Header Ads

ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ


Βελτιωμένος παρά την ήττα
Ιωνικός - Κόρινθος 06  2-0


Σαφώς καλύτερος ο ΑΣ Κορινθος 06 από τα τρία τελευταία φιλικά του παιγνίδια, στο γήπεδο της Νεάπολης κόντρα στον πανέτοιμο Ιωνικό της Β' Εθνικής κατηγορίας. Ο Προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τους παίκτες του και ημέρα με την ημέρα, αγώνα με αγώνα μοντάει την ομάδα που θα παρουσιάσει στην έναρξη του Πρωταθλήματος της Μικρής Λίγκας, που θα αρχίσει στο δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
Στον αγώνα του Σαββάτου μέχρι το 70' κοντραρε στα ίσα τους γηπεδούχους χάνοντας μάλιστα και δύο κλασικές ευκαιρίες με τον πολύ καλό Πάρη Παλιάτσιο στο 39' όταν το εκπληκτικό του σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουρεπίνης. Στο 67' ο δυναμικός σέντερ φορ έπιασε δυνατό μονοκόμματο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του Ιωνικού.
Ευκαιρίες είχε και ο Ιωνικος κυρίως με τους Καρελη  (11'),  Μαναλη  (36' ),  Μουστακη  (81'). Σκόρερ για τους γηπεδούχους όμως αναδείχθηκαν τελικά  στο 71' ο  Ντάγκρας και στο 89' ο Μουστάκης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΙΩΝΙΚΟΣ :Κουρεπίνης, Μουστάκης, Καρέλης, Παπουτσογιαννόπουλος,Τσιριγώτης, Παπατζικος, Γκουτσούλιας, Τιέντσε, Μπαρέτας, Καλλέργης, Μάναλης. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Τάφας, Γκούφας, Μηλιώτης, Κρητικός, Πατσατζόγλου, Πογοτσιάν, Καρυτινός, Μιχαλακάκος, Νταγκρας.
ΑΣ  ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06:  :Αθανασόπουλος, Ντερτιλής, Βατουσιάδης, Κωστόπουλος, Μαγγίνας, Σπέτσι, Δημητρίου, Ράπτης, Κατσούκης, Χουσελάς, Παλιάτσιος. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Βαρδάκας, Φίλης, Κουϊνέλης, Καντιλιεράκης, Παπανικολάου.
  ΑΡΙΣΤΗ η φιλοξενία του Ιωνικού προς την ομάδα της Κορίνθου 2006. Επόμενο φιλικό της Κορίνθου 06 τη προσεχή Κυριακή 1η Σεπτέμβρη 2019, ώρα 18.00 με τον ΄Αγιο Ιερόθεο εκτός έδρας  (γήπεδο ΧΩΡΑΦΑ ). 
Ρεπορτάζ: :ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια