Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ


Συνέντευξη του Υφυπουργού Ανάπτυξης 

και Επενδύσεων αρμόδιου για την 

Έρευνα 

και την Τεχνολογία, βουλευτή Κορινθίας 

Χρίστου Δήμα στον ΣΚΑΙ 100.3



     «Στόχος μας να αισθάνονται οι πολίτες ότι κάθε μέρα που περνάει θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη » δήλωσε χθες ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιος για την Έρευνα και την Τεχνολογία, βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ 100.3 με τον Παύλο Τσίμα.
      Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της Κυβέρνησης για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, αλλά και τις φοροελαφρύνσεις, ενώ τόνισε πως έχει ήδη αλλάξει η ψυχολογία των πολιτών κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αγορά και την οικονομία της χώρας γενικότερα.
      Επίσης έγινε αναφορά στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, που ψηφίζεται αυτήν την Πέμπτη από τη Βουλή και το οποίο  έχει στόχο να απλοποιήσει τις διαδικασίες για την προσέλκυση μεγάλων Στρατηγικών επενδύσεων, όπως για παράδειγμα η επένδυση στο Ελληνικό, ώστε να γίνει η Ελλάδα, μια χώρα πιο φιλική προς τις επενδύσεις αλλά και να ανοίξει το δρόμο για τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας. Σύμφωνα με τον κ. Δήμα η δημιουργία ενιαίου ψηφιακού χάρτη θα συμβάλλει καθοριστικά στο να γίνουν οι υπηρεσίες πιο λειτουργικές και πιο φιλικές προς τον πολίτη αλλά και προς τις επιχειρήσεις. 
      Τέλος τόνισε πως έχει ήδη δρομολογηθεί η δημιουργία δύο Κέντρων Καινοτομίας. Πρόκειται για φυσικούς χώρους Καινοτομίας όπου Ερευνητικά Κέντρα, εταιρίες και startuppers θα συνεργάζονται ώστε να δημιουργούνται ουσιαστικές συνέργιες στην Καινοτομία.

Πλήθος κόσμου  στο Κιάτο για Δήμα και Κυρανάκη στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο.  ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ στο χώρο εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε συγκλονιστική γεμίζοντας ασφυκτικά ( υπήρχε και πολύς κόσμος όρθιος) το θέατρο. Καλεσμένοι μας ο υφυπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων και βουλευτής του νομού μας Χρίστος  Δήμας και ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
     Θέμα: Η κυβέρνηση μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής.
     Ο υφυπουργός ανέπτυξε με σαφήνεια το έργο των πρώτων 100 ημερών της κυβέρνησης δίνοντας το στίγμα και τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ο κ. Κυρανάκης δυναμικός όπως πάντα ανέπτυξε το θέμα του μεταναστευτικού και πόσο σημαντικό είναι για την κυβέρνηση να λυθεί με ομαλό τρόπο ώστε οι άνθρωποι που θα φιλοξενηθούν να ζουν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες όπως αρμόζει σε μια πολιτισμένη χώρα όπως η Ελλάδα.
     Τους ευχαριστούμε λοιπόν και τους δύο που μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στην εκδήλωση μας και να μιλήσουν. Το μεγάλο όμως ευχαριστώ το οφείλουμε στον κόσμο που για άλλη μια φορά με την παρουσία του έδειξε ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνει η ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ που δεν είναι άλλη από το να βρίσκεται μέσα στην κοινωνία, να αφουγκράζεται τα προβλήματα και με τις εκδηλώσεις να ενημερώνει τον κόσμο ως οφείλει. Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά αυτό για το οποίο μας τίμησαν στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου το 2018
Για τη Δημοτική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Σικυωνίων
Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Γκιούλης


Mε την βοήθεια του Χρίστου Δήμα, 550.000 ευρώ 
στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων




Δύο σημαντικά έργα συνολικού ύψους 550.000 ευρώ που αφορούν στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, εγκρίθηκαν από το Πρόγραμμα Φιλόδημος. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για δύο γήπεδα τένις που θα κατασκευαστούν στην περιοχή των Ισθμίων και για τον ειδικό τάπητα (ταρτάν) που θα τοποθετηθεί στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου. Σημαντική βοήθεια για την ένταξη των έργων στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” πρόσφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. (δείτε εδώ την συνέχεια του ρεπορτάζ, από το loutraki365.gr )



Δεν υπάρχουν σχόλια