Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ φ. 1658


Με το θάρρος της γνώμης...
Ο καυγάς είναι για … το πάπλωμα..



Με αφορμή την πρόσφατη σύλληψη από την Ελληνική  Αστυνομία, αλλά και από την Ιταλική σε βάρος  Αλβανών διακινητών μεγάλης ποσότητας Ναρκωτικών ουσιών προς τις διάφορες χώρες, αποφασίσαμε την επαναφορά στην  παρούσα στήλη του θέματος των ναρκωτικών ουσιών σε κάποιες λεπτομέρειες, που απαντούν σε πάγια σχετικά ερωτηματικά. Τα καθημερινά Αστυνομικά Δελτία Τύπου βρίθουν από περιπτώσεις συλλήψεως κατόχων ναρκωτικών ουσιών. Είναι σύνηθες το φαινόμενο να συλλαμβάνονται βαποράκια ή απλοί χρήστες, ενώ πολύ λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τους εμπόρους του είδους, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά στον κύκλο του «λευκού θανάτου».
Σύμφωνα με αυτά, που έχουν συμβεί και δημοσιοποιηθεί, η αιτία του κακού βρίσκεται στο σχεδιασμό του Προτεσταντικού Ιμπεριαλισμού, ο οποίος έχει βάλει από ετών στο στόχαστρο τη νεολαία των Χριστιανικών λαών. Οι ανίδεοι πολίτες έχουν καταλλήλως οδηγηθεί στην άποψη ότι οι Ειδικές Επιχειρήσεις καταστροφής των τραστ της κοκαΐνης στη Νότια Αμερική ή ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, είχαν ως κύριο σκοπό την απαλλαγή από τους παραγωγούς και μεγαλέμπορους των ναρκωτικών ουσιών ή την απελευθέρωση των Αφγανών. Στην πραγματικότητα όλος ο «καυγάς» και το αιματοκύλισμα έγινε από την Υπερδύναμη για να βάλει η CIA στο χέρι της τον «έλεγχο της κοκαΐνης και της παπαρούνας».
Ο σχεδιασμός τους έφτασε μέχρι του σημείου στο παρελθόν να εθίζουν τους στρατιώτες τους στα ναρκωτικά στο Βιετνάμ και στη συνέχεια να τους κάνουν «βαποράκια». Ελέγχουν με στρατιωτικά μέσα τις περιοχές και την παραγωγή, αλλά παράλληλα εφοδιάζουν με τους πράκτορες παραγωγούς, που βρίσκονται υπό την προστασία τους, τις χριστιανικές κοινωνίες. Με τα χρήματα, που εισπράττουν κάνουν όλες τις βρομοδουλειές των Μυστικών Επιχειρήσεων, ενώ με τα ίδια χρήματα θησαυρίζουν οι δικές τους Τράπεζες από το «ξέπλυμα του βρόμικου χρήματος». Μετά την κατάληψη του Αφγανιστάν, που παράγει το μεγαλύτερο παγκόσμιο ποσοστό ηρωίνης, στήθηκε η μηχανή εφοδιασμού με αυτή με στρατιωτικά αεροπλάνα, της Δύσης και ειδικότερα της Ευρώπης.
Το χρήμα των ναρκωτικών ρέει άφθονο προς τις ΜΚΟ και τους Ισλαμιστές, που κάνουν το πρακτορικό έργο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Το πανηγύρι της καλλιέργειας και εμπορίας ναρκωτικών έχει ¨καταλάβει και ανθεί μετά το 2.000  τη γειτονική μας Αλβανία, που τροφοδοτεί όλη την Ευρώπη με αυτό το είδος. Κάποιοι πλουτίζουν, κάποιοι κλαίνε τη μοίρα των παιδιών τους, που μετά την χρήση χασίς εθίζονται στο λευκό θάνατο.  Η Κυβέρνηση Ράμα; Αυτή καθ΄ εαυτή στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού καταγγέλθηκε, ως συμμέτοχη στο έγκλημα, πρόσφατα από κόμμα της αντιπολίτευσης....                                                                                                  « Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια