Header Ads

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ



«Η Κορινθία Ψηλά, Τώρα είναι η Ώρα…»


Πολιτικές Δράσεις της Βουλευτή Κορινθίας   
Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη
6 Νοεμβρίου 2019

  Η Βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας συμμετείχε ή έκανε παρεμβάσεις ενδιαφέροντος στις παρακάτω περιπτώσεις:
* Ενημερωτική συνάντηση με την κυρία Πένυ Βλάχου της εταιρείας  Feréikos για θέματα τοπικής επιχειρηματικότητας με εξαγωγικό προσανατολισμό. Από τη συνάντηση υπήρξε θετικό αποτέλεσμα και είναι προς αξιοποίηση…
*Ενημερωτική συνάντηση, μαζί με τους Δήμαρχους Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και Βέλου - Βόχας Αννίβα  Παπακυριάκο, με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Σταμάτη Γιώργο με τους οποίους αντάλλαξε θέσεις και απόψεις και έθεσε θέματα προς επίλυση κοινού ενδιαφέροντος.
*Συμμετείχε και παρακολούθησε τον Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των Ενώσεων Αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας και Αρκαδίας με σκοπό την ενίσχυση του Σωματείου  "Φάσμα" γονέων παιδιών με αυτισμό & asperger Κορινθίας.
*Συμμετείχε στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα  " Καρκίνος Μαστού - Μέχρι χθες παράλειψη. Από σήμερα πρόληψη!" με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.
*Είχε συμμετοχή στην ημερίδα  για τις Προοπτικές Ανάπτυξης στην Νότιο- Ανατολική Ευρώπη και την Στρατηγική Σχέση Ελλάδας - Κύπρου  με ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών της Κύπρου  κύριο Χάρη Γεωργιάδη
*Υποδέχθηκε θερμά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο  μαθήτριες και μαθητές του Γενικού Λυκείου Δερβενιού, που το επισκέφθηκαν και εν ημερώθηκαν για τη Λειτουργία και τις Διαδικασίες που τηρούνται από αρμόδιους.
Τέλος, η Βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη, εκτός από αυτές τις πολιτικές δραστηριότητες και τη συμμετοχή της στις εργασίες της Βουλής, υποδέχθηκε φίλους, οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας και συμπολίτες τόσο στην Κόρινθο , όσο στην Αθήνα, αλλά και σε πόλεις και χωριά που επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια του επταημέρου, που της έθεσαν υπόψη διάφορα θέματα και αιτήματα. Ακράδανδη πίστη της είναι:  «Η Κορινθία Ψηλά, Τώρα είναι η Ώρα…»


Δεν υπάρχουν σχόλια