Header Ads

ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ


Πολιτικές Δράσεις 
της Βουλευτή Μαριλένας Σούκουλη- Βιλιάλη
Δήλωση μετά την Επίσκεψη στο Ειδικό Νηπιαγωγείο 
και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου...


     «Σήμερα είχα τη χαρά και την τιμή να επισκεφθώ το ειδικό Νηπιαγωγείο και το ειδικό Δημοτικό σχολείο Κορίνθου. Η στήριξη απέναντι στα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες αποτελεί απόλυτη πολιτική προτεραιότητα μου. Η εξασφάλιση των καλύτερων εκπαιδευτικών συνθηκών είναι καθήκον κάθε πολιτισμένης κοινωνίας. Επιθυμώ να συγχαρώ θερμά τη Διευθύντρια κυρία Τσάκωνα καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Ειδικών μας Σχολείων διότι καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να πετύχουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά το ΔΣ του Σωματείου "Φάσμα" αλλά και την πρόεδρο της Επιτροπής Γονέων του ειδικού Νηπιαγωγείου για την σημερινή παρουσία τους. Ενωμένοι μπορούμε καλύτερα. Τώρα είναι η Ώρα.

 Δήλωση για την συμμέτοχη στην εκδήλωση μνήμης του Νικήτα Σταματελόπουλου ή Νικηταρά        
Τιμή και δόξα στον οπλαρχηγό Νικηταρά επονομαζόμενο και ως" Τουρκοφάγο" .
Ας θυμόμαστε πάντα τα λόγια του : «Δεν θέλω τίποτα. Θέλω να δω την πατρίδα μου λεύτερη».

  Δήλωση για την Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο
« Σήμρα είχα ενημερωτική συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο. Στο επίκεντρο της συζήτησης μας το επίκαιρο θέμα της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων στο Νομό μας. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Γραφάκο για την φιλοξενία αλλά και την πολιτική βούληση που επέδειξε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων στην περιοχή μας»

 Δήλωση για την συμμετοχή στον Πολιτικό Σύνδεσμο Γυναικών
«"Η ισχύς εν τη ενώσει". Οι γυναίκες μπορούμε, έχουμε δεξιότητες, πείσμα και αποτελεσματικότητα. Διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για τον Τόπο και τα παιδιά μας.»

  Δήλωση για την Συνάντηση 
με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη
«Θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ.  Γιώργο Καραγιάννη για την άμεση διευθέτηση του ζητήματος για την αίθουσα του Ειδικού Σχολείου Κορίνθου και για την εξαιρετική συνεργασία στην χθεσινή μας συνάντηση.
Προχωράμε μπροστά με έργα και όχι με λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια