Header Ads

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Πολιτικές Δράσεις της Μαριλένας Σούκουλη-Βιλιάλη Βουλευτή ΝΔ.


H Κορινθία Ψηλά, Τώρα είναι η Ώρα"

 
Ενημερωτική επίσκεψη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γκούρας
     "Ενημερωτική επίσκεψη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γκούρας προκειμένου να ενημερωθώ έγκυρα και άμεσα για τα προβλήματα των πολιτών στην περιοχή. Η συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς αλλα και τους ανθρώπους της περιοχής που καθημερινά αγωνίζονται για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης τους ήταν παραγωγική και ωφέλιμη. Οριοθετήσαμε τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν και οφείλουμε να βρούμε αποτελεσματικές λύσεις. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Φενεός, αλλά και γενικότερα ολόκληρη η ορεινή Κορινθία μας, συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο τις κρυμμένες παραγωγικές δυνατότητες που έχει ο Τόπος μας. Ύψιστη υποχρέωση μου είναι να αναδείξουμε και να προωθήσουμε μέσα από τις ανάλογες δράσεις , το συγκεκριμένο στρατηγικό στόχο , να τοποθετηθεί ο Φενεός και η ορεινή Κορινθία στην καρδιά και όχι στο περιθώριο της αναπτυξιακής διαδικασίας στην Κορινθία μας. Τώρα είναι η Ώρα."


Ενημερωτική συνάντηση με τον Διευθυντή του ΟΑΕΔ Κορίνθου κ. Τριαντάφυλλο Σαρρή.

    "Ενημερωτική συνάντηση με τον Διευθυντή του ΟΑΕΔ Κορίνθου κ. Τριαντάφυλλο Σαρρή . Η Ανεργία αποτελεί το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και η μαχη για την καταπολέμηση της αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα μας. Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη του ΟΑΕΔ Κορίνθου για την ενημέρωση αλλά και την καθημερινή τους προσπάθεια να σταθούν δίπλα στους συμπολίτες μας"



Εκδήλωση για τα 190 χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού Μηχανικού

     " Η Σχολή Μηχανικού με έδρα πλέον το Λουτράκι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του Τόπου μας.Στην διάρκεια των 190 χρόνων απο την ίδρυση του Ελληνικού Μηχανικού έχει σταθεί Ενεργά δίπλα στους συμπολίτες μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τα στελέχη και τους οπλίτες της ΣΜΧ, γιατί με την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που τους διακατέχει, στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα ασφάλειας προς όλους τους πολίτες. Αλλά και ένα διαχρονικό μήνυμα αποτρεπτικής ισχύος προς οποιονδήποτε θελήσει να επιβουλευτεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια