Header Ads

Ο ΥΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ  φ.  1660
Λύσε το δημογραφικό Κύριε Μητσοτάκη...



Μία δήλωση του Τούρκου Προέδρου Τ. Ερντογάν, στα πλαίσια του εορτασμού για την άλωση της Κωνσταντινούπολης την 29 Μαΐου 1453, που αναφέρεται στη γεννητικότητα των Μουσουλμάνων, μας έκανε συνειρμικά να σκεφτούμε και να παραλληλίσουμε το Ελληνικό Δημογραφικό πρόβλημα και να αποτυπώσουμε τις σκέψεις μας “Καθαρά και Ξάστερα” όπως συνηθίζουμε να το πράττουμε εδώ και 39 χρόνια. Δήλωσε ο Πρόεδρος απευθυνόμενος στο Μουσουλμανικό στοιχείο: «Δεν επιτρέπεται οι Μουσουλμάνοι να αποφεύγουν τη γέννηση τέκνων και ιδιαίτερα να καταφεύγουν σε εκτρώσεις. Οφείλουν να κάνουν πολλά παιδιά κλπ – κλπ». Όλο το μήνυμα έχει, ως εξής: «Καμία μουσουλμανική οικογένεια δεν πρέπει να εφαρμόζει μεθόδους αντισύλληψης, ούτε να προβαίνει σε οικογενειακό προγραμματισμό, καλώ τους μουσουλμάνους να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά. Θα πολλαπλασιάσουμε τους απογόνους μας. Μιλούν για πληθυσμιακό έλεγχο, για έλεγχο των γεννήσεων. Καμιά μουσουλμανική οικογένεια δεν μπορεί να έχει μια τέτοια προσέγγιση», δήλωσε σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, που αναμεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση και συνέχισε: «Κανένας δεν μπορεί να παρέμβει στο έργο του Θεού. Το πρώτο καθήκον, εδώ, το έχουν οι μητέρες», τόνισε ο Ερντογάν, ο οποίος στο παρελθόν έχει εξομοιώσει την αντισύλληψη με προδοσία.
Τι ισχύει στην χώρα μας; Είναι σε όλους γνωστό ότι όλες οι Εθνικές Κυβερνήσεις, μηδέ της Κεντροδεξιάς εξαιρουμένης όχι μόνον δεν προστάτευσαν την Πολύτεκνη Οικογένεια, αλλά την έφεραν σε κατάσταση ένδειας και στοχοποίησης της έννοιας του Πολύτεκνου. Το δημογραφικό έχει υποστεί καθίζηση τα τελευταία 25 χρόνια και οι θάνατοι υπερέχουν αριθμητικά από τις γεννήσεις, αφού ο δείκτης έχει κατρακυλήσει κάτω του 1,2%, που σημάνει γήρανση του πληθυσμού και μη ανανέωση των ηλικιών.
Στο Ελληνικό Ποινικά Δίκαιο η ζωή του κυοφορούμενου αποτελεί αυτοτελές έννομο αγαθό και προστατεύεται ανεξάρτητα από τη ζωή της εγκύου. Γι’ αυτό η συναίνεση της εγκύου ατή θανάτωση του εμβρύου από τρίτο δεν μπορεί να άρει τον άδικο χαρακτήρα της πράξεως. Η άμβλωση τοποιείται στο άρθρο 304 του Ποινικού Κώδικα, που περιλαμβάνει την προστασία του εμβρύου, τις δυνατότητες κοινής συναίνεσης των δύο μερών και τις περιπτώσεις αναγκαίας άμβλωσης. Το θέμα όμως, είναι πως οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, έδωσαν το μήνυμα και η βιομηχανία των αμβλώσεων πήρε φωτιά με αποτέλεσμα τη μεγέθυνση  του Δημογραφικού Προβλήματος, αντίθετα από το Μουσουλμανικό στοιχείο, που αυξάνεται πληθυσμιακά και κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση κατακλύζοντας την Ελλάδα.
Αν λάβουμε υπόψη και τη σκόπιμη απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, που έδωσε ο Τσίπρας είναι βέβαιο πως αλλοιώνεται ο πληθυσμός της Ελλάδας μέσα στην επόμενη δεκαετία. Δυστυχώς, μας κυβερνούν άχρηστοι και ανθέλληνες, που κινούνται σύμφωνα με καταστρεπτικές οδηγίες για την Ελλάδα και τους Έλληνες.. Αυτό δείχνουν τα γεγονότα...  Ήλθε η σειρά να δοκιμαστεί και ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο οποίος οφείλει να σεβαστεί τη μνήμη του πατέρα και της μάνας του στο εν λόγω πρόβλημα…

Επανέκαμψε η φθειρίαση στα Σχολεία...


Με την έναρξη της Σχολικής χρονιάς, τα χρόνια της αθρόας λαθρομετανάστευσης, έχει ανακάμψει το φαινόμενο της λεγόμενης Φθειρίασης στο τριχωτό μέρος της κεφαλής των μαθητών. Οι ψείρες είχαν γίνει ο μόνιμος μπελάς της Ελληνικής Νεολαίας κατά την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής 1941 – 1944. Μετά τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με την πάροδο του χρόνου έπαψε να απασχολεί την Ελληνική Κοινωνία, το πρόβλημα γιατί ανέβηκε το επίπεδο της καθαριότητας και της αντιμετώπισης της Φθειρίασης. Οι Ψείρες και ορισμένες Ασθένειες, όπως η Φυματίωση, η Πολυομελίτιδα, οι Μαγουλάδες και η  Ηπατίτιδα εξαφανίστηκαν από την Ελλάδα.
     Δυστυχώς, μερικές από τις εξαφανισθείσες ασθένειες έκαναν την επανεμφάνισή τους μετά την αθρόα και ανεξέλεγκτη είσοδο στην Ελλάδα λαθρομεταναστών από τις υποανάπτυκτες χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Η Ελλάδα και οι Έλληνες θέλουν δεν θέλουν έχουν γευθεί τα επίχειρα του Πολυπολιτισμού, που μαστίζει την χώρα μας, βάσει του σχεδίου του Χ. Κίσινγκερ και των ομοίων του. Η έλλειψη επαρκούς και αυστηρού Ιατρικού ελέγχου στις χιλιάδες των παράνομων μεταναστών, που συγχροτίζονται με τους ντόπιους, αλλά και η οικονομική υποβάθμιση της Μνημονιακής Ελληνικής Οικογένειας, έδωσαν πρόσφορο έδαφος στην επανεμφάνιση της ύπουλης και ενοχλητικής Φθειρίασης.
     Η φθειρίαση (ψείρες) της κεφαλής ταλαιπωρεί πραγματικά πολλά παιδιά και ταυτόχρονα τις μαμάδες. Ιδιαίτερα στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία μπορεί να πάρει μορφή επιδημίας. Η φθειρίαση δεν έχει σχέση με την καθαριότητα του κεφαλιού. Φθειρίαση μπορεί να παρουσιάσουν με την ίδια πιθανότητα, τόσο τα βρώμικα όσο και τα καθαρά κεφάλια. Η Φθειρίαση οφείλεται σε ένα παράσιτο, που λέγεται φθείρα (ψείρα) της κεφαλής. Είναι διαφορετική φθείρα από τις φθείρες του σώματος και του εφηβαίου.
     Επισημαίνεται ότι η ενήλικη θηλυκή ψείρα έχει μήκος 3-4 χιλιοστά και χρώμα γκριζωπό.  Οι ψείρες έχουν τρία ζευγάρια πόδια και δαγκάνες για να μπορούν να προσκολλώνται πάνω στην τρίχα. Τρέφονται με αίμα, το οποίο απομυζούν από το δέρμα της κεφαλής με την προβοσκίδα τους, με αποτέλεσμα να προκαλούν έντονο ερεθισμό. 
     Η διάρκεια ζωής της ψείρας είναι περίπου 40 μέρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα το θηλυκό γεννά περίπου 300 αβγά (7-10/ημέρα). Τα αβγά επωάζονται για περίπου 8 μέρες και η φθείρα είναι έτοιμη σε 15-20 μέρες. Όταν εκκολαφτεί η νύμφη και βγει από το αβγό, αρχίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή των παιδιών κυρίως σχολικής ηλικία, γιατί το ομαδικό περιβάλλον ευνοεί την εξάπλωσή της. Γονείς και εκπαιδευτικοί οφείλουν να εντοπίζουν μαθητές που έχουν το πρόβλημα και να αναζητούν τρόπο αντιμετώπισης του φαινομένου της Φθειρίασης...


Δεν υπάρχουν σχόλια