καθοριστικό αφού έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα, κι αυτό όταν ο Ράπτης στο 56' ανατράπηκε  από τον Σουλτανίδη στην περιοχή και ο Νικολάου διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε σωστά το πέναλτι, που εκτέλεσε ο παθών, αλλά ο Πάντος « ψώνισε » την  κίνηση και αποφασιστικά έκανε μπλοζόν προς τη δεξιά και μπλόκαρε την μπάλα στην αγκαλιά του  σταθερά κοντά στο δεξιό δοκάρι. Και εδώ είναι που λέμε ότι η μπάλα εκδικείται. Στην αμέσως πρώτη  αντεπίθεση  ο Μπουντάκης διεκδίκησε με πείσμα τη μπάλα από δεξιά στο ύψος της δεξιάς πλευράς της μικρής περιοχής και με δυνατή γυριστή διαγώνια βολίδα έγραψε το 1-0 για τη Θύελλα, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

΄Ακαρπες οι προσπάθειες των γηπεδούχων να φτάσουν στην ισοφάριση, αφού ήταν όλες οι ενέργειες με γνώμονα την έλλειψη ψυχραιμίας και συντονισμένης ομαδικής προσπάθειας.  Άστοχη η επιθετική έξαρση των παικτών του ΑΣ Κόρινθος 06, αλλά και η καλή αμυντική τακτική των φιλοξενουμένων επαινετή αφού ήλθαν με την ελπίδα μιάς τιμητικής ισοπαλίας και έφυγαν με νίκη και τρίποντο στις αποσκευές τους..   Το ζητούμενο μετά ταύτα μελετήσουν παίκτες και προπονητής τις φάσεις και γενικά την τακτική του αγώνα, να εντοπίσουν λάθη και καλές ενέργειες από αυτό το άτυχο αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά. Αρκεί στο ματς της ερχομένης Κυριακής, πάλι εντός έδρας, με τον Παλληνιακό να μην επαναληφθεί αυτή η κακή παρένθεση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣΙΑ :Καλή η διαιτησία του Νικολάου και των βοηθών του Ισσα  (Αθηνών ) και Παπαδάμ  (Χίου ).

ΑΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου  (59' Κουϊνέλης ), Τσιριγώτης, Γεωργίου  (77' Παπανικολάου ), Αγγελόπουλος,,  Μαγγίνας  (82' Τσατσόπουλος ), Κατσούκης, Ράπτης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ :Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Ντόσκας, Σχίζας, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης  (87' Sadikou), Σουλτανίδης  (90' Τσάκωνας ), Δημητρίου, Μπουτάκης  (83' Ζέκιο ).Καννελόπουλος  (71' Μαϊσάδες).


 ΡΕΠΟΡΤΑΖ Βασίλης Δελής και Βαγγέλης Κόκκινος 


Δεν υπάρχουν σχόλια