Header Ads

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Έτσι «απογειώθηκε» ο Τσιτσιπάς
Ο σπουδαίος Πατρίκ Μουράτογλου μίλησε για την πρώτη του επαφή με τον Στέφανο και την οικογένεια του Ελληνα τενίστα και αποθέωσε τον «Τσιτσιφάστ» για τις μεγάλες νίκες απέναντι σε Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Φέντερερ.

Πηγή:  in.gr  23 Σεπτεμβρίου 2019, 19:30
Εχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο, διαθέτει μία από τις καλύτερες ακαδημίες στον πλανήτη, μαζί με την IMG του Μπολετιέρι και την ακαδημία του Ράφαελ Ναδάλ στη Μαγιόρκα και είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις σπουδαίες επιτυχίες της Σερένα Γουίλιαμς.
Ο λόγος για τον Πατρίκ Μουράτογλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Στέφανο Τσιτσιπά και έχει βοηθήσει τον νεαρό τενίστα να εξελίξει το ταλέντο του και να βρεθεί στην ελίτ του παγκόσμιου τένις.
Ο Ελληνογάλλος προπονητής μίλησε για την πρώτη του επαφή με τον Στέφανο και αποθέωσε τον συμπατριώτη μας για το μαχητικό του πνεύμα και τις τεράστιες νίκες που έχει κάνει απέναντι σε Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Φέντερερ.
«Ο Στέφανος είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Ξεκινήσαμε μαζί του όταν ήταν 16 χρονών. Τον είδα στο YouTube να παίζει ένα αγώνα και τότε είπα αμέσως ότι μου αρέσει αυτό το παιδί. Γι ‘αυτό και ήρθα σε επαφή με τους γονείς του και τους είπα: Ελάτε εδώ για μια εβδομάδα.
Θέλω να τον δω από κοντά. Έχει διαφορετική νοοτροπία από οποιονδήποτε άλλον παίκτη και έχει μεγάλες δυνατότητες. Είναι παίκτης Top-10. Κέρδισε τον Ράφαελ Ναδάλ στο χώμα, τον Ρότζερ Φέντερερ σε Γκραντ Σλαμ και τον Τζόκοβιτς σε Masters 1000», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια