Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ. 1663




ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ  φ.  1663
Τα μέτρα του Μεταναστευτικού καλά αλλά λίγα…

Μετά την κυβερνητική απόφαση για τα μέτρα που θα παρθούν προς αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού προβλήματος, προσπάθησα να κάνω την Ανάλυση Εκτίμησης Κατάστασης και να βγάλω τα συμπεράσματα, όπως έκανα σε μίαν άλλη επαγγελματική ζωή. Η όλη υπόθεση δεν μου επιτρέπει να αισθάνομαι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Διαπίστωσα ακόμα μία φορά ότι η Πολιτική και οι Πολιτικοί στην Ελλάδα εφαρμόζουν κατά πάγια τακτική τους σημαδεμένη τράπουλα , τα σημάδια της οποίας γνωρίζουν οι εκάστοτε Ηγέτες εξουσίας, λες και η παράδοση και παραλαβή γίνεται προς εκτόνωση της Οργής του Λαού. Οι ψηφοφόροι, αν μετράει η ψήφο τους, μαυρίζουν τον απερχόμενο και θέλουν να πιστεύουν πως επέλεξαν τον Σωτήρα τους που θα τα φτιάξει όλα πτου κι΄απ΄ την αρχή.
Το λέγω αυτό με την παρατήρηση ότι διαχρονικά ό,τι έφτιαχνε η «επάρατη δεξιά» ερχόταν εποχή που το χάλαγε η Αριστερά. Κι αυτό άρχισε κυρίως από τη Μεταπολίτευση του 1974. Επιλέγω περιπτώσεις χαρακτηριστικές. Βρήκαν οι Αντιστασιακοί του εξωτερικού με τη μεταπολίτευση γεμάτα Τα Ταμεία του Κράτους γεμάτα, την Ελληνική Βιομηχανία ανθούσα, με μηδενικό σχεδόν δημόσιο χρέος και με την αλόγιστη και υποβολιμαία τακτική τους: κατέστρεψαν τα πάντα μέχρι που μας έφερε ο υπ΄αριθ. 1 εχθρός της Πατρίδας που παριστάνει τον Σοσιαλιστή και Σωτήρα μας και μας έφερε την Τρόϊκα και τα επαχθή Μνημόνια. Προηγουμένως πήγε ο κεντροδεξιός νεώτερος Ηγέτης που ήταν στην εξουσία να συνάψει έργο Στρατηγικής Συμμαχίας με τη Ρωσία, τον Αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και αφού έκαψαν την Πελοπόννησο με 63 νεκρούς έφυγε και μας ήλθε ο Σωτήρας που Ηγέτης αυτός πήρε μία εξουσία από το Λαό και δεν σεβάστηκε την ιστορική του διαδρομή και τους ποταμούς αιμάτων, ενώ παράλληλα άφησε τα χερσαία Ελληνοτουρκικά σύνορα  με περάσματα λαθρομεταναστών που καταλαμβάνουν σχεδιασμένα δολίως την Ελλάδα από τον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου.
Και έρχεται η Κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκη τώρα να συνεχίσει το «Στημένο παιχνίδι» με τη σημαδεμένη τράπουλα. Καλά είναι τα ληφθέντα μέτρα, αλλά ποιος θα τα υλοποιήσει; Ο επιλεγείς Υπ. Προστασίας του Πολίτη  Μ. Χρυσοχοϊδης, που είπε ότι στις αρχές του 2020 θα επαναπατριστούν 12.000 παράνομοι μετανάστες; Το νούμερο είναι αστείο, αν σκεφτούμε όχι πόσοι έχουν έρθει ως τώρα στη χώρα μας, αλλά πόσοι θα έχουν έρθει μέχρι να γίνει η εν λόγω…απέλαση; Να δούμε φραγμό στις ροές και απελάσεις και να το επικροτήσουμε. Για την ώρα οι ορδές των Λαθρό βάζουν φωτιά στη Μόρια, εμποδίζουν την κατάσβεση, καταστρέφουν ένα πυροσβεστικό όχημα, φονεύεται μία μάνα και ένα παιδί και … ούτε γάτα ούτε ζημιά… Απορώ αλήθεια πως βγήκε το πόρισμα μέσα σε ένα 24ωρο. Με τη μέθοδο «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε;» Όταν οι Έλληνες έβγαλαν αυτοδύναμη τη ΝΔ, το έκαναν ελπίζοντας πως θα λυθούν ορισμένα προβλήματα.  Μην το ξεχνάτε αυτό εσείς της σημερινής εξουσίας…

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Η αλήθεια που δεν είπε η Γκρέτα –

Μια ομιλία που αφυπνίζει από τα ψέματα...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ προβάλλεται καθημερινά ως «πρότυπο», προκειμένου να πειστεί η νεολαία πως ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και γι’ αυτό πρέπει να πληρώνουμε «πράσινους φόρους» και να αποδεχτούμε στο μέλλον μία «παγκόσμια κυβέρνηση» που θα «σώσει» το περιβάλλον που… «καταστρέφεται» κτλ. κτλ. κτλ.
Πείθονται όλοι οι νέοι;  Όχι όλοι!
Η Marla από το Cottbus της Γερμανίας αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές. Η ομιλία, την οποία μετέφρασε για εσάς από το Γερμανικά το el.gr, έλαβε χώρα στις 21 Αυγούστου 2019, στο Luckau του Βρανδεμβούργου.
Είναι και αυτή γραμμένη αλλά η Μάρλα παραθέτει τα υπαρκτά προβλήματα της κοινωνίας, χωρίς να υποκρίνεται «θυμό» και «οργή», όπως είδαμε προσφάτως.
Καταμαρτυρεί πως οι φίλες της φοβούνται να κατέβουν στην πόλη, μήπως παρενοχληθούν σεξουαλικά από παράνομους μετανάστες ή πάθουν τίποτα χειρότερο.
Αναφέρει πως οι νέες της Γερμανίας δεν αισθάνονται ασφαλείς ούτε στο σχολείο.
«Δεν μπορούμε να ζήσουμε ελεύθερα στην ίδια μας την πατρίδα», τονίζει.
«Πολλοί ενήλικες λένε ότι εμείς οι νέοι θα πρέπει να διαμορφώσουμε την δική μας άποψη, αλλά όταν τελικά έχουμε άποψη, σχεδόν κανείς δεν μας ακούει, αν αυτή η άποψη δεν είναι «ορθή», τουτέστιν αν η άποψή μας δεν συμφωνεί με την Αριστερά και δεν συμμορφώνεται με την γραμμή ‘Fridays-For-Future’  (οι «μαθητικές κινητοποιήσεις, της μόδας, για το κλίμα»). Θέλω ακόμα περισσότεροι νέοι να ξεσηκωθούν και να παλέψουν για την πατρίδα τους. Δεν μισεί κάποιος τους αλλοδαπούς, επειδή υπερασπίζεται τον χώρο του. Αγαπώ την χώρα μου και θέλω να ζήσω με ασφάλεια σε αυτήν», δήλωσε μεταξύ άλλων. Το ΒΙΝΤΕΟ το βρίσκετε στο  el.gr και βάζει τα πράγματα στην θέση τους
·                     Δείτε την ομιλία στο el.gr  και τα σχόλια δικά σας:
Πηγή: el.gr  Οκτώβριος 1, 2019

ΕΞΩ Από τα δόντια…

Η λαθρομετανάστευση. Φτάνει πιά η Εθνοπροδοσία!

Σύμφωνα με διαδικτυακό δημοσίευμα  υπήρξε μήνας που αποβιβάστηκαν από τα παράλια της Τουρκίας στο νησί , ως λαθρομετανάστες όσο μιάμισυ φορά ο πληθυσμός της Σάμου. Τα επεισόδια άφιξης φουσκωτών γεμάτων παράνομων αλλοδαπών, εντοπισμού και υποχρεωτικής διάσωσης, αφού ξεφουσκώνουν τα πλεούμενα παρουσία λιμενικών σκαφών, πέφτουν στη θάλασσα δασκαλεμένοι από τους σύγχρονους Τούρκους δουλεμπόρους οι λαθρομετανάστες και διασώζονται, ως “ναυαγοί” .στα χωρικά μας ύδατα, είναι αλλεπάλληλα και καθημερινά. Η ζωή στα Αιγαιοπελαγήτικα Ελληνικά Νησιά έχει γίνει αφόρητη και οι πρώτες επικίνδυνες καταστάσεις έχουν φανεί με αποκορύφωμα τα αιματηρά επεισόδια στη Μόρια της Μυτιλήνης. Ανάμεσα στους Λαθρομετανάστες παρεισφρύουν και πράκτορες ξένων δυνάμεων ή και τζιχαντιστές, οι οποίοι άρχισαν να δημιουργούν έκνομες καταστάσεις, παρά τα πορίσματα των αρμοδίων αρχών που ρίχνουν στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης για να μην ξεσηκωθούν οι «Μακάριοι Έλληνες» που ημέρα με την ημέρα χάνουν την προσωπικότητά τους..
Όταν λέμε από χρόνια πως θα έλθει η ώρα που θα υποσκελίσουν τον Ελληνικό πληθυσμό οι παράνομα εισελθόντες στην χώρα μας αλλοδαποί, κυριολεκτούσαμε με μόνη τη διαφορά πως πέσαμε έξω. Με την Κυβέρνηση Τσίπρα, οι εισροές έγιναν της μόδας και κράχτης για όλους τους δυστυχείς της υφηλίου, που ζητάνε μία άλλη χώρα με δόλωμα την Ευρώπη των Λαών. Τα περί προσωρινής κράτησης των Λαθρομεταναστών αποτελεί  εμπαιγμό των Ελλήνων, αφού διασπείρονται στην ενδοχώρα με σχέδιο και κατά χιλιάδες. η υποχρεωτική παραμονή τους στην Ελλάδα, λόγω των Συμφωνιών Σέγκεν και Δουβλίνο, έχει αλλάξει τα δεδομένα. Οι εκατοντάδες χιλιάδες παρανόμων έχουν μετατραπεί σε ραγδαίο ρυθμό σε εκατομμύρια. Οχυρωμένοι πίσω από τον αριθμητικό όγκο και υποκινούμενοι από πράκτορες οι παράνομοι επισκέπτες, επιτίθενται θρασύτατα ακόμα και σε Αστυνομικά Τμήματα των νησιών μας.
Όλοι οι “Προοδευτικοί” Κυβερνώντες σφύριζαν αδιάφορα και δεν τολμούσαν να σηκώσουν ανάστημα, ούτε καν για να ζητήσουν ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ με τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη της Ένωσης... Εδώ πρόκειται για πόλεμο των Τούρκων δουλεμπόρων σε συνεργασία με το Τουρκικό κράτος κατά της Ελλάδας. Δεν γίνεται ένα κράτος να ισοπεδώνεται με αυτόν τον τρόπο και να μην αντιδρά κανείς! Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες του Πολιτικού Συστήματος σε αυτό το ΜΕΙΖΟΝ Εθνικό ζήτημα. Φτάνει πιά η Εθνοπροδοσία!


ΕΤΣΙ Τα βλέπω …

Τα Θεϊκά Μηνύματα των καιρών...


• Δεκάδες ίσως κι εκατοντάδες είναι οι θρύλοι, που έχουν επιζήσει μέχρι σήμερα για την Αγία Σοφία της Πόλης, την Τουρκοκρατία, αλλά και τον πιθανό Γ ΄Παγκόσμιο Πόλεμο.. Και δεν λέγονται μόνο μέσα από χείλη χριστιανών. Και στη μουσουλμανική Τουρκία, τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη συζήτηση για τα θαύματα της Αγίας Σοφίας. Όλα ξεκίνησαν στο τέλος του Ιουλίου του 2009, όταν ήρθε στο φως η παράσταση ενός αγγέλου, η οποία ήταν καλυμμένη εδώ και έξι αιώνες κάτω από στρώματα μετάλλου και γύψου. Βρέθηκε πάνω σε μωσαϊκά, τα οποία είχαν καλυφθεί λίγο μετά την Άλωση της Πόλης, το 1453, και τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.
Οι συντηρητές ανακάλυψαν άλλους τέσσερις αγγέλους ζωγραφισμένους πάνω στα μωσαϊκά, οι οποίοι βρίσκονταν κάτω από πολλά στρώματα ασβέστη. Ο καθένας τους έχει έξι φτερά, δημιουργήθηκαν μεταξύ 900 – 1300 π.Χ.
• Οι άγγελοι μοιάζουν να φτερουγίζουν και να αιωρούνται στο ναό σε σημείο τέτοιο, που η εφημερίδα Milliyet αναφερόμενη στο γεγονός έκανε και νύξεις «για σημαδιακή εμφάνιση μέσα στον ιστορικό ναό της Αγίας Σοφίας, που ίσως έχει και άλλες προεκτάσεις….». Σύμφωνα με αναφορές στον τουρκικό Τύπο ο πρόεδρος του «Saadet», ενός μικρού κόμματος, που όμως σχετίζεται με το κόμμα του Ερντογάν, ο Numan Kurtulmus, σε ομιλία του που έκανε στην Κων/πολη σε κλειστό στάδιο, αναφερόμενος στην αποκάλυψη του Αγγέλου της Αγίας Σοφίας», δήλωσε πως η αποκάλυψη αυτή ήταν προμήνυμα, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις της περιόδου εκείνης, του τελικού διαμελισμού και της οριστικής κατάρρευσης της σύγχρονης Τουρκίας!
Συνέβη στο Βόλο. «Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη»... Η παροιμία αυτή ήλθε στο μυαλό πολλών κατοίκων του Βόλου, που με έκπληξη έμαθαν ότι ο επίδοξος ληστής του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου, εγκλωβίστηκε μέσα στον Ναό και αναγκάστηκε να κρυφτεί κάτω από την Αγία Τράπεζα! Ο 34χρονος μπήκε μέσα σαν πιστός και κρύφτηκε μέχρι το μεσημεριανό κλείσιμο του ναού. Όταν η Εκκλησία άδειασε, έσπασε με λοστό το παγκάρι, απ' όπου πήρε 335 ευρώ και έκλεψε όλα τα τάματα και τα αφιερώματα των πιστών, που βρίσκονταν στις εικόνες. Στη συνέχεια επιχείρησε να φύγει, αλλά διαπίστωσε ότι τού ήταν αδύνατον να παραβιάσει τις κλειδαριές. Το απόγευμα, ο ιερέας επέστρεψε στον ναό, είδε τι είχε συμβεί και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί, που κατέφτασαν εντόπισαν τον 34χρονο κρυμμένο κάτω από την Αγία Τράπεζα με τα κλοπιμαία...



Δεν υπάρχουν σχόλια