Header Ads

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΛΙΓΝΑΔΗ!
Για την ονομασία τοΚινηματοθεάτρου REX 
σε «ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ »


     Η ενέργειά σας να ονομάσετε το ισόγειο του REX «ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ» σας τιμά, ως Έλληνα με εθνική και καλλιτεχνική συνείδηση, αλλά υπενθυμίζει με έμφαση την εθνική και καλλιτεχνική αναισθησία όλων των προκατόχων σας.
     Η ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ υπήρξε θύμα μισαλλοδοξίας, εμπάθειας και φθόνου. Παρεδόθη στην αλητοσυμμορία της ΟΠΛΑ και μετά από δίκη – παρωδία εδολοφονήθη κατά φρικώδη τρόπο. Δυστυχώς η τραγική τύχη της εσυνεχίσθη και μετά την δολοφονία της. Κατεδικάσθη εις την ΛΗΘΗ. Εδο-
λοφονήθη η ΜΝΗΜΗ της. Οι γνωστοί ηθικοί αυτουργοί της φρικώδους δολοφονίας της ανηγορεύθησαν σε καλλιτεχνικές προσωπικότητες. Ουδέποτε καταδικάσθησαν για την δολοφονία της.
     Δυστυχώς η εγκληματική αυτή αμέλεια πιστώνεται και χρεώνεται στις εθνικές κυβερνήσεις, δηλαδή εις τους νικητές του Συμμοριτοπόλεμου. Οι εθνικές κυβερνήσεις διακατεχόμενες από το ηλίθιο αίσθημα μιας ανύπαρκτης ενοχής επέτρεψαν την ουσιαστικήν ατιμωρισία των δολοφόνων, οι απόγονοι των οποίων εξακολουθούν να απεργάζονται δεινά για το έθνος των Ελλήνων.
    Κύριοι της παρούσας κυβέρνησης, ιδιαιτέρως και ειδικώς κυρία Υπουργέ Πολιτισμού, Η ΛΗΘΗ είναι ΑΡΕΤΗ. Εν προκειμένω αποτελεί και συνιστά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ παράλειψη. Θα αποτελέσει ΝΤΡΟΠΗ, εάν δεν υιοθετήσετε και υλοποιήσετε την πρωτοβουλία του κυρίου ΛΙΓΝΑΔΗ.
Ακόμη μια φορά ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΛΙΓΝΑΔΗ!
Ευελπιστων ότι το παρόν θα τύχει προσοχής.
Διατελώ μετά τιμής

Αγαθοκλής Ψυρόγιαννης
Ομότιμος Καθηγητής Παν. Πατρών
(ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια